CE MASINA DE SPALAT RUFE RECOMANDATI?

CE MASINA DE SPALAT RUFE RECOMANDATI? | Autor: timna

Link direct la acest mesaj

Ce masina de spalat recomandati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

-in primul rand depinde de buget,apoi de ce faciliati vrei sa aiba acea masina........cate turatii,dimensiuni,frontala sau incarcare verticala...si ar mai fi cateva detalii.
-mai jos ai raspunsul meu la alt topic tot despre masini:

Din gama de lux ai ARISTON(Italia) , ELECTROLUX (Suedia), SIEMENS(Germania), bineinteles daca ai peste 30 mil. ar fi pacat sa nu-ti iei AEG (Germania). O treapta mai jos ai Indesit(Italia), Zanussi(Italia), Whirlpool(brand SUA), Bosch(Germania),Beko(Turcia). Pe cea mai de jos treapta ai Ardo,Arctic, Candy,Polar....... Oricum sunt multe brand-uri, important este sa ai noroc sa nu se strice . Poti sa-ti iei Ariston si in 2 saptamani sa se strice si sa stai in service cu lunile pentru ca nu au piese de schimb sau poti sa-ti ieie Ardo si sa tina 10 ani.Alt aspect importand este tara de fabricatie a masinii (mai nou scrie in UE, dar vanzatorii ar trebui sa stie exact unde este facut lotul respectiv de la furnizori)asa ca poate fi facuta in Germania si e OK sau aceeasi masina sa fie facuta in Polonia si e mai proasta calitativ. De exemplu poti cu 15 mil. sa-ti iei o masina Whirlpool cu mai multe functii sau poti sa-ti iei un Ariston cu mai putine functii. Deasemenea cel mai indicat daca ai o suma mai modesta e sa-ti iei Beko pentru ca are 4 ani garantie, deci iti acoperi investitia daca cumva se strica dupa perioada de garantie.Toate masinile mai sus mentionate au si varianta slim (adica de 40 cm ) sau poti lua una cu incarcare verticala(45 cm)
Vis-a-vis de masinile cu cuva de inox , se pare ca cei mai multi producatori renunta sa le mai faca pentru ca ridica costurile masinii (inox-ul costa) si din pacate s-a dovedit mai ineficient decat cele care au in compozitie carbon.Inox-ul la imbinari este sudat cu metal (fier de obicei) care in timp rugineste , si se mai intampla ca in timp sa se si deformeze .Aliajele de carbon sunt mai durabile (de obicei se da mai multa garantie la cuva decat la masina- Whirlpool 2 ani garantie masina si 10 ani cuva))si nu se deformeaza .

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Mersi mult de raspuns .
Eu am avut Ariston ( il am si acum dar s-a stricat si nu cred ca mai merita sa il repar)si as fi dorit sa stiu de care masini ati fost multumite sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Noi cand ne-am cumparat masina am zis asa"suntem prea sartaci ca sa cumparam o masina mai slaba chiar daca e ieftina" asa ca am ales whirlpool al saselea simt. E cu ceas incorporat. O avem de doi ani dar nu am avut niciodata probleme cu ea.

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am avut 15 ani Candy si a fost tare multumita iar acum am Whirlpool. Sper sa tina macar tot atat

Mergi la inceput

Cel mai mult am iubit un Electrolux,avea multe functii si era fffoarte silentioasa.Chiar daca as avea multi bani de dat pe masina tot nu mi-as lua un AEG.Acum am o mas. Indesit si nu prea sunt multumita de ea,deh a fost mai mult de pomana.Lucrand in domeniu pot sa-ti spun ca eu as inclina spre un Siemens sau un Electrolux,dar acum depinde foarte mult si tara unde este produsa.
Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta la cumparaturi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Am avut 15 ani Candy si a fost tare multumita iar acum am Whirlpool. Sper sa tina macar tot atat

Sa stii april ca prima mea masina de spalat a fost Candy,nu avea ea prea multe functii ,dar isi facea treaba.Acum are vreo 12 ani si o foloseste mama de vreo 8 ani. Din pacate sau schimbat multe si la ei,iar performanta masinilor este una mica.Stau mai bine la partea de frigidere si incorporabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Ce parere aveti de Indesit wil 105 sau wisl 105?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by timna

Ce parere aveti de Indesit wil 105 sau wisl 105?

TIMNA

Are soacra mea si vecinamea dar nu sunt multumite de ele, dar acum depinde si cum ai noroc.

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Una ieftina si cu termen mare de garantie. Oricum, dupa perioada de garantie incepi sa bagi bani in ea. Noi spalam zilnic si de trei ori, asa ca daca ma tine 3-4 ani fara sa bag bani in ea, sunt multumit.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

-pai WISL 105 am eu si ti-am zis parearea mea ,mai bine iti iei Beko daca nu ai prea multi bani de investit
-in plus Beko are 4ani garantie si sigur iti acoperi investitia

Mergi la inceput