*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Addiana gata cu vasele? Am inteles ca te-a ajutat Monica! Eu nu eram prin zona! Hai arata-ne cum a fost buburuza!!!
Mie mi s-au lungit urechile!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
Raluca, multumesc. e acasa, e bine.acum asteptam rezultatele biopsiei 2 sapt..
Am iesit si noi putin pe la birou, dupa indemnizatie si prin Kaufland..la pranz era caldut chiar..
In seara asta vreau sa ii fac baita mai repede decat de obicei(adica la 22)..asa ca va las..Noapte buna!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Emma felicitari pentru dintucul 2!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Buna fetelor! In sfarsit am reusit sa intru si eu putin pe net...am avut si eu musafiri azi, a venit mama soacra, am facut papa, am iesit afara cu gazulita mea si acum ma odihnesc si eu putin......pana incepe iar concertul de seara ( ca asa facem noi inainte de culcare)
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
felicitari pt licurici
sa-ti traiasca fetita, sa creasca sanatoasa si frumoasa
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
crissintibun spune:
Emma,felicitari pt dintisor...Si noi suntem din zi in zi mai aproape sa vedem primul dintisor.Legat de carucior sa stii k prima oara e cel mai greu sa il cobori ,apoi organismul se obisnuieste cu greutatea lui si nici nu o sa mai simti ca pe o corvoada k ai de coborat caruciorul.
Michelle,Celia,Alina multumim pt aprecierile pt fotografiile noastre noi
.
Azi am profitat de soare si ne-am plimbat cu Miha,Robert si Amira.Vazand cat de bine se simte Amira in wrap regret k nu mi-am facut si eu .Dar la bebe 2 o sa imi iau sigur ,acum nu ar mai avea rost k deja e marisoara si nu ar mai sta k e o mofturoasa
...Miha stie
.
Kriss,eu ii fac baita pe la 2130 si pe la 22 deja doarme dusa.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
crissintibun spune:
Danyelle,am vazut k avem fetite cu acelasi nume si nascute la doar 5 zile diferenta
.Poate pui si tu cateva poze cu ea sa vedem daca mai si seamana pe langa alte lucruri pe care le au in comun.
Am plecat la mofturoasa mica care saliveaza de se uda pana la brau si roade la pumnisori de numa
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze