Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 13
felicic76 spune:
dap, pizza la l"incontro, mmmmm ce bun, tu da-te jos din pat, fa-te bine ca acus' dau astia drumu" la terase din parc si vrei sa lipsim la deschidere?
6+
JulyMorning spune:
mie-mi spuuuuuuui... si pizza de la cafeneaua actorilor, de pe lac.... si salata lor de pui...miam, miam...
si fiara mea e tare amarata, ma vede ca stau toata ziua acasa si nu pricepe de ce nu mergem in parc...
... asa ca ma urmareste si cand ma duc la baie, ma asteapta la usa sa ies. Deci am gramada de motive sa ma fac bine ... :)
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
JulyMorning spune:
anca nu ne mai tine in suspans, hai cu vestile bune sa ne linistim si noi 
_
Fasolica de S14+
monica_dicut spune:
felicic si july cred ca ma alatur si eu voua. Nu stau chiar in ziona dar lucrez pe acolo de vreo 7 ani si cunosc tot ce misca. Eu va propun restaurantul Talia (imposibil sa nu0l stiti
) unde este cea mai buna papa din oras. La l'icontro mie nu prea imi place pizza dar la cafeneaua actorilor au un frappe de moare lumea asa ca poate ma bagati in schema pentru citronada 
musette, nu-ti mai face atatea probleme. NU are ce sa ti se intample de la niste icre. Gandeste pozitiv 
ancutza, mor de inima aici cu tine
baby-roxanica ma bucur ca baietelul e fetitza
si ca ai dat pe la noi si te mai asteptam oricand cu bratele deschise 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
denisa.g spune:
Mussette, eu am mancat toata saptamana icre.
Nu am probleme si cred ca nu e motiv de ingrijorare.
Nu-ti mai face atatea griji. Stii, se zice ca ceea ce pofteste mamaica este ceea ce vrea de fapt bebele sa pape ( a fost un documentar la Tv)
Asa ca.. daca el a vrut icre...

viitoare mamica de septembrie 2008
12 +
JulyMorning spune:
monica
scuze multiple, ti-am atribuit postul cu icrele ... si acu vad ca musette a scris.... iertare, va rog!
Si normal ca ne vedem... si cu mai multe fete daca vor sa vina, evident!! Abia astept. Ar fi fain sa fim burticoase multe si cu burtici mari... sa facem un fel de conventie ![]()
_
Fasolica de S14+
oanasm spune:
heyy..seara buna burici!
mishi bine ai venit si srcina usoara iti doresc! noi suntem aici ..pe faza! 
bebi hai cu vestile si Doamne ajuta sa fie bune!!!
vai...am fost ca ocupata saptamana asta la servici..si cum dupa merg direct la bain ajung acasa la 18..ma mai tolanesc un pic si gata..cad franta
..din pacate si saptpamana viitoare voi fi full...

nushulica io am dpn in august la sfasit..si am inceput acolo odiseea, doar ca era destul de mare diferenta intre bb meu mic de 4-5s si bebeii fetelor la vrea aceea...si de aceea sunt in listuta lor si nu aici![]()
va pupuez si pupilez pa toatiii!!!
Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb
musettepink spune:
July,Monica,Denisa va multumesc fetelor,m-am mai linistit.Eu nu am avut decat 2 pofte de cand sunt insarcinata,o data crenvusti si acum icre si cum sarcina trecuta pe care am pierdut-o am poftit cafea si nu am baut am rams cu obsesia ca poate am pierdut-o tocmai ca nu mi-am facut pofta asa ca am zis sa-mi fac poftele de data asta.Va multumesc mult,m-am mai linistit!Va pup mult!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
oanasm spune:

si io vreau la intalneala cu voi 

..io cum fac!???? 

de' nu faceti 100 de poze sa va vaz si io va 

Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb