*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 20
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addiana
cu portocale (cu frisca, miere, branza philadelphia.. si gelatina, nu gelfix!....)
Hihihi , ai gresit! de aia nu ti-a iesit perfect...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Diana, multumim de foto , arata apetisant totul tort, saratele, cornuri. Dar de capodopera Raisei imi place , nu plange cand o stergi ?Sau ai o solutie magica...
Simo, cum rezisti la asa un somn intrerupt? Tati te ajuta? Iti mai tine locul?
Alina , drum bun si sa va distrati bine la ziua bunicii. La multi ani !
Lacramioara, sanatate multa la toti.Inceputul a fost destul de traumatizant pentru micuta, bine ca s-a refacut si acum e ok.
Danielle ,scumpica dulceata aveti.
Danielutza, ce bine ca ai reusit sa alaptezi asa timp. Felicitari.
Monica , petreceri placute in week-end si bafta la inspectie.
Emma, sa petreceti frumos cu tati acasa.
Kriss, multumim la fel si tie.
Michelle, cu iesirea de astazi ai recuperat si zilele trecute.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Simo, cum rezisti la asa un somn intrerupt? Tati te ajuta? Iti mai tine locul?
Mi-am luat fond de ten "de ala bunu`"
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
slimatei spune:
somnic usor
la mamici si comorase...
-ici..multi..
la multi ani pe ziua de maine 8 martie..vreau sa fiu prima!![]()
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
tuscut spune:
Seara asta zic pas!
Va urez de pe acum LA MULTI ANI!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Ralu, a fost tare prezentarea ta cu intalnirea de 10 ani
mai, da' ce tot aveti cu prezentarea mea?
pai n-am zis nimic iesit din comun... Am scris-o dintr-o rasuflare, sa nu plece Irina la nani si sa nu citeasca. Voiam sa ajut fata...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
I-am intrebat pe elevi daca ne descurcam si au zis ca da.
daca ei au zis ca da, atunci sa ai incredere in ei si sa mergi mai departe cu mult curaj si va fi bine! Tinem si noi pumnii stransi pe aici!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Criss ai cea mai cea soacra.Azi era emotionata ca-i vin copii.Povestea cum a pregatit patutzul- ca bunicii i-au luat patutz lui Ame la ei acasa.Si ca stati doar pina duminica si e asa scumpa nepoata.Mi-a aratat si poze, le poarta in geanta si vorbeste cu noi fetele cu copii mici.
ei... mai rar asa o soacra...
cred ca-s raritati, pe cale de disparitie...
Asa ca, Cristina e o fericita
Nonna76 spune:
quote:
a multi ani pe ziua de maine 8 martie..vreau sa fiu prima!
Nu se pune! Te asteptam miine!
Michelle n-am fost cu carutzul.Cu taxiul pina la gradi si apoi pe jos,Vlad cu florile fluturind( marea majoritate le-am dat pe la gradi ca nu puteam sa le car) si eu cu Andrei si cartile.Tati nu s-a gindit sa-mi aduca marsupiul.
Eu nu vreau butoiul ala al vostru,pastrati-l la iasi ,am eu butoiul meu cu stres.De ieri cind am aflat de inspectie tot ma gindesc la lectie.
Andrei al meu ieri a mincat sfinti.A cumparat Cristi ieri si Vlad a fost un frate bun si i-a dat si lui o bucatica.Cind l-am observat noi lingea Andrei nuca....n-a patit nimic.Deci asa cu diversificarea.
iulia-stefy spune:
Fetele, voi in noaptea asta iar treceti la capitol nou. Dar am si eu de ceva vreme o intrebare. Nu stati niciuna prin Podu Ros. Ca in Copou mi-e greu sa ajung cu Gazuta dupa mine. Noi iesim in parc aici in zona. Rar ajungem in Copou, cand e tati liber. Si ni s-a facut si noua de o "intalneala" ca ne-am saturat sa iesim singurele. Pe aici prin zona sunt putini copii, deocamdata sunt mai mult batrani si n-avem cu cine vorbi despre prichindei.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)

....)