Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)
Raspunsuri - Pagina 18

Luna75 spune:
si in final pentru ca mi-am terminat temele pentru acasa va spun ca va pregatesc o mare surpriza si nu e vorba de pesti lansati in ape...prea linistite pentru "importanta"continutului mesajului insa din cate stim la tribunal si nu numai tacerea e asocita cu si ma si bucura de altfel caci de fapt nici nu imi doream sa tulbur apele caci mie mie indiferent cine castiga concursul cu poze caci oricum nu castiga cea mai cool fotografie ci persoanele care stiu
sa dea din coate (sper sa nu citeasca lumea - caci desi multi au fost si au citit nimeni nu spune nimic si de ce ar face-o caci se gandesc de ce sa ma pun cu x si y mai bine stau in banca mea si gata
nu spun ca votul nu e legal si urnele nu ar fi bine sigilate insa grupurile de interes au un cuvant greu de spus la votare
desi eu voi vota azi si maine conform regulamentului mai apoi voi vota si pentru cei care mi-o cer...si prietene de ale mele - membre ale diferitleor mele grupe de interes
deci fetelor contati pe mine dar duceti-ma direct la poza (prin pm)caci altfel se poate sa nu observ...caci omul isi mai pierde din acuitatea vizuala la seniorat dar vestea buna e ca si-o recapata cand devine membru de baza
apropo sunt Gemenute printre noi?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by olim
nora, da esti bine nu?
luna, ma bucur ca te vad si aici, dar de mine nu zici nimic, inseamna ca esti suparata un pic
mami si Alex
Sunt bine, multumesc de intrebare. Putin cam zdruncinata, dar intreaga! Si am avut curaj sa ma urc si la volan azi, dupa eveniment !
Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

nora2005 spune:
quote:
deci chiar esti suparata pe mine, ca imi dai ignore
mami si Alex
Olim, cu cine vorbesti acum ?
Nora

olim spune:
sigur peste putin timp o sa poti conduce , si eu am avut un accident si am trecut destul de bine peste traume, cei drept ca nu a fost foarte mare.
va pup si ma duc la somn, ca mai am un pic si Alex da desteptarea, noapte buna tuturor
mami si Alex

nora2005 spune:
quote:
sigur peste putin timp o sa poti conduce , si eu am avut un accident si am trecut destul de bine peste traume, cei drept ca nu a fost foarte mare.
va pup si ma duc la somn, ca mai am un pic si Alex da desteptarea, noapte buna tuturor
mami si Alex
Dar am condus deja azi, am scris. Si eu sunt frinta si merg la somn!
Noapte buna !
Nora

Luna75 spune:
quote:
io se pune
daca nu stiam deja...da
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.