Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
vai fetelor ce m-ati bucurat!!!
naty,si eu sunt sigura ca nu a existat bestia (cel putin acum), asta zicea si dr. mea ca ea crede ca s-a infestat proba
??? totusi cum e posibil asta??? am crezut ca intr-un laborator de analize este cat de cat un mediu aseptic...
mamip, parca asa am tinut si eu minte ca mi-a zis tanti de la V.B., ca daca va fi cazul vor face si antibiograma...deci, trag concluzia ca daca nu au facut-o nu exista motiv!
cristina, o sampanie virtuala dau de azi:))) 
deea, vreau si eu pui cu bucle!!!
bubule, nu am avut nevoie de programare. m-am dus dimineata cu pishu in borcanel si l-am lasat. nu stiu de policlinica...eu am intrat in clinica...pe intrarea principala si am mers la receptie...de acolo m-au trimis la cabinet, tot in clinica. nr de telefon:317.95.03 / 04/ 05, program 8-20
naty, maine cred ca mai vii cu un plus de 20-30 de grame la iulia mica, din ce in ce mai mare:)))
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ccris_ccris spune:
Naty, revin si eu cu rugamintea de a completa la mine la listutza, in paranteza, ca nasc la Medlife cu dr. Luis Mendez, natural cu epidurala, plss! Multam.
Cristina
32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
lyvy spune:
Cristina, merci de incurajarea cu galeria!!!
Raluk, de ce doare mai tare nasterea indusa?????![]()
Livi
+40
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Fetelor, e asa de ciudat, acuma cand misca bebelina, cum e mare, ma doare!!Parca rupe ceva in mine!!!
Livi
+40
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Fetelor, e asa de ciudat, acuma cand misca bebelina, cum e mare, ma doare!!Parca rupe ceva in mine!!!
Livi
+40
Iris Miruna
Pozele mele
sovietica spune:
Mami, se pare ca iar ne intersectam :) vii cu randunoiul la curs? Tot uit sa te intreb daca 3-in-1-ul (sterilizatorul) e fain? de la bblino ce astepti?
Underqueen, ti-am admirat minunea sarmaluta :) Dulcicaaa parca seamana cu tine!
Ilucae, nastere usoara! Hai cu curaj si cu cantec inainte!
Cory, maestru patiser, daca cumva ai dosarel electronic cu sfaturi ca cel de mai devreme, poate il arunci in mailu comun?
Petrecere frumoasa!
Flori, sa va traiasca Madalina mumoasa, norocoasa si sanatoasa!
Ariel, am umplut paharu cu vin sa il beau in cinstea evenimentului cu analiza. Astept startul sa il si beau!
Deea, e bine ca faci si fetita (sigur iese mumoasa ca fratelo), astfel ea va sta cu bata sa il apere de hoardele de femei, si viceversa. Ca se pare ca va fi cazul!
M-a indignat mitul ca maro-ul e pt fete!
Ce mai decid producatorii astia in locul nostru!
Am mai auzit aici ca inducerea e mai dureroasa ca nasterea naturala. Dar as vrea sa intreb, administrarea de oxitocina (parca asa ii zicea) DUPA ce a inceput travaliul naturel, mai influenteaza durerile? Oxitocina e ceva ok de fortzat cu ea in cazul asta?
va pup!
sovi
32+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mami_papatot spune:
sovi, asa se pare...cred ca o sa vina si florinelul...despre sterilizator, deocamdata nu-s ce sa zic ca doar l-am desfacut, admirat si pus la loc...astia de la bblino au zis ca ajung pe la 9...ceea ce nu e cazul deocamata...si de la ei astept...pompa manuala de la avent,recipiente de colectare laptic, termometru de ureche si frunte, 2 biberoane nuk, perii de spalat bibe, forfecutza cu unghiera si pila, perie cu piaptan, tampoane pt san tot de la nuk, fase pt buricutz de la tigex, 2 buretei naturali de baitza...si nu mai vin odata....
Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
Ariel, si eu am o problema cu 'all blue'...i-am luat exact ca si tine, la bebe, toate culorile, cat mai neutre sa nu fie nici de baiat nici girlish...pana la urma, daca iese fata?![]()
AAAA, cere antibiograma, dupa ce vezi rezultatul,ca ti-o fac si dupa,dak nu ai cerut-o nu o lucreaza, si eu am patit asa, costa 30 Ron..
deea, e haios rau baietelul tau, imi place parutzul lui cretz, ii vine bine!!
ILUCAE, succes maine, incepem galeria!!!

Flori,felicitari sa-ti traiasca micutza Madalina!!

papaciooasa, ce misto poezia ci albinutza, tare mi-a placut! tu chiar te pregatesti s-o intampini pe Honey!
LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Helau!
in primul rand trebuie sa ii spun lui Naty ca ti-am visat printesa azi noapte!! deci cum sa zic in prima faza in visul meu eram intr-o camera unde erau o groaza de mamici care alaptau si unele erau fericite, altele se plangeau sa nu suge bebe..ei si dintr-o data langa mine apare puiutza ta mica, dar vreau sa spun ca mergea in picioare si vb, ma trage de camasutza si imi zice "tanti, tu ce faci aici?" si mai multe, dar nu mai tin minte... dar asa de dulce, si nu stiu cum stateam si ma tot uitam la ea si ma minunam - ia uite ce fasneata si vorbareatza s-a facut! si efectiv nu imi venea sa cred cat de repede crescuse!
asa ca Naty s-ar putea sa ai un mic geniu pe acolo

Cory dragutza vezi ca eu vreau sa ma mai lase barza un pic... ca vad ca mai sunt ceva mamici la rand... desi nu stiu cat o sa ii convina sa tot zboare peste ocean inainte si inapoi... dar poate e o barza mai intelegatoare
si La multi ani Larisei!
Ariel felicitari de achizitii! 
Multumim Iulian de vestile legate de Mussara! Doamne ajuta sa aiba o nastere usoara!
Sovi cand a fost vorba de emigrare nasterea aici era problema mea cea mai arzatoare (cum e si normal)... cu Dumnezeu inainte o sa o scoatem la capat.. ca pret asa nu e exorbitant (dar tot tre' sa ai banii), adica inainte sa venim mai auzisem niste variante cam 10000 cica... dar nu e asa, e in jur de 3000-4000$..
Ioana ma bucur sa aud ca dupa toate alea, bebe o sa fie bine! 
Maria ce sarmalutza mumosica ai acolo 
Ursuleata 
Nico 
Deea ce cret frumusel ai! 
Adriutza mamicule mai poti? mai ai rabdare?
btw aici se gaseste ceai de cozi de cirese? eu m-am tot uitat dar nu am gasit...poate nu am cautat unde trebuia..
Flori felicitari pt bebelina Madalina! sa fiti sanatoase si voioase! 

si sa pun la bataie majoretele:

Hai BURTICA MICA!!
Hai ILUCAE!!

cine mai doreste cine mai pofteste?
Lyvy, Luny, Adrutza Hai mamici, ca urmati, nu? 
pana sa trimit mesajul deja am spalat si rufe si am pus si poze cu patutul in coltisorul bebelinei...
Acum sa ma apuc si de mancare!
sunt pe aproape!
stolul!
Mihaela
37+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ariel_7000 spune:
sovi, din experienta mea si a altora, este dureroasa nasterea indusa, atunci cand se intervine asupra unui organism care nu este pregatit....in cazul meu colul la 42 + colul era lung si normal, nu se scurtase si nu se inmuiase deloc!!! prin orificiul lui au introdus croseta aia, culmea ca nu a durut, dar a fost o senzatie cam ciudata....si au agatat membranele....timp de 45-50 min. nu s-a intamplat nimic, apoi mi s-a rupt apa, a aparut si sange p-acolo si peste vreo alta ora au inceput contractiile...dupa ce mi-au rupt membranele mi-au dat sub limba o pastiliuta cu oxitocina! am avut contractii suportabile cam 2 ore, ma plimbam, mancam (pe ascuns, ac nu aveam voie), ieseam pe hol la sotz...toate bune si frumoase, dar nu ma dilatam....contractii da, col sters, fara dilatatie! apoi, dilatatie cu mersul piticului, in loc de 1 cm pe ora, eu aveam 1 mm:)) mi-au pus perfuzia cu oxitocina si parca incepuse sa mai miste ceva ceva....dar atunci alex a considerat ca e mai bine sa se intoarca cu fatza in sus....cica d-aia nu e buna pozitia culcat pe spate in travaliu!!! si a inceput sa inainteze asa...ceea ce e dureros, ca nu e pe "directie" si e periculos si pt bebe ca poate sa-si rupa gatul...durerea se intensificase, dilatatia stagna, alex in pozitie proasta...dr. a decis sa incerce o dilatare manuala....horror!!!! de aici a inceput show-ul!!! mialgin contra durerii, capiala, frica, panica, boom si dureri....la fiecare tuseu imi venea sa-l ucid...
apoi intoarcere bebe tot manuala (astuia ii cam placea sa faca totul manual:)))....dilatatie cu viteza melcului....
urmeaza etapa bebe blocat "la iesire"....ca nu era orificiul suficient de mare (6-7 cm)....si iar oxitocina - 3 injectii in uter, la 15 min una dupa alta....si apoi a sarit tanti moasha pe mine si bebe tzusht!!! intre timp dr. taiase, habar nu am cand si cum....facut xylina si asteptat...a iesit placenta, apoi broderia....total timp travaliu+nastere 12 ore + broderie si placenta 1 ora!
deci, asta a fost soarta mea!!! doare inducerea daca este provocata cand organismul nu e pregatit!!! in unele parti am inteles ca se aplica un gel cu oxitocina pe col, cu cateva ore inainte sau chiar cu o zi....ala inmoaie colul, care se sterge si incepe sa se dilate....asa mi se pare si mie uman!
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007