***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***
Raspunsuri - Pagina 18
Lorreddana spune:
soanso... am si eu fusta aceea pe mov (si o astept pe al)... am spalat-o si calcat-o si vine MINUNAT... Eu sunt indragostita de ea... Fetelor, vara asta se poarta albul-mai ales la fuste si apntaloni asa ca... LA ATAC
Nici mie nu mi-a venit comanda din 7... Se speram ca va sosi totusi...
La Multi Ani, dragele mele...
Jasmine spune:
Raluca8, e foarte probabil sa primesti inca o trusa daca ai folosit acelasi cod si cadoul initial s-a epuizat.Cum crezi ca m-am trezit eu anul trecut cu 4 seturi plasticoase ?
La multi ani tuturor ,e o zi superba in Bucuresti si abia astept sa vad pomii plini de flori si de frunzulite verde crud.
Intreba careva mai sus despre suma totala cheltuita pe reducerile de la LR.Evident ca n-am facut socoteala si nici n-am de gand sa o fac.Dar promit ca ma potolesc pana la reducerile din vara.Desi...un costum de baie de la Taillissime chiar mi-ar trebui
aissa spune:
CamiSol multumesc, il incercasem deja pe 65137 pe costumul www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9580352&SizeCode=00046&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> asta (iar acum am mai incercat o data) si din pacate nu-l reduce nici cu juma de euro . Chiar n-as da 50 eur pe el acum.
Mai caut.
felicia74 spune:
ia uitati ce apare la mes remboursement:
quote:
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 06/03/2008 Remboursement somme due 6,49 € Bon d'achat ?;?;?;?;?;?;?; ° 20080361037863 du 05/02/2008
le 27/02/2008 3,00 € Note d'avoir ?;?;?;?;?;?;?; N° 20080361039548 du 05/02/2008
le 27/02/2008 6,18 € Note d'avoir ?;?;?;?;?;?;?; N° 20080361037863 du 05/02/2008
care e diferenta dintre "bon d'achat" si "note d'avoir"?
claujro spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
week-end palcut fetelor!! Eu plec la munte acum...Ma duc sa-mi iau fetita de la schi...
Va pupacesc si nu comandati tot cat lipsesc!!!
Fetita ta a fost in tabara de schi de la Fulg de nea din Predeal? Si baiatul meu tot acolo e, se intoarce asta-seara.
MirelaIulia spune:
Buna,
ma poate ajuta cineva cu o adresa de mail pentru site-ul laredoute?Tocmai am facut o comanda care se pare ca mi-a fost confirmata de 2 ori si de asemenea si banutii mi-au fost luati de p ecard de 2 ori,as vrea sa rezolv problema asta si nu reusesc sa gasesc o adresa de contact.
Multumesc mult!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Raluca8
Buna din nou
Am fost la posta , si am avut noroc
Rectific :oficiul 75 nu se afla in triunghiul bermudelor.
Am primit doua colete cu multe haine pentru mine.
La unul din calete am primit cadou o trusa pt. masina triunghi, vesta reflevctorizanta si manusi in locul ceasului.
Sper sa nu primesc tot trusa si la coletul din 01.03, am folosit acelasi cod
Si cum e trusa,totusi merita?Pe mine m-ar tenta !Si ce cod ai folosit?