Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 16
sovietica spune:
Trebuia sa mi se mai intample si mie sa se stearga mesajul Pur si simplu mi s-a luat din fata in timp ce scriam la el!
Naty, m-a coplesit montajul cu Minunea
Ariel, multam pt explicatia cu oxitocina
Am notat sa imi iau si eu scutece cu buric decupat. Sper sa fie bune.
Ce m-am amuzat cu paduchii... E drept, ca din cand in cand dadeam cu mana la caciula sa alung musca
Mami, ce carut vezi la Otopeni si unde mai exact? Nu te uiti si pt mine daca au 2 modele?
Auzi la ea circ
Mi-a zis o proaspata mami ca nu are rost sa luam sac de dormit la nou nascut, ca oricum nu prea se misca. O paturica ar fi sufi. Asa e, mamici de bb1?
Gecko.... nu mai stiu ce iti scrisesem Da iti trimit un
Felicitari pt pufa nescarmanata, da eu tot nu inteleg de ce nu verifica starea colului. Mai ales ca o gravida poa sa uite de la mana pan la gura simptomatologia!
Rox, felicitari pt data tot mai sigura a nasterii!
Zoze, bine ai revenit pe crenguta! Asteptam cu rabdarica povestea nasterii mai detaliata
Elara, uau, pai cumintica sa stai si sa ai o nastere in grafic!
Adriuta, maiiii kinder cu surprize!!! Ce simpla pare nasterea peste ocean! Sa va traiasca adrianul si sa aibe parte de care de noroc, fericire si sanatate!
Clau, felicitari pt Rebecuta in grafic!
Marina, bine ai revenit pe crenguta! Phiiii ce haiducel dulcel! Ce frumos si bine proportionat e el!
Fete, apropos de Elara care la 37 de sapt tre sa stea in pat ca sa nu nasca inca. E naspa sa nasti la 37?! Ca eu in nemernicia mea, mi-ar conveni de exemplu pe la un... hai poate nu 37, da 38 mi-ar place!
sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
ursuleata spune:
ZOZE
Bine ai revenit pe crenguta impreuna cu bebe magic Mihai
Alina 32+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 8 SAPTAMANI!!!
bubu05 spune:
Sovi, eu n-am avut sac de dormit deloc si nici acum nu iau. In casa e cald, cand a fost bebelus Vlad statea invelit cu paturica, apoi cand dadea din picioare mai mult dezvelit. Dar ii dadeam o pijama mai groasa si gata. Acum se inveleste singurel, n-am treaba.
O fi nascut BurticaMica?
Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Clabuc spune:
ADRIUTZA, FELICITARI!!! BINE AI VENIT BEBE ADRIAN-CRISTOPHER! SA FII SANATOS SI FERICIT!!!
Cory, sa-ti traiasca Larisica scumpa!
Naty, am vazut si montajul asta! M-a impresionat, si mai ales pe muzica Fur Elisse (sincer, mi-au dat lacrimile).
Luny, Lyvy, fiti pe faza ca vine barza la voi zilele astea!!! S-o intampinati cum se cuvine si, dup-aia, s-o trimiteti si pe la noi ...
Marina, Ioana, ce baietei frumuisei foc aveti voi! Sa va traiasca!
Zoze, bine ai revenit! Ne-a fost tare DOR de tine! Ce Mihaiut dulcic ai! Sa va traiasca!
Laly 37+ Maria Clarinda
AMR 2 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
CristinaGoji spune:
eu nu am avut sac de dormit la Vladic si nu am simtit lipsa. Ca si Bubu, acum, cand se dezveleste, ii dau doar o pijama mai groasa.
Sovi - nu stiu daca e de rau la 37, in mod normal se considera la termen, doar ca depinde cum ai ovulat si cand a avut loc fecundarea. Daca mai tarziu, s-ar putea sa fie prea mic bebe, chiar daca teoretic este la termen. Sincera sa fiu si eu as prefera sa nasc la 38 saptamani, ca m-am cam saturat sa tot fiu
Lyvy - nu stiu ce sa zic de uleiul de ricin, stiu si eu ca declanseaza nasterea, dar oare n-ar fi aceeasi chestie cu inducerea? Sincer, habar n-am. Poate mai bine practici "sporturi mai onorabile"? De exemplu
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ccris_ccris spune:
randunici, in sfarsit v-am prins din urma.
Sa incepem cu felicitarile si cu urarile:
ADRIUTA, FELICITARI PENTRU BEBE ADRIAN, SA-TI TRAIASCA, SA FIE PAPACIOS, IAR TIE RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!
Cory, LA MULTI ANI PT. LARISUCA! SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!
Clau, felicitari pentru cresterea frumoasa a Rebeccutei!
Zoze, bine ai revenit pe crengutza, mamico! Lasa nostalgia si bucura-te de bebe Mihai la maxim!
Ioana, bine c-ai reusit sa-l pacalesti pe bebe David!
Rox, felicitari pentru stabilirea datei marii intalniri.
Marina, sa-ti traiasca puiutul, frumusel foc!
Si acum:
Papacios, bafta la intalnirea cu albinutza ta. Sa vii cu vesti bune.
Gecko, tare haioasa esti! Cum adica sa-ti recoltezi singura pt. streptococ, pai poti? Cam nasol ca sunt eco si controale putine. Eu abia astept urmatoarea eco, sa vad ce face bubulina!
Pucca, frumos carutul, dar zice ca se lasa aproape la orizontala, nu de tot, o fi bine pentru bebe?
Elara, Doamne-ajuta!
Sunt bucuroasa ca s-au mai potolit arsurile, ca de la 2 luni de sarcina le am si m-au terminat. Vad ca nu ma mai supara noaptea, dar am si ascultat sfatul vostru si nu mai mananc cu 2 ore inainte de nani.
M-am visat azi-noapte in drum spre Brasov, cu masina, pe niste troiene si un viscol, brr... Ce-o mai fi si asta? Aa, si am visat-o apoi pe bubulina mea, o bateam pe spate sa regurgiteze si-mi zicea: mami, nu ma bate, iar eu ii spuneam nu te bate mama, dar trebuie sa dai aerul afara...Si ba am iesit cu ea din casa doar in body, ba am uitat s-o iau cu mine, numai ciudatenii...
Sunt mai bune scutecelele cu buricul decupat?
Apropo, a cautat randunelu' Garmastan la farmacia Dona de la Veteranilor, din Militari si n-a gasit. A zis farmacista ca de vreo luna nu mai e prin farmacii
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
varuna spune:
Felicitari Adriuta !!!! Mai ce-ai mai avut de lucru cu barza aia.
Hai ILIUCAE !!!
Fetelor azi naste Iliuca nuuuuuuu?
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
ccris_ccris spune:
Da, asa e.
HAI ILUCAE, NASTERE USOARA CA FULGUL SA AI!
Dar BurticaMica, ce-o fi facut, ca parca ieri trebuia sa nasca?
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
clauclau spune:
Multumesc fetelor de felicitari de Rebecutza in grafic!
Nu mai stiu cine intreba de rahi si dureri de cap. Eu am facut rahianestezie si nu m-a durut capul nici-o secunda de la operatie incoace. Eu cred ca depinde mult de doctorul anestezist...
Sovi, practic poti sa nasti si la 38 de saptamani. Daca bebe e bine dezvoltat, nu-i nici-o problema. Dar pentru el, conteaza o saptamana in burtica la mami, insa daca e sa se nasca nu pune nici-un fel de problema.
Si eu zic ca e de ajuns o paturica pufoasa, nu e musai sac de dormit.
Lyvy, vezi ca vine barza spre tine!!! Fii pe faza!
Luny, am uitat ieri sa-ti raspund de albumul foto. Este foarte, foarte dragut, imi place tare mult. Se vede ca pozele sunt facute de un profesionist, noua nu ne-ar fi iesit asa. Imi pare rau ca nu pot sa vi le arat, nu am acasa scaner...
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!