Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

pentru neglijenta din ultimele zile insa un peste a fost lansat pe apa ...si nu oriunde

si va cer ajutorul pe principiul si avem in grup fete cu un cuvant de spus pe forum dar astept si fetele care nu au si sa schimbam ceva...

cine nu ar fi de acord cu Marinescu daca e prieten de o viata cu...Barack Obama?! [red]caci doar traim in tr-o societate in care nu conteaza ca ai un suflet de milioane daca esti gras,schiop,si cu dioptrii dar se schimba situatia daca esti inalt,frumos..cu un corp hot -"bikini ready" - la care e foarte greu de ajuns caci chiar daca mancam doua bete-si trei surcele pe zi si facem sport din abundenta si mai si cheltuim multi bani pe produse miracol...tot nu vom scapa de celulita caci putine ne putem mandri cu gene tanzaniene si as ma iputea continua

info suplimentare la discutii generale - subiecte hot sau la Gemenute cu informatii din belsug

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Niciodata nu am tinut o dieta asa de strict ca acum. Masa mamei era plina de bunatati...dar nu am mincat decit citeva linguri de mincare de stevie...Avea si ea clatite, dar nu am gustat macar. Cit pot, o tin ca la carte. Vreau sa reusesc, vreau cu adevarat. Si eu cind imi propun ceva...nu ma las. Nici macar o abatere. Si a trecut prima saptamina... Cu rezultate, desigur. Dar va tin in suspans pina miercuri

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Bravoooooooooo!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nora multumesc ptr biciuri ,sa stii ca m-am trezit.
Luna acum intru sa citesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Nora cred ca asta ne trebuia, un bici pe spinare sa ne revina ambitia

Gata saptamana asta punem poftele'n cui!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Vai, dar ce harnice ati fost si cat ati scris...
Daca tot vad ca a fost momentul adevarului...dar nu vreau sa va zic ce am mancat ieri ca va fac pofta si sunteti la regim. Si oricum presupun ca i s-ar face mila Norei de mine si m-ar scuti de bice intrucat ieri eu am serbat Pastele. Dar de azi gata. Oricum m-am cantarit azi dimineatza si e ok, nu se vede dezmatul de ieri. Dar am si baut aseara preventiv un ceai verde antiadipos, stiindu-ma cu musca pe caciula.
Iar de maine intru iar in post ca eu tin si Pastele otdodox (familie mixta), dar probabil nu chiar asa strict.
Luna o sa incerc sa imi fac timp sa intru si eu sa citesc.
Nora, tine biciul pregatit, asa..just in case.
Fetelor, o saptamana frumoasa si fructuoasa!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca voi ati stabilit ca data de cantarire miercuri, dar eu ma simteam asa un pic mai subtire si m-am cantarit azi si am mai putin cu un kg, am 65! Si desi am mai calcat un pic pe alaturi, cand imi era cam rau de foame am mancat o napolitana(mica), am mai baut si suc din cand in cand , dar in rest salate, fructe si f putina paine prajita, apa plata si uite ca se vede!
De fapt, de cand m-am apucat de diete am slabit 5 kg, dupa Sf Ion aveam 70, insa de cand scriu aici doar un kg, asa ca, Luna, poate imi pui si mie o floricica!
Eunice serbezi de doua ori Pastele, chiar mi-ar placea, imi place tare mult aceasta sarbatoare, si nu din cauza mancarurilor! Si felicitari ca ai reusit sa-ti pastrezi acelasi nr. de kg!
Nora esti pe faza si ne pedepsesti daca "calcam stramb", asa, bravo! Ti-am zis te admir ca esti asa ambitioasa si vreau sa fiu si eu la fel!

toate fetele si spor la slabit!
Sase , ca e Nora cu pe noi si bine face!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele, am sosit, putintica rabdare cu mine sa va citesc ca am restante vreo 12 pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor salutare
am inceput daneza si emrge supar, doar e prima zi
abia astept sa vina ziua de meircuri sa vedem ce spune cantaru, poate il arunc.
eu cred ca am scapat de , sau a uitat
pupam fetele si mai viu, ca acuma ma duc sa il schimb pe Alex si trebuie sa mergem sa luam scutece.

va pupam

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

He..he...he...acu` am ajuns acasa si azi nu am avut ragaz de calculator. A fost o zi f.f.grea. Ma duc sa citesc si revin. Nimeni nu scapa, daca a trisat

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si pentru mine a fost o zi gra azi, si maine o luam de la capat, dar trec si astea
luna, pe unde esti?
pupam fetele

mami si Alex

Mergi la inceput