Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Dragalashele mele dragalashe,

ori m-ati lovit la sentiment ori nu!!! Randunici-veterane si mai nou-sosite in trib m-ati coplesit cu urarile de bine privind-o pe Larisa mea!!! Va multumesc TUTUROR pentru atentie si caldura! Si voi sa fiti binecuvantate de prunci frumosi, sanatosi, mintosi si nazdravani!

Ieri in timpul serbarii ma uitam la Nazdravana mea...si m-am translat in timp, in urma cu sase ani...si mi-am amintit ca eram in anticamera salii de nasteri si numaram minutele de final ale Sfarsitului Erei Singuratatii...si ca la sase fara un sfert dupa-amiaza a venit pe lume EA...si parca m-am simtit MAI MAMA EI ca niciodata...si-mi spuneam: "CE mult a crescut puiul meu la trup si la minte"...si-o auzeam printre bataile de ciocan ale pulsului cum ciripea cu dictie si intonatie poezia "despre MAMA" si abia o vedeam de lacrimi, pe care nu mi le-am inabusit, le-am lasat sa alunece pe obraz...plangeam si eu in legea mea, plangeam si eu ca mama...

Ceea ce va doresc si voua! Alchimia superba de Emotii si Lacrimi de Satisfactie de MAMA!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

m-ai facut praf

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Da Cory, subscriu la ce a spus Anca: si pe mine m-ai facut praf! Sa-ti traiasca fetita! In curand vei avea aceleasi trairi la dublu!

Vio 39s Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

No shit! ma facui maestra in pierdut mesaje

Pt cele ce vroiau sa citeasca despre vaccin http://www.curezone.com/topic/vaccination/ ... Poate deja au aparut si in romana, googaliti si voi.

Cory, tare emotionant ai zis tu acolo

Kitzy, nu mi-am permis sa ii pove de carucior ca e tare stresat Omu, din cauza unor bani care tre sa vina su nu mai vin... Si are atatea plati de facut.. Asa ca strang din buze, si din altele, zic Multumescu-ti Doamne ca avem bani de nastere si am facut renovarea (chiar daca mai lipseste ceva mobila) si rabd.

Gecko mi-a dat ideea sa va intreb, cine stie, la noi se cere carnetul de vaccinuri la inscrierea la gradi sau la scoala? ca sa stiu cum abordez problema. Orice are o rezolvare...

Ariel, inca nu stiu cum vom rezolva cu nevaccinarea la maternitate.

Mami, place muuuuult carutul vostru! Singurul impediment la noi ar fi pretul, ca in rest nu cred ca depaseste 10-11 kg cu scaunelele folosite pe rand. ARE TOT CE II TREBUIE, MERCEDESUL ASTA!!

Felicit proaspetele mamici care reusesc sa se mai strecoare si pe ramurica incet-incet...

Clau, daca, sa zicem am alarma falsa cand merg la Medlife cu gand de nascare, ce fac, ma taxeaza pt consult, stampila si expedierea?
Ti-am citit povestea cu mare interes, foarte educativa pt mine, una ca era vorba de medlife, si a 2-a ca nu e rau sa stiu si eu cu ce se mananca cezariana, ca sa nu fac Doamne feri, infarct daca din varii motive mi s-o da de stire ca imi tre ceza de urgenta.
Esti o mami tare curajoasa

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salutari speciale unor MAMICI-RANDUNICI extrem de ocupate de noul lor statut:

1. sefei Zozelina (care a delegat competentele catre Naty), mai preocupata fiind ea de scutecele lu' viitoru' dom' manager Mihai;

2. Olgutzei, care regreta ca nu i-a crescut si o treia mana, cu care sa bata mesaje pe Forum ( ca mainile din dotare alinta pe bebelina papacioasa, cuminte si cercelata Ioana-Sofia...bebelina care tare seamana cu tati al ei la trasaturi);

3. Roxanei-Claudia, care are puishorii bolnaviori...si e tare necajita de beleua asta! Multa sanatate si recuperare in forta, Catalinului si lui bebe Robi!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Violeta, uite din dosarul cu chestii salvate de pe forumul cu randunici, (singurul dosar salvat de pe hardul busit, am reusit sa mi-l trimit pe mail )
Poate ma trezesc cu amenzi de la randunici pt dreptul de autor :))

Gogosi

Ai nevoie de: 3 oua, o cana de lapte cald, un iaurt, zahar 3-4 linguri, zahar vanilat, un pic de rom, coaja de lamaie, stafide, 20 gr de drojdie, si faina cam 1/2 kg...
Eu bat ouale cu un praf de sare, zaharul, aromele si iaurtul, apoi incep sa adaug faina cate putin ca sa nu faca cocoloashe. Inainte de a termina faina pun cate putin lapte din cana si in ultimul sfert de cana de lapte dizolv drojdia pe care apoi o adaug in compozitie! Stafidele le pui cand crezi de cuviinta nu este regula... Aluatul trebuie sa ramana moale atat cat sa-ti cada din lingura! Deci nici f. moale dar nici tare ( nu stiu deloc sa explic) Se lasa la dospit pana se dubleaza cantitatea si apoi se coc in uleiul incins dar la foc potrivit! Mare grija sa nu fie focul tare caci raman crude la mijloc!

