Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
dar din ora-n ora vrea sa pape. Dar asta se-ntampla de dimineata pana seara. Iar la unele mese mananca de ma sperie pe mine...

exact aceeasi situatie si la noi,doar ca este putin mai agitat,dar in privinta meselor ....m-a innebunit,mananca la intervale f.scurte si f.mult cantitativ.ziua si-a dat peste cap programul de papa
oare ce se intampla?!cat va dura schimbarea asta??!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Jasmin,cum mai e bb Lucas?(vb de conjunctivita)

Mergi la inceput

mie mi-a adormit puiu` in brate,cum ma misc putin si dau sa ma ridic de laa calc sa-l pun i patut....imediat da semne de trezire;
ce sa fac acum?.....stau si privesc calc pana prinde somnul adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Amy26

quote:
dar din ora-n ora vrea sa pape. Dar asta se-ntampla de dimineata pana seara. Iar la unele mese mananca de ma sperie pe mine...

exact aceeasi situatie si la noi,doar ca este putin mai agitat,dar in privinta meselor ....m-a innebunit,mananca la intervale f.scurte si f.mult cantitativ.ziua si-a dat peste cap programul de papa
oare ce se intampla?!cat va dura schimbarea asta??!!

Poate aveti un puseu de crestere, ca sunt si in jur de 3 si 4 luni. Cresc puii nostri!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am reusit si eu sa citesc ce s-a scris...

fetelor am si eu o intrebare: oare procedez bine in legatura cu mesele Iuliei....ca ea mananca asa 8.30,13.30,18.30( cu variatii mici ale timpului-daca ii dau mai repede mananca f putin)si apoi adoarme pe la 20(+,-)si trebuie sa o trezesc sa manance(acum ar trebui sa manance).ii dau lapte praf si noaptea daca se trezeste( pe la 4.30)o pun la san ca atunci cu cat se aduna se satura.oooofff...grea treaba sa faci cum e mai bine...

astept pareri !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Seara buna!

Dragi mamici care ati facut deja botezul (si stiu ca sunteti multe ) cata bautura ati cumparat pentru petrecere vs numar de invitati?

Mai ales vin ma intereseaza o sticla de 750 de persoana sau la 2 persoane?

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

sper sa intelegeti ce am vrut sa zic...ca imi e cam somn...Iulia in general se trezeste pe la 7.30 sau 8 si apoi nu mai doarme...si eu as mai dormi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g24hit

hello
am reusit si eu sa citesc ce s-a scris...

fetelor am si eu o intrebare: oare procedez bine in legatura cu mesele Iuliei....ca ea mananca asa 8.30,13.30,18.30( cu variatii mici ale timpului-daca ii dau mai repede mananca f putin)si apoi adoarme pe la 20(+,-)si trebuie sa o trezesc sa manance(acum ar trebui sa manance).ii dau lapte praf si noaptea daca se trezeste( pe la 4.30)o pun la san ca atunci cu cat se aduna se satura.oooofff...grea treaba sa faci cum e mai bine...

astept pareri !!!!

ENI si IULIA( 13.11.2007)

pey de ce sa nu procedezi bine??inseamna ca asta este programul ei.cat papa la o masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anka depinde si ce alte bauturi mai ai, pentru lumea n-o sa bea doar vin, si pana la vin sunt deja imbuibati. Noi am luat cam multa, cate o sticla de wisky si de martini pentru fiecare masa de 10 pers (am avut 13 mese), 70 l de vin, dar ne-au ramas cam 25. Din celelalte nu ne-au ramas ca le-au luat in sacosa invitatii cu "dare" de mana.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by g24hit

sper sa intelegeti ce am vrut sa zic...ca imi e cam somn...Iulia in general se trezeste pe la 7.30 sau 8 si apoi nu mai doarme...si eu as mai dormi...

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Te inteleg perfect, fetita mea se trezeste cateodata si la 7 fresh, iar eu pic de somn

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput