ma supara stomacul
Pe voi? Am arsuri si o stare de disconfort mai tot timpul. Medicul mi-a zis sa iau malox si ranitidina, dar am luat foarte putin, doar atunci cand nu se mai putea. Eu am intrat in sarcina asta cu o gastrita si ma gandesc ca de aceea e mai greu de suportat decat prima. Voi aveti probleme? Am citit despre maamici care au avut chiar ulcer pe sarcina. Oare cum s-or fi tratat, ca numai bine nu cred ca le-a fost! daca aveti o astfel de experienta, please spuneti-mi ce mai pot face.
Merci
Camelia 20+ si Mik (03.04.2004)
Raspunsuri
ariel_7000 spune:
am avut arsuri de la inceputul sarcinii si cu cat inainteaza, pe atat sunt mai puternice...le mai domolesc cu maalox, ceai de galbenele neindulcit, migdale crude si suc de cartofi cruzi...am inteles ca la unele persoane functioneaza si lactatele, la mine nu...
mananc usor, nu ma culc imediat dupa masa, iau cina cu 3 ore inainte de somn si fac o plimbare inainte de nani. nu mananc prajit, condimentat, dulciuri (mai pap cateodata putina cioco si apoi sufar
), sucuri din comert...nu ar trebui fructe acide, dar nu ma abtin (eu devorez cam 2 kg de portocale pe zi...)
aaaa, mai poti domoli arsurile cu apa de argila...
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
adriana_m spune:
Si eu am avut arsuri puternice in sarcina. Si cu cat am inaintat cu sarcina era mai rele arsurile.Eu am gastrita si un medic mi-a spus chiar ca as avea ulcer. Acum nu stiu sigur daca am sau nu ulcer.
La mine mergeau foarte bine lactatele. Eu am baut in fiecare zi 2 litri de lapte si se mai domoleau arsurile. Si mancam multi biscuiti cand incepeau arsurile. Ma mai linisteam asa. Eram tot timpul cu biscuitii dupa mine. Incearca poate te ajuta. Medicamente de stomac nu am luat cat am fost insarcinata. Doar cu astea le mai potoleam.