Stand in Franta nu faci decat sa pierzi puncte.El poate sa se agate de orice.Asa cum s-a mai spus,el a facut tot la sfatul unui avocat sau cineva in tema l-a ajutat.Deci stie el ce stie.Cu serviciul in Franta,se mai gaseste si altul.Atata timp cat esti in regula,job-uri se gasesc in afara.Ca esti insarcinata,stiu ca e greu dar pt copilul tau poti face asta.Eu am calatorit pe timpul sarcinii de n ori si ultima data a fost cand aveam 8 luni si am avut sarcina pelviana.Eu plecam acasa ca-mi era dor de ai mei.Deci daca ar fi fost vorba de copilul meu,sigur eram langa el.
Spui ca fara job nu ai situatie prea buna pt a-l avea in incredintare.Dar nu spunea-i de sot ca la prima infatisare s-a dovedit ca are profit 1%? Deci se poate si cu venit mic sa ti-l incredinteze.
Daca stai in baza avocatilor o sa faci,nimik.Asa cum s-a facut si cu interpolul iar el calatorea in Italia.
Timpul trece si e posibil sa nu fie de partea ta atata timp cat esti departe de copil.Un proces poate dura ani,poate fi amanat si tot amanat si nu cred ca vrei asta.Probabil ca din Romania poti impinge lucrurile mai repede.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Uite, Anisia a deschis un alt capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117628
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)