Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Carmencar
Imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente, insa o sa uiti tot cand o sa iti tii bebelusul in brate
Vreau sa va spun fetelor care urmeaza sa faceti laparoscopia, ca, asa cum a spus si Carmencar, nu se intampla la fel oricui. Fiecare organism reactioneaza diferit la anestezie. De exemplu eu nu am avut nici un fel de problema cu anestezia, si era a treia pe care o faceam ( am mai avut inca doua operatii cu anestezie generala ). Nu am avut nimic, nu m-a durut capul, nu am avut senzatii de greata sau de voma. M-am trezit un pic amortita si m-au durut burtica si umerii.Atat. Vroiam sa va incurajez sa nu va speriati de aceasta interventie chirurgicala. E cea mai buna metoda ca medicul sa vada exact ce e in interiorul nostru, altfel mergem pe supozitii si suntem cobaii diversilor ginecologi de prin provincie Nu mai vorbesc de cat timp pierdem aiurea, sperand luna de luna sa se intample natural, cand poate problemele pe care le avem nu ne lasa sa reusim natural.
Eu ma bucur fff mult ca sunt pacienta dr.T si ca am descoperit cu ajutorul dumnealui exact problema infertilitatii cuplului nostru. Si acum putem sa luptam, ca stim exact cu ce probleme ne confruntam.
Ma alatur galeriei pentru Rocsy si nu am uitat-o nici pe Anaconda
Hai fetelor, veniti cu vesti bune

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, merci pt sfat. vinerea viitoare am sa ma infiintez la cab la Dr.T in speranta ca nu va mai merge nicaieri.

am aflat si eu azi de la colega mea ca sambata apare israelianul in tara si au convocat o sedinta toti (Tutunaru, Dr. Matei, colega mea, israelianul, americanul) sa puna tara la cale, sa discute despre clinica si activitatea de acolo.

subscriu si eu galeriei pentru rocsy si anaconda sa ne aduca in curand vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! azi am fost la monito , dupa histeroscopia de joia trecuta . de fapt am fost si luni , sa vada mai bine ce e cu uterul meu , si cum va spuneam , nu trebuie operat , ca ....nu are ce sa opereze la el , asa e "din constructie" , si asta nu este motiv de infetilitate . Ma rog....deci am fost azi , si a vazut ca s-a spart foliculul . As fi vrut sa fac cea de-a 3 a inseminare insa....n-am proba !! lipsa sot ! asta e , vedem luna viitoare ...
va pup , si va doresc numai succese !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor va multumesc din suflet pt sustinere.
azi s-au spart doi dintre foliculi si la ora 6 am facut inseminarea. tutu mi-a zis ca am colul aproape sudat si e posibil ca din cazua asta sa raman greu. dar acum i-a pus pe aia mici dincolo de col .deci de azi incolo pot spera. trebuie sa raman gravida luna asta.
va pup si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Rocsy, intru special sa iti spun ca ma bucur pt tine...si ma rog la Dumnezeu sa reusesti luna asta sa ramai gravi!Doamne ajuta!Meriti atat de mult sa iti implinesti acest vis! Acelasi lucru doresc tuturor fetelor de aici! Sunteti minunate!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, ma bucur ca s-au spart in sfarsit naravasii. O asteptau pa dr. Matei... Iti tin pumnii pentru perioada care urmeaza. As scoate si eu majoretele dar nu stiu de unde sa le "pescuiesc". Poate ma invata cineva.....

Anaconda, ma bucur ca ai scapat de cutit! Daca sotul e lipsa acum poate va fi prezent luna viitoare!

Lalitica, ziua 1 poate fi cu noroc! Luna asta e posibil sa se intample minunea mult asteptata!
Poate de 1 aprilie avem programul la noua clinica! Oare va face si inseminari acolo? La cabinetul vechi va mai "presta" dr. nostru sau ne va chema la noua clinica pentru consultatii si monitorizari?

Carmencar, imi pare rau de experienta ta! Intr-adevar fiecare organism reactioneaza in felul lui. Probabil tu metabolizezi foarte repede anesetezicul. Parerea mea este sa il suni pe Tutu si sa il intrebi ce a gasit pe acolo prin burtica ta, pentru ca pana mergi la scosul firelor va avea mai multe laparoscopii si in mod sigur nu isi mai aminteste ce s-a intamplat cu o saptamana in urma! Iar pe biletul de externare iti va scrie cam telegrafic diagnosticul.

Va pupacesc si va imbratisez pe toate

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anaconda, imi pare rau ca iti lipseste sotul exact in perioada propice, asta e, luna viitoare poate e cea norocoasa.
Rocsy, felicitari pentru IA, Doamne ajuta sa reusesti luna asta, cu gemeni !
Felix, pentru majorete, intri in "Show entire smile list" si iti alegi de-acolo ce smiles vrei Iar legat de noua clinica a dr.T, ma intereseaza si pe mine detalii legate de inaugurare, cu toate ca am sentimentul ca IA o s-o facem tot la vechiul cabinet sau la spital. Eu preconizez ca voi face IA in jurul datei de 03 aprilie. Sper sa reusim sa ajungem in Bucuresti, sa nu intervina nimic.
Pup fetele dragi

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...ma bucur ca s-au spart nazdravanii, acum cum o vrea Bunul Dumnezeu, roaga-te mult si o sa fie bine
si pt toate tutunicile
Revin:
Magdita...facem IA amandoua , eu pe 26 incep monitorizarea, ramane de vazut cand se sparg foliculasii.Ma rog pentru tine, poate ne ajuta DD sa fie cu noroc.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor am intrebat-o pe dr matei despre noua clinica si mi-a spus ca acolo nu se vor face decat FIV si laparoscopii.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, poate tragem o intalneala la inceputul lui aprilie. M-am uitat pe calendar si daca imi apar uratii cand ar trebui (24 martie) desi eu as vrea sa nu ii mai vad timp de cel putin 9 luni, in jur de 4 aprilie trebuie sa vin si eu la capitala. Poate ne vedem atunci si apoi la controalele periodice de sarcina.

Magdita, am incercat varianta cu edit entire smile list dar cred ca are calculatorul meu ceva si nu vrea sa imi arate toata lista de iconite. Asa ca o sa ma limitez la incurajari verbale si la listuta pe care o vad!

Va imbratisez!

Felix

Mergi la inceput