Sau

GOGOSI
520 g faina,2 oua,60 ml ulei,60 g zahar,20 g drojdie,vanilie,coaja lamaie,280 ml lapte ,60 g praf de cartofi(ala pt. facut pireu)o jumate lingurita sare
am amestecat praful de cartofi cu laptele caldut dupa care am pus toate ingredientele in masina de framantat ,dupa 2 h am intins aluatu si cu un pahar am taiat forme ,le-am lasat sa dospeasca inca 45 minute dupa care le-am prajit in ulei incins(aveti grija sa nu fie prea incins ca se ard gogosile pe dinafara si inauntru nu se coc)se scurg de ulei si se presara cu zahar praf vaniliat.Se pot umple si cu gem,branza,nutella.....POFTA BUNA!

Sau
1/2 kg faina (aproximativ)
-3oua,un praf de sare,
-o cana de lapte (cald),
-un iaurt mic,
-4-5 linguri de zahar,
-25 gr. drojdie,
-zahar vanilat,rom, dupa bunul plac!!
-stafide...

Se bat ouale cu un praf de sare, zaharul si aromele, apoi incepi sa adaugi faina treptat, dupa ce s-a facut o pasta se pune si lapte tot treptat, iaurtul pe rand..Deci pui un pic de lapte, pui un pic de faina, pui un pic de iaurt (sau pe tot o data). Din cana cu lapte pastreze un sfert in care dizolvi drojdia, apoi continui sa adaugi restul la compozitie! Aproape de sfarsit pui stafidele pe care in prealabil le speli si le lasi un pic la umflat! aluatul nu trebuie sa fie nici tare nici moale...atat cat sa cada din lingura! Se lasa la dospit cca 1h si apoi le coci in uleiul incains dar la foc potrivit! Nu ma pricep la retete, ca eu o fac si atat...nu este o regula safaci exact cum scrie important este sa iasa pasta si sa fie bine amestecate! si pofta mare! Mare grija cum le coci sa nu fie crude la mijloc

Sau: (tot a lu simo) Trei oua se bat cu un praf de sare, cu 3-4 linguri de zahar, cu putin rom, zahar vanilat, coaja de lamaie si un iaurt. Adaugi in ploaie 1/2 kil faina, alternand cu lapte caldutz (1 cana), amestecand sa nu aiba cocoloase. In ultimul sfert de cana de lapte, dizolvi un cub de drojdie mic si adaugi in compozitie, care trebuie sa fie densa, dar curgatoare. Cred ca ai putea sa inlocuiesti stafidele cu coja de portocala confiata sau fructe din dulceata (visine). In tigaia cu baie de ulei incins, pui la prajit cu lingura gogosile...Atentie: focul trebuie sa fie potrivit, sa se prajeasca bine gogoshile! Se scot pe hartie absorbanta...cand se racoresc putin se pot "ninge" cu zahar-pudra...mie mi se par bestiale, mai ales cat sunt caldutze...merg si simple, si cu smantana si cu dulceata...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mama, Sovi, m-ai rupt! Sarumana!

Acuma.... io cu cine votez?
Tu ai facut vreuna dintre ele?

Vio 39s Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Sovi, da, din cate stiu se cere lista cu vaccinurile facute, la gradi nu stiu dar la intrarea in clasa I sigur.
Noi am fost la doctor, am stat 2 ore pana ne-a vazut ca era in examen si Alex saracul a adormit in sala de asteptare. Dar din fericire pulmonar nu e nimic, gatul ft putin rosu, deci dam doar cu Paxeladine. Acum, nu stiu, oi fi eu nebuna, da mie tot nu mi se pare ca repira ok (sau mi se trage de la problemele care le-am avut cu el si acum intru imediat in panica ).Plus ca mi se pare ca nu mai e seaca tusea, parca incepe sa fie putin productiva, si in cazul asta nu mai merge Paxeladine. OFFF..dar ce sa fac, merg pe mana doctorului si incerc sa ma calmez, si stau cu Ventolinul la indemana.
In rest..ok.
In ceea ce priveste , si noi stam ft prost, nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa recurg la asta ca remediu de nascare. La Alex parca aveam ceva chef, dar acum sunt blana, numai la gandul imi vine sa ..deh..mai avem putin si trece. Din fericire stiu sigur ca-mi revin dupa.
Hai ca ma duc sa incarc o poza cu Alex in patul lui cel nou, si revin.

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Astea au fost pe rand la moda pe aici. Difera prin complexitate, sau alegi in functie de ce ingrediente ai, sau alegi mai dietetica. Stiu ca toate ieseau. Eu imi fac volta inca de la inceputul sarcinii sa plamadesc gogosi, dar mi-e teama ca le mananc!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Un mesaj catre CLUBUL-DISPERATELOR-CA-AJUNG-LA-CUTIT (CEZARIANA):

1. Mamipapatot - felicitari pentru pufosica de Honey-Bunny! Am vazut ca vrei sa o pui pe Honey la dieta...sigur si precis dieta cu gogosele face minuni!

2. Nicol-Conte...Antonia ta are personalitate...daca nu vrea muschiul ei sa se intoarca, nu vrea si pace! Semne precoce de originalitate!

3. Kitzy...nici papusii tale nu-i place sa stea cu capul in jos...ea vrea sa-i admire lumea (deocamdata la echograf) picioarele lungi din dotare...de pe acum se pregateste pentru cariera de manechin...

Hai, mai fetelor, nu o luati in tragic...nu e cezariana sfarsitu' lumii! O sa supravietuiti!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, thnks pt situ cu vaccinuri, ma apuc de documentare!...despre Medlife..dak te duci crezand ca esti in nascare si te cauta de una de alta la camera de garda a spitalului, te taxeaza de consuilatie 1 mil si dak e alarma falsa te trimite acasa!..
Violeta, deci sunt yo mai maree cu ceva zile...dar nu am niciun semn!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput