Job in Pitesti?!

Job in Pitesti?! | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Poate suna aiurea, dar nu stiu cum s-o ajut pe sora mea, asa ca apelez la voi.
Pes scurt, lucreaza la o firma privata in Pitesti, nu mai trebuie sa spun ca e foarte prost platita si mai mult decat atat a ajuns sa fie umilita de un sef incapabil...nu mai intru in amanunte.
E de 4-5 ani in firma asta, fara posibilitati de promovare si mai mult, asa, s-a descurajat nu mai are incredere in ea..
O aud mereu nemultumita despre serviciu la telefon si in ultima vreme lipsita de speranta ca nu isi gaseste altceva mai bun.
M-am gandit ca poate as putea s-o ajut prin voi, fetele din Pitesti, poate stiti vreo firma care sa isi respecte angajatii, sa le fie respectata munca, orele peste program si sa aiba cat de cat o viziune asupra carierei profesionale.
Ea este economist cu 3 ani de experienta.
Va multumesc anticipat!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Da intradevar exista angajatori neseriosi si nu numai in Pitesti din pacate.
Eu nu te pot ajuta decat cu o vb buna si eventual un sfat. Adica sora ta ar trebui sa aibe inceredere in ea si sa ia atitudine dc este nemultumita de conditiile de munca, Ori sa vb cu angajajatorul, ori sa-si caute un alt job. Sa mearga la interviui sa vada cum sta piata in ac moment etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Carmenpit, iti multumesc pentru raspuns. Din pacate a tot vorbit cu seful ei si de fiecare data raspunsul a fost "nu se poate".
Dar pentru altii s-a putut si ohooo inca se poate. Si altii sunt, fini, nepoti, veri samd...
I s-a spus in fata "nu-ti convine, pleaca!"
A vrut si vrea sa plece, numai ca ori o urmareste ghinionul, ori se vede ca e deja dezamagita (la interviuri ma refer) caci raspunsurile dupa interviuri au fost invariabil "va contactam noi:((("
Nu ma apuc acum sa o laud pentru ca as fi subiectiva, dar este muncitoare si isi face treaba cu simt de raspundere.

Nu am postat aici pentru a mi se da un post mura-n gura, ci pentru a incerca sa o ajut, in felul meu, macar cu o recomandare.
Din pacate, asa este inca in provincie, pana nu cunosti, pana nu ai o recomandare de undeva, nu poti gasi nimic...
Sansele sa gasesti un post in care sa fi respectat si multumit ca om sunt destul de mici!!!
Traim in Romania , ce naiba:((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Draga mea..si eu sunt in Pitesti si imi caut loc de munca de ceva timp..deja incep sa disper...nu am pile, nu am cunoastinte..ma bazez doar pe ce stiu sa fac...
Sa ia si ea ziarul Curierul..acolo sunt destule job-uri...si pe net sunt ceva....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput