Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aham, cu sosu...pao poate nu scade complet, daca pui multa apa, iti mai ramane o ze,ma.
insa eu parca n-as da-o asa devreme....ca e multa grasime....in fond, se poate subtia si cu apa plata.
mai aveam ceva de zis da am uitat



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aoleu Rox, sper ca streptococul ala pozitiv nu l-a capatat Alex din Paris, nu ?
Ma bucur ca Andreiutzu-i bine . Cum e cu bona-menajera ? Esti multumita ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata.. ma duc si eu spre casa... Roxana.. bafta maine la intalnirea cu noul stilist.. Sigur o sa fie bine... ca din cate ai povestit tu.. mai rau decat esti, nu se poate



=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, cum e , ai facut comanda ?
Eu i-am dat lui Andrei piure facut de mine, mai aman putin borcanasele. Azi i-am bagat si cartof ( morcov+ pastarnac+ cartof) si le-am tasat cu furculita. Mananca omuletu', de i-as da cat vrea el....sa vezi ce deschide gura mare sa-i dau lingurita, si ce serios mesteca, dupa care se pune pe ras....

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, esti tare ! Ti-as recomanda sa scrii o carte despre alaptat si hranit bebeii, atat de convingatoare esti si atate chestii stii....Pe bune ! Asa cum Luy e cu dedicatiile zilnice, tu esti cu sfaturile bune despre papica.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, multumesc. Se poate cred si mai rau decat sunt, banuiesc ca ma stii deja cat exagerez. Dar nu ma simt bine asa si e suficient sa ma schimb.

Papanash, sunt convinsa ca streptococi sunt ei si la Paris, mai ales la Gusteau unde gatesc sobolani. Faza haioasa ca vrea la Paris la un restaurant unde sa vada soareci. Vorba lui taica-sau, daca intram si ii rugam sa arate fetei soareci in bucatarie - ca sigur am gasi pe undeva - o sa creada ca suntem politia sanitara.

L-am fraierit pe Andrei cu iaurtul. Dar a fost un compromis. Un iaurt mixat cu un borcanel de piersici. Bine si asa. O sa reduc treptat cantitatea de fructe pana ramane doar usoara aroma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:


am revenit de la servici ,am citit pe aici si ultima parte imi place tare mult ,
va pe toate .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, cu bona menajera e cam greu, se obisnuieste treptat, mai si greseste. Dar cu rabdarea rezolvam, invata si ea tipicul si mai trecem si noi cu vederea. Ii e cam greu cu 2 copii, Alex cam sterge pe jos cu ea.



Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Tocmai a fost o stire despre un profesor care a strans de gat un elev.... eu , ca parinte, l-as strange de 10 ori si nu de gat.....

pentru deconectare, va pun un site dragut, e mai bun pentru bebei mai mari, sau pentru noi

http://www.tvcopii.ro/




Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Deci retetele:

1.pulpita de pui nedezosata, cu pielita (protejeaza carnea si nu se arde) la tava cu un cartof, pulpa de la o rosie, marar - 1 fir, oregano si busuioc;
2. pulpita de pui nedezosata, cu pielita, la tava cu un dovlecel mai maricel, un morcovel, pulpa de la o rosie, marar - 2 fire, oregano si busuioc.

Am taiat legumele rondele, am pus in tavita carnea cu legumele si condimentele, exceptand rosia si mararul, am adaugat apa cat sa acopere legumele, le-am acoperit cu staniol si le-am lasat la cuptor pana au scazut, apoi am adaugat rosia (in prealabil am fiert-o pentru cateva minute ca sa o pot decoji mai usor, apoi am scos semintele si am taiat-o cubuletze) si mararul si am lasat sa scada pana nu a mai ramas deloc sos.

Cand a fost gata, am curatat carnea de pielita si de os si am pus-o in blender cu tot cu legume.
Daca a iesit prea gros piureul, am adaugat putina apa plata.

Asa ca, de cand nu i-am mai gatit terciuri si alte mancaruri fara gust, nu imi mai refuza carnita. Mananca mult mai bine


Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput