*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 6
tuscut spune:
Kriss, zi-mi si mie ce-i faci fetei tale de doarme toata noaptea? Ca Iustina se trezeste macar o data pe noapte sa pape...
Tare as vrea sa dorm si eu fara intrerupere de pe la 11-12 pana la 5-6 dimineata...
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Irina, multa sanatate, sa te faci repede bine! Las' ca strumfita intelege ea... SI oricum vei recupera cu alinturile cand te faci bine... Decat sa se molipseasca, rabda si stai departe...

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by tuscut
nu, nu... fara pupaturi... ca nu vreau si eu raceala sau gripa sau ce ai tu...

Eu nu ma prea pricep, da' nu cred ca ii face ceva special Cristina Alessiei. Sau oricare dintre fete... Ma gandesc ca tot ce conteaza e propriul obicei, mod de a fi al fiecarui copilas... Sa ma contrazica cine stie mai multe, daca nu e cum zic eu... (sa mai invat si eu cate ceva
Deci nu centrez chiar de una singura pe aici... Tot e bine...
kriss79 spune:
quote:
Kriss, zi-mi si mie ce-i faci fetei tale de doarme toata noaptea? Ca Iustina se trezeste macar o data pe noapte sa pape...Tare as vrea sa dorm si eu fara intrerupere de pe la 11-12 pana la 5-6 dimineata...
nimic in mod deosebit. asa e felul ei cred..doar papa si atat. de prin ian timp de vreo luna si ceva dormea de la 22-23 la 6-7 dim..dupa a inceput sa se scoale si la 4-5 pt papa si adorme iar pana pe la 7-8..
Si eu sunt tare somnoroasa,dormeam bine inainte de a naste..cred ca ma mosteneste..
In concluzie, o baita buna si papa bun..dar are si nopti in care se scoala la 3(1,2 max pe luna)de ex..poate din cauza ca a visat ceva, sau o doare ceva sau pur simplu nu s-a saturat..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ralnied1 spune:
pai, Cristina, daca ar fi sa ma mosteneasca si pe mine bebelusul, atunci inseamna ca va dormi non-stop, cam 24 din 24 

Asta ar trebui sa fie de bine, nu?
kriss79 spune:
ei..vrei sa moara de foame?
Eu ma duc sa ma bag in patut..mai misc telecomanda..si somnic dupa..
Somn usor! sa fiti cuminti!![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Kriss, zi-mi si mie ce-i faci fetei tale de doarme toata noaptea? Ca Iustina se trezeste macar o data pe noapte sa pape...Tare as vrea sa dorm si eu fara intrerupere de pe la 11-12 pana la 5-6 dimineata...
Amira doarme de la 21.30 pana dimineata la 7.00
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
tuscut spune:
Offff, cred ca il mosteneste pe taica-su, ca el sta noaptea huhurez la TV si dimineata nu se da trezit 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Eu ma duc sa ma bag in patut..mai misc telecomanda..si somnic dupa..
Somn usor! sa fiti cuminti!
pai ti s-a parut cumva ca n-am fi noi fete cuminti aici?
Vizionare placuta sau... noapte buna mai degraba!