Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
greyeras spune:
Papanash si eu ii dat de vreo 2 zile para la borcan de la Hipp si i-a placut mult, nu-i dadusem pana acum decat facute de mine. Legume la borcan nu-i dau ca pot sa-i fac si eu supica. Si pofta buna la meniul de azi.
Uite as face si eu ce a gatit Vladut azi la TV, "pene milaneze gratinate"
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
greyeras spune:
Mandarinutza cum ii dai afine, gasesti la borcanel?
A mea nu are gaze si nici dureri de burtica, dar ii dau cereale simple doar cu orez fara lapte si binenteles fara gluten. Poate nu e totusi de la cereale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Papanash si eu ii dat de vreo 2 zile para la borcan de la Hipp si i-a placut mult, nu-i dadusem pana acum decat facute de mine. Legume la borcan nu-i dau ca pot sa-i fac si eu supica. Si pofta buna la meniul de azi.
Uite as face si eu ce a gatit Vladut azi la TV, "pene milaneze gratinate"
eu nu-i dau para deocamdata, vreau sa-l mai strang putin la stomacel,chiar si dupa cereale si dupa mucilagiu de orez face kk de vreo 5-6 ori pe zi.Si supica-i fac si eu, dar il pregatesc si cu papa din borcanele pt cand plecam de-acasa.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
greyeras spune:
E sa stii ca la mine e total invers, inainte de diversificare facea cam de 5 - 6 ori pe zi, cand am inceput div facea cam de 2 ori, iar de vreo 3 zile se chinuie sa faca si o data, ieri chiar nu a facut deloc, deci para e bine venita, dar nu-si prea face efectul.
ceamica spune:
Magda ,
am si eu o prietena al carui bebelus i-au iesit ,, IgA scazute si trgliceridele crescute '' lipseste glicemia din analize , nu are ldl si hdl . Exista tratament ?
multumesc mult
mandarinutza spune:
Greyeres, este la Hipp de la 4 luni: borcanas cu mere si afine. Eu ii mai amestec cu mar ras de mine.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Rares de Pinacolada
Miruna de Prisi
Gheorghe de Sabina
Stefan de Mariadia
Eliza de Ramonaiani
Raisa-Maria de Si_Bv
Vlad Constantin de Ancasilv
Ana Iasmine de Pico
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Andreea, succes cu diversificarea lui Vladi, sa aiba pofta, sa pape tot.
Roxana, sa reusesti o schimbare care sa-ti fie pe plac. Ce fac copiii minunati?
Mandarinutza , legat de gaze si dureri de burtica , scrisese Roxana ca ea ii da lui Andrei bonisan dupa meniul de fructe .... poate iti da ea mai multe detalii.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
bernix spune:
Rox, m-ai vazut morcovie? Am pus poze aseara.
La noi e ca la greyeres. Dupa fructe, kaki o data pe zi. Inainte 2-3 bucatzi.
Mandarinutza, zi si mie cu cerealele. Tu i-ai dat intai fructe si apoi cereale sau invers? Legume deloc pana acum? Bafta la vaccin.
Papanansh, mai-mai ca site-uri ne dai... Super multzumiri!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
greyeras spune:
Astazi mi-am propus sa lenevesc, dar deja s-a strans un morman de rufe pt calcat, deci s-a cam dus naibii relaxarea mea.
Vroiam sa va intreb cum faceti cu biberoanele, la cat timp le sterilizati si ce biberoane sunt mai bune cu ce tetine la 5 luni ca eu nu ma pricep, sunt cam novice la acest capitol, de la tztzi e mai simplu.
Am auzit ca bibe de la Avent e foarte bun cu trei trepte de scurgere, trebuie sa-l caut ca pe aici pe la mine nu am gasit si nici in Auchan.