Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
pet.cost2005 spune:
Am revenit si noi din plimbare ... da' bate un vant si e frig!!! Deh, doar e baba mea, afurisita ca mine .
Cine mai stie de simonicutza? S-a intors din Italia?
Petronela si Silvia
adinag spune:
Petro, si eu ma intrebam zilele astea pe unde-o fi...
Si ma mai mir si unde este Gaby din Elvetia, ca petreceam ultimele zile de gravida impreuna pe forum, a scris apoi din spital, si apoi a disparut :-((
Amy26 spune:
quote:
Cand avea Jasmina cam un an, era in scaunul de masa, cu mancarea in fata, eu am trebuit urgent sa merg la wc, cand m-am intors era cu nasul in farfurie, adormita...
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Jasmin012 spune:
Adina, Bb, si mie mi se pare devreme pt dintisori... poate ca asa e, doar se pregateste gingia
BB, nu mi-ai raspuns. Ce carut ati luat pana la urma? Eu am deja doua si sunt usoare amandoua, nu stiu daca neaparat sunt carucioare sport, dar au echipamentul de vara (de fapt scaunul pt +6 luni. Lucas nu mai incape in landou, asa ca l-am scos), adica un scaun separat pe care inca nu l=am montat. Apar in pozele noastre...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
Jasmin, ce bine arati si tu!!! Numai eu am ramas grasa si urata...
De Lucas ce sa zic, e un dulce, mi se pare si ca e mare!!! Chiar nu mai incapre deloc in landou? Asa mic e landoul sau asa mare Lucas? Cat de lung e? Ca si noi nu stim ce sa facem cand nu va mai incapea...
pussi spune:
fetelor , ma pregatesc de diversificare si-mi trebuie scaunele... si ce sa cumpar... Imi place scaunul asta http://www.inglesina.ro/zuma.htm , dar imi surade si leaganul http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/leagan-electronic-vise-frumoase-smart-swings-p-402.html daca l-as putea folosi si pt.masa. As vrea o parere...
mersi frumos
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
jasmin foarte frumoase poze, lucas e un dulce!! foarte fain si caruciorul!!! eu am luat unul de la bertoni, nu e nici sport-spor nici mare tip landou. poate reusesc si ii fac acuma o poza mai clara!!
pussi, 100% pt scaun de masa!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Amy26 spune:
ref. la dintisorii....acum o sapt.cand am fost la dr.mi-a zis ca Iustin are gingiile strepezite...ce inseamna asta,ca se pregatesc dintisorii sa iasa?
azi mi-a prins mana , a dus-o spre gurita si a inceput sa roada,sa o molfaie....acum nu-i mai ajung manutzele lui....a trecut la ale mele;
i-am dat un inel gingival dar e prea gros,o sa-i cumpar altul mai subtire;
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
bb_yasmi spune:
pana apuc sa fac o poza, l-am gasit pe net... al meu e pe portocaliu, crem (auriu) si rosu.
http://www.littlebaby.ro/caruturi/daytona/prod_861.html
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007