Se pierd mesajele
Stiu ca s-a mai intamplat dar nu-mi mai aduc aminte cum s-a si rezolvat. Trimit un mesaj, apar la subiectul respectiv ca am postat ultima, dar, cand colo, postarea mea nu e de gasit. Sau numai eu n-o vad?
A mai patit cineva asa?
Raspunsuri
ramyteo spune:
SA sti ca si eu am intampinat aceeasi problema dar...am vazut ultima postare de "X'" si cand am intrat de fapt nu era. De ce?
va ofer cate o de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
redai spune:
Ramo daca ai vazut asha inseamna ca cel acre a postat este nou si ii sunt moderate subiectele.
Cristina , nu stiu sa iti raspund. Mie nu mi s-a intamplat.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
Alina spune:
quote:
Initial creeata de Cristina_C
Stiu ca s-a mai intamplat dar nu-mi mai aduc aminte cum s-a si rezolvat. Trimit un mesaj, apar la subiectul respectiv ca am postat ultima, dar, cand colo, postarea mea nu e de gasit. Sau numai eu n-o vad?
A mai patit cineva asa?
Da,mie ieri mi s-a intimplat.
Am postat un raspuns la "Viata in Germania",aparea trimis la 12.27 si cind ma uit mai tirziu,ia-l de unde nu-i .
Sigur,nici acum nu e,zau,nu stiu unde s-a dus...
Alina
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by redai
Ramo daca ai vazut asha inseamna ca cel acre a postat este nou si ii sunt moderate subiectele.
Cristina , nu stiu sa iti raspund. Mie nu mi s-a intamplat.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
Lore nu la cei noi, am patit la cele care sunt de ceva vreme pe acest forum.
va ofer cate o de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
SA sti ca si eu am intampinat aceeasi problema dar...am vazut ultima postare de "X'" si cand am intrat de fapt nu era. De ce?
Poate a facut un EDIT la mesaj.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...