penis prea mic la 10,6 ani?

penis prea mic la 10,6 ani? | Autor: crisseis

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am urmatoarea problema: la un consult medical pentru o cu totul alta problema, medicul(care era chirurg) mi-a spus ca baiatul are penisul cam mic pentru varsta lui.Adevarul e ca si mie mi s-a parut c asa este, dar am spus ca poate de-acum incolo incepe sa se schimbe.Mi-a spus ca aceasta problema se numeste hipogonodism si va trebui sa faca (copilul) niste injectii si un anumit tratament.
Ce stiti despre asa ceva? Ati avut aceasta problema?
Tramatentul banuiesc ca e pe baza de hormoni-nu vor incepe cam brusc transformarile? Nu se va speria copilul daca vede deodata cum i-ar creste par pe fata, la subbrat, etc? La el inca nu sunt astfel de semne.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu zic sa mergi si la un endocrinolog, e cel mai avizat sa puna diagnosticul si sa prescrie tratamentul.
Totusi eu cred ca unii copii incep sa se dezvolte mai tarziu asa ca poate inca nu a inceput sa creasca.... De exemplu fata mea, desi e cat mine de mare si are 13,5 ani, abia luna trecuta i-a venit ciclul si era singura din clasa care inca nu avea. Deja ma sfatuiau alte mame sa ma duc cu ea la endocrinolog ca nu e normal. Uite ca e normal, fiecare are ritmul lui de dezvoltare.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Normal ca fiecare are ritmul lui de dezvoltare,dar problemele cum sunt cele cu dezvoltarea organismului,doar medicul ti le poate rezolva.succes!

Mergi la inceput