*Gravidute&Mamici de IASI* (34)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
Lacramioara nici nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul tau cand ai vazut fetita cu clavicula rupta!!! Eu m-am crizat ca Matei a facut alergie de la detergentul lor si era rosu tot! Vai! sa fi avut ceva mai grav...
kriss asta inceracm sa-ti spun, cu diversificatul mai devreme...daca e sa se trezeasca, se trezeste. Eu m-am linistit dupa ce a spus Nonna ca Vlad s-a trezit pana la 1 an cand l-a intarcat. Ma focalizez pe faptul ca nu o sa suga o viata si Doamne ce o sa-mi lipsesca asta!
P.S. Am incercat si cu ultima masa din zi mai tarziu, si cu cereale si tot degeaba. Lui ii place tzatza si pace! Drept urmare, pt ca el suge des, am tzatze tari si pline si acum si curg mult, desi are 7 luni.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
Danelutza spune:
Simo bucura-te ca ai laptic, eu i-am dat Isabellei pina la doi ani si doua zile ![]()

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Simo bucura-te ca ai laptic, eu i-am dat Isabellei pina la doi ani si doua zileDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
si-nca cum ma bucur
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
danyelle005 spune:
quote:
Originally posted by addiana
[quote]Originally posted by danyelle005
ttp://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
lipseste un h din fata link-ului. am intrat dar nu sunt poze!
cand intri pe pagina ta dai la upload-pe undeva pe sus, se deschide o pagina noua unde ai la nr 1 add files si de acolo incarci ce poze vrei, apoi la nr 2 este sa select an album (poti sa alegi my public shoebox) sau create a new, nr 3 neinteresant si dai la nr 4 upload, dupa ce se incarca toate pozele se deschide alta pagina unde poti sa dai titlu la pozele incarcate dai save si gata! sper sa reusesti!
multumesc de sfat, era la private album de asta nu erau pozele.acum sunt pe public.http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
aeperju spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Emma felicitari pentru dintucul 2!
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
multumim frumos!
Nonna76 spune:
Nu-i asa c-am lipsit cam mult?
Azi e zi cu doua plimbari la scoala.Azi zu chiu cu vai am ajuns acasa.Cristi avea petrecere la scoala ( la mine a fost ieri dar am preferat sa ies cu baietii afara) si era musai sa se duca caci e lider de sindicat si deci organizator si eu aveam ore.Asa ca mi l-a adus pe Andrei in clasa.Am plecat cu Andrei in brate,cu o sacosa de carti si cu un brat de flori sa-l iau pe vlad de la gradi.Apoi cu ei acasa.
Bine c-am ajuns.
ultima bomba...miercuri am inspectie de la Universitate si Minister.O colega de-a mea da examen pentru inspectoare si tre' sa analizeze o lectie.Iar lectia o fac eu.
Mama a zis ca e exact ce-mi mai lipsea.Miine e ziua baiatului,noaptea ma duc la un botez,duminica am musafiri si miercuri inspectie.
I-am intrebat pe elevi daca ne descurcam si au zis ca da.
danyelle005 spune:
fetelor da sunteti tare harnice......faceti torturi..vreau si eu.![]()
aeperju spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Emma,felicitari pt dintisor...Cristina CEA MAI FERICITAAmalia Maria(15.10.2007)
Poze
multumim!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Emma, felicitari pentru dintisor!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
multumim frumos!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Am racit cobza...pot sa plang?N-am mai fost asa de tare racita de f. mult timp si is asa de suparata ca nu-mi mai pot alinta puiul toata ziua...Si se uita saraca la mine si asteapta sa pupe mami fetita da' de unde...ca mami trebuie sa se abtina macar o zi-doua
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
poti sa plangi sigur....dar nu foarte mult. Las' ca trece si raceala. Stiu cum te simti, dar..te gandesti asa: e spre binele ei...si mergi mai departe. Si o sa fie bine.
Emma

DAVID 27.06.2007
Amalia Maria(15.10.2007)
!
N-am mai fost asa de tare racita de f. mult timp si is asa de suparata ca nu-mi mai pot alinta puiul toata ziua...Si se uita saraca la mine si asteapta sa pupe mami fetita da' de unde...ca mami trebuie sa se abtina macar o zi-doua