Timisoara, Impreuna! (88)
Raspunsuri - Pagina 2
claudia74 spune:
dintr-un oras ca Timisoara,voi nu aveti unde sa va intalniti ,haideti pi sentru.
Mergeti la frabrica de bere,poate acolo e loc ca e destul de mare daca la Club 21 nu e loc.
Doris-Alina spune:
Ok, deci,
In urma unor rapide mobilizari, pentru care ii multumim Mariei, am gasit un local super, unde la un pret de 100 ron, 1 mil vechi, avem 3 meniuri, program artistic, Nae lazarescu, Gabriel Dorobantu, sexy program, muzica, tot ce vreti.
Incepe la ora 20, pana dimineata, sau ma rog, cat va simtiti bine.
Deci, cine e doritoare, urgent, contactati-o pe Maria, pe ms, pe PM pentru detalii, si sa strangem banii, sa mearga ea sa achite si sa faca rezervarea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Vedeti nu? e destul de mare?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
doris, e destul de mare, sar'na, am vazut, am citit de vreo patru ori, dar nu stiu inca ce sa zic! vorbesc deseara cu sefu daca ma lasa! unde este acest loc?sa stiu sa dau amanunte f exacte
anda spune:
no hat, ati mutzit cu toatele?? asa-i viata, cind tac io, vb voi si invers
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara