Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (284)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Miha, imi pare rau ca ati fost in spital, dar cu IRA nu-i de gluma... bine ca pustiul tau s-a simtit bine in spital, asta-i tot ce conteaza.

Acina, abia astept sa nasti, mami.
Da, si mie imi trec asemenea ganduri prin cap, referitoare la iubirea celui de-al doilea, dar cred ca as uita instant ce si cum, cred ca i-as iubi in mod absolut egal pe ambii, dar pe razvan mai mult putin, numai putin , caci el are mai multa nevoie, doar de aceea. Mai nou, se cam rasfata cavalerul meu, ceea ce-i chiar bine, devine un mic manipulator... invata cum functioneaza sentimentele la oameni, si iarasi e super si lucrul asta.

Dar restul de gagici unde sunteti? Ana de Franta???

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina de ce nu te-ai dus si la homeopat. stiu ca si Razvan a luat remedii.

gata...ca vrea fiu-mio desene si ma scoate de la biroul lui.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, i-am dat si-i tot dau si homeopate, dar in faza asta tot medicina traditionala face fata... dar simt ewu ca suntem pe drumul cel bun. Si noi tot bobo spunem (adica eu spun asa ) la pastilutele homeopate. Vroiam sa zic ca intelege "bobo".

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Miha, imi pare rau de spitalizare. Dar intreb si eu ca unul patit si ingrozit de eventualitatile astea urate. Ce ii faceau aia in spital copilului, fata de ce i-ai putea tu face acasa. Ca aparat de aerosoli stiu ca ai. Banuiesc ca e vorba de securitatea si linistea voastra, sau mai e ceva? Si, daca poti face asta, spune-mi si mie cat de rau era Tudor, de a trebuit internat. Adica ce vedeai tu ca mama si nespecialist (desi cred ca te-ai specializat intre timp, de la probleme). Tuse urata si mai ce? SI tusea? Cat de des? Productiv, etc. Sorry restul fetelor. EU am senzatia ca am tratat putin superficial problema copiilor mei si vreau sa ma lamuresc.
Gabi, am vazut si la voi problema astmului. Pe ce baza diagnosticul? MA repet si eu. Am avut probleme cu ambii copii. Ana 3 bronsiolite in cursul unui an. Cu wheezing evident. Primele 2 usoare, ultima urata. Si m-au omorat astia a e alergic si alte alea. Si nu e alergie ca i-am facut testele. Asa raceste ea. Nu mai spun de Razvan ce bronsiolita cu ce wheezing si tuse si insuficienta respiratorie severa.
Cu Razvi cred ca am fost nebuna ca am stat cu el acasa. Cand ne-am reinternat (in urgenta) avea o frecventa respiratorie de 80 (stiu eu ce spunea Andiaroro de numarat respiratii dupa ceas. Numai asta am facut 3 zile! Cand a ajuns sub 40 in somn, am zis ca e ok), tiraj si flutura si nasul. SI Radu tot credea ca-s paranoica. N-am dormit vreo 10 zile noaptea, iar de atunci, dorm iepureste, foarte putin noaptea, mai mult dimineata cand are Radu grija de el (de la 6 la 8).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by silvi_2005

Am uitat sa va zic ca am fost azi cu Alain la tuns, binenteles ca s-a lasat cu jale mare....pana la urma l-a tuns iar cu masina ca risca coafeza sa ii scoata un ochi cu foarfeca si am inteles-o pe femeie cand mi-a zis ca nu are ce sa faca dar saracul meu strumfulet are iarasi freza de Prison Break si avea niste carlionti minunati. Ce sa facem, sper macar sa i se indese ca tare rau sta cu parutul, evident ca o sa imi sara iar in cap toti ca " am tuns copilul asa"

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006





Silvi mi.ai amintit ca ultima oara cand l-ai tuns pe Alain, vroiai sa pleci cu el cu jumatate de par taiat Stiu ca plangea si nu statea deloc, parca 3 persoane l.ati tinut atunci? La urari nu-mi raspunde socroseniu si mi-am amintit ca ei de cate ori se duc la vreun sarbatorit, cadoul este o sticla de sampanie Uite asa scapa de cheltuieli dar mie nu mi se pare normal, mi-ar fi jena sa ma duc cu o sampanie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pup toate fetele, merg sa.i dau sa manance lui Angelo. Nu stiu cat o sa pape, tare putin a mancat astazi. Am fost plecati in Mall si am cumparat ghetute, am ajuns tarziu acasa...revin daca mai pot in seara asta( a venit Robert acasa si asteapta laptopul )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina tu stii mai bine. "Bobo" vad ca are priza la copii. Marco ar manca zilnic, chiar daca nu are nimic. le ascund si tot le gaseste. si sper sa aveti o noapte buna.
Bee...of...cand va aud depsre ce vorbiti ma ingrozesc.sper sa nu mai treceti prin asa ceva cu puiutii.
Maraki sa poarte sanatos Angelos ghetele.

Marco tare marait a fost in dupa masa asta. Cred ca ne ies masele de sus, sunt inflamate gingiile. Nu a mai facut pe el, vad ca-l incanta mai tare sa faca la wc ca si barbatii. Noroc ca avem inaltator, se urca pe el, ridica capul...si doamne ce drag mi-e cand il vad cum face.
a adormit repede azi, la 22.30, spre deosebire de ieri(24).
si noapte buna.



_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bee, nu i-a facut nimic din ce nu-i puteam face eu acasa. Am mers ptr. ca Tudor la celelalte crize a avut o evolutie f. rapida inspre rau. Dr. stiindu-i istoricul prefera sa ne interneza sa intervina cu hemisuccinat si altele. Acum mi-am dat seama ca urmeaza criza deoarece a inceput sa tuseasca sec,avea un usor weezing, i se facea gaura la gat si-i sarea burtica cand respira. Deci clar intra in insuficienta respiratorie. Am incercat eu sa-l scot din faza asta cu aerosoli la 20 de min. (asa e protocolul de criza), dar dupa o ora a fost in aceeasi faza. Puteam sa-i dau Prednison dar dr. nu e de acord ptr. ca el a avut anul trecut momente de corticodependenta, cum il scotea de pe prednison cum se deteriora starea lui, asa ca face tot posibilul sa nu mai ajungem acolo. La spital a avut aerosoli cu Flxotide+Ventolin +ser, alternativ cu Adrenalina si cate un sfert de miofilin de 2 ori pe zi.
Daca Razvan a avut 80 de batai pe minut inseamna ca intr. adevar a avut o Ir destul de severa, noi am avut si mult mai mult uneori, dar eu nu mai stau acasa cu el , am stat si mi-a parut rau, cand vad ca nu mai respira bine plec la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Inca o precizare si inchei, diagnosticul a fost pus dupa 4 bronsiolite toate cu weezing, raluri, insuficienta respiratorie severa. De precizat bronsiolitele au fost facute una dupa alta in interval de 3 luni. Eu stiu sigur ca e alergic chiar daca testele specifice au iesit total negative. Azi primavara la polen a stranutat vreo 3 sapt. incontinuu, apoi la pisica, mucegai si inca cateva a avut reactii rapide.
Astery asemanarea dintre mine si Gabi nu se opreste aici, suntem nascute in aceeasi zi, iar pe baietii nostrii ii cheama pe amandoi Stefan.Ma bucur mult de reactiile minunate ale lui Razvan. Cred ca inima ta e plina de zambetele lui.
Azi vreau sa vad poze cu Tudor. Fetelor scuze ptr. atatea detalii legate de pb. noastre dar daca sunt astfel de pb. si in alte parti e de preferat sa le discutam.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata de la Bistrita!
Noi suntem mai bine, adica Razvan mai are ceva secretii si mai "cohaluieshte"(asa se zice pe la bunicii mei la tara cand tusesti) dar in mare e ok. Singura problema a fost cu diareea care nu a cedat pana nu i-am schimbat laptele si am trecut pe Nan fara lactoza. Aici a fost vina mea, ca nu am intervenit chiar la inceput dar am sperat ca fiind totusi mai marisor si burtica va reactiona mai bine la antibiotic chiar dandu-i lapte normal. Macar acum e bine, are scaune normale.
Cu bona e foarte bine, vad ca il mai cearta si dansa dar nu ma deranjeaza pt ca e in limita bunului simt. Si in ultima instanta o inteleg pe biata femeie ca al meu copil face efectiv numai ce-l taie capul. Si am remarcat ca o mai si capaceste si are frate o mana grea iar la schimbat pampersul da cu picioarele de ne invineteste pe toti.......sper sa se mai cuminteasca din punctul asta de vedere.
Cel mai frumos e cand ajung acasa si el doarme iar cand se trezeste si intru la el in camera i se lumineaza fetisoara. Ma topesc toata cand ma ia cu "ah, mami-mami!" si isi pune caputul pe mine si ma mangaie pe fata si pe par.
Saraca tanti e tare binevoitoare si amabila si atenta, acum de 1 martie mi-a facut cadou un macrame (am mai primit unul de Sf Ioan) dar tare ma tem ca in ritmul asta mi se umple casa de macrameuri. Nu pot sa-i spun ca nu sunt adepta stilului ca nu vreau sa o supar sau ofensez mai ales ca le face cu atat dragoste dar cand ni se anunta vizite dispar prin dulapuri

Vreau sa urez si eu bun venit Gabitei si lui David de Resita. Sedere placuta la noi! Am remarcat si eu ca e nascuta in aceeasi zi cu Miha de Cluj (si tot in 26 august sunt nascuti si prietena mea cea mai buna si cumnatelul meu)

Ma bucur ca Razvanel de Buzau e mai bine! Cristina, nu e prea mult 1/2 fiola de algocalmin, eu stiu ca se da 1 picatura/kg?

Mireluta, te-ai mai legat la cap si cu sefia de scara, of of! Si pe Cristi il tot roaga vecinii sa fie presedinte de scara dar nu vrea taciturnul meu sub nici o forma. Zilele trecute chiar ii spuneam ca ar fi bine sa se implice, ca sunt multe de facut si fara un coordonator nu se inghesuie nimeni si l-as asista eu din umbra.

Fetelor cu bebei constipati uneori m-as dori sa se mai constipe si puiul meu ca sa-i pot da un suc de portocale, un ceiut cu miere etc, la noi in schimb problema e cum sa-i tinem burtica sub control. Desi ar manca orez diminata la pranz si seara si ii dau destul de des nu se constipa.

Ancuta, si fetelor care va ganditi la bb2 (sau 3), mie mi-a placut ce a zis lavi de la mamicile de nov-dec, cand ma plangeam ca nu stiu, daca as mai avea un bebel, cum mi-as imparti dragostea intre ei: DRAGOSTEA NU SE IMPARTE, SE DUBLEAZA.....mi-a mangaiat sufletul, vorba Silviei.

Am reusit si eu sa ma vad cu Silva, chiar daca foarte scurt, mi-a facut placere sa o revad. O draguta si o finuta asa cum se vede si din postari!

Bee draga mea, te invidiez pentru optimismul tau, esti ca o gura de aer proaspat de munte. Cand simt ca mi-e greu si ma amarasc pt cine stie ce la tine ma gandesc, la Cristina, la Daniela, Denisa, Dana, Miha, Mirela sau alte fete (scuze daca nu nominalizez pe toata lumea) care au 2-3 bebei sau au diverse probleme cu puiutii sau au servicii grele, solicitante si sunt obosite si totusi isi pastreaza optimismul si curajul desi cu siguranta ca e tare greu

Maraki, sa stii ca si eu am ajuns la concluzia ca tine de educatie si de ce au vazut ai nostri soti acasa (asta vis-a-vis de cadouri sau atentii). Eu de Cristi nu ma pot plange, ca e atent, tine minte datele aniversarilor, zile de nastere doar ca a mostenit (din pacate)de la soacra-mea lipsa simtului estetic. Asa ca ma consulta mereu inainte de a cumpara ceva sau imi da bani sa-mi iau ce-mi place. E bine, nu zic, doar ca mi-ar face placere sa isi stoarca un pic creierii si sa gaseasca un cadou frumos si de bun gust. Dar dupa esecuri repetate am ajuns la concluzia ca mai am ceva de munca cu el (nu pot eu schimba in doar 4 ani ce a construit soacra-mea in 28...cu eforturi sustinute sper ca se va remedia problema asta!

Am vorbit zilele trecute cu Ralu, sunt bine cu totii, bebelinul din burtica e miscacios, sanatos si in grafic. Ea este in concediu de risc maternal asa ca se distreaza cu Tia acasa! Cat am vorbit cu Ralu la tel Anastasia papa sosul pt spaghete (gol, ca nu a avut rabdare sa fie gata si spaghetele), dupa aia a papat spaghete goale, m-am distrat teribil auzind-o pe fundal ce povesteste si ce haioasa e. Si zicea Ralu ca o intreaba de zeci de ori pe zi "Mama, ce taci (adica "ce faci")?"

Oare ce mai fac Pufu si Vladimir, mai merg la gradi? Mi-e dor de Ali (care luna asta parca trebuie sa nasca)! Mi-e dor si de Dana de Buzau, Teolinda, Bumbi (pe unde o fi?), de fetele care scriu rar de tot si mai ales de cuscra si de Ilincuta!

Va pup pe toate si ma retrag ca am umplut singura aproape o pagina!
Pupici!


Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"



Mergi la inceput