CE MASINA DE SPALAT RUFE RECOMANDATI?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am vrut sa iau una de la Ariston dar din spusele catorva prietene care au avut mari probleme cu ele m-am reorientat catre un Indesit Moon. N-am folosit-o inca...dar sper sa fie ok.

Mama are una de la Samsung, suuuper ok, isi face treaba la greu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja.b spune:

eu v#259; recomand MIELE sunt cele mai bune #351;i rezistente ma#351;ini de sp#259;lat...#351;i aprate de uz casnic...dezavantajul: SCUMPE r#259;u...dar mai bine investesc banii īn ceva de calitate decīt s#259; īmi cump#259;r tot la 2-3 ani una nou#259;....pe a mea o am de 12 ani aprox...e ca #351;i nou#259; īnc#259;...aparatele de la MIELE ajung bine la 20-25 de ani

succes & o zi bun#259; tuturor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am Ariston si nu sunt prea multumita, aveam asteptari mai mari de la marca asta. Mi s-a intamplat sa spele la infinit, nu mai termina programul, nu mai trecea la faza urmatoare asa ca a trebuit sa o opresc manual si sa o pun in continuare la clatire.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Vecina mea are Gorenie si o alta prietena are un Gorenie de mai multi ani. Ambele sunt multumite si nu au avut probleme deloc cu ele. ba intre mine si vecina mea e o mare diferenta de zgomot, a ei abia se aude, a mea o ia si la plimbare prin casa desi am facut tot posibilul sa o reglam cat se poate de bine.
Regret amarnic ca nu mi-am luat o General electric de la mama ei. Cand am fost sa ne luam masina la Flanco aveau undeva pe sus un General Electric scuuump dar cu o reducere mare pentru ca statea in magazin deja de vreo 2 ani nevanduta. Modelul fiind si ceva mai vechi, am ales un Ariston ultima generatie dar mare greseala am facut. Sunt convinsa ca GE aia asa veche cum era ea era fara moarte in fata oricarei masini de spalat de larg consum ca sa zic asa.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Eu am avut Iberna 10 ani,dar avea 600rot/min si mai putine functii. I-am dat-o mamaei si de 2 ani am Candy cu afisaj electronic si 1200rot/min. Sunt foarte multumita. Am optat pentru ea deoarece este facuta de aceiasi firma. In 10 ani am reparat-o o singura data(se-nfundase pompa cu o moneda uitata-n buzunar).
Am citit mesajele si fiecare are parerea ei, asa ca...

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Eu am o Ardo,cu 600rotatii...in 8 ani a fost stricata de 2 ori(chestii banale).La putinii bani dati pe ea si la cat a spalat...eu sunt multumita.

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea2 spune:

pai eu am de 5 ani INDESIT clasaA+ si sunt f multumita de ea si nici nu am avut probleme cu ea pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am gorenje cu incarcare verticala, de 6 ani si sunt super multumita de ea! mama are tot gorenje (cu incarcare normala), care a implinit 11 ani si nu a avut probleme decat 1 singura data, cand s-a intepenit un ciorapel de-al alexutzei mele in scurgere:) si nu stia mama de unde provine "problema"

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neagucamelia spune:

eu am un INDESIT WT 102 de 3 ani si vreau sa va spun ca mi s-a defectat doar dupa 2 luni de fplosire(si acum 3 ani am dat o caruta mare de bani pe ea,ca na,am zis ca nu in fiecere zi imi cumpar masina de spalat,sa iau ceva bun)mi s-a recomandat sa-mi cumpar Werpool sau daewo cu bule,sa stiti ca Aristonul este gama de lux a indesitului,asa ca nu va recomand sa cumparati aceste marci,parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Daca nu va place marca Indesit,ferit-va si de Ariston,e "aceeasi Marie-alta palarie".Sunt produse de acelasi Merloni,dar cu design mai frumos,forme rotunjite etc...
Eu consider ca la ora asta cele mai bune raman Gorenje,inca sunt fabricate numai in Slovenia,tara lor natala.Rar am auzit de produse Gorenje defecte,si lucrez in domeniu.
Ar mai fi Bosch si Siemens,dar la care,de cand si-au deschis o gramada de fabrici,printre care si Turcia,am oarece rezerve...
Noroc la cumparaturi si sa nu uiti sa uzi masina!

Mergi la inceput