puteti asista la lectii la gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
bebestrumfitza spune:
Draga Iulia, despre ce gradi din sectorul 4 vorbesti?
anca si matei(4 iulie 2005)
iulia2000 spune:
Draga Anca,
Vorbesc despre gradinita Prichindel (cu ch, nu cu k)
Oarecum in spatele spitalului Budimex.Daca mai doresti si alte detalii, iti stau la dispozitie.
Iulia, mamica Dariei
quote:
Originally posted by bebestrumfitza
Draga Iulia, despre ce gradi din sectorul 4 vorbesti?
anca si matei(4 iulie 2005)
starchi spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca prin lege ai voie sau nu sa participi la activitati, noi am avut acces cel putin in perioada de adaptare la rugamintea gradinitei. Astfel, banuiesc ca, cel putin la cele particulare, depinde de decizia gradinitei.Conteaza foarte tare modul in care e organizat acest lucru pentru a nu afecta activitatile si deruta copiii.
Noi am trecut printr-o experienta foarte interesanta, prea "pretentioasa" mi-au spus multi dintre prieteni, realizez insa acum utilitatea acesteia si as vrea sa v-o impartasesc.
So, mi-am inscris puiul la o gradi particulara, timp de 2 luni mama a stat la gradi ca sa se adapteze zanul meu fara traume. Asa e filosofia gradinitei. Prima data a stat cu el in clasa, au pus-o sa coasa niste rochite pt papusi (stresul mamei - ei niciodata nu i-a placut sa coasa
), nu avea voie sa se joace cu matei pt ca avea treaba, el trebuia sa aleaga intre a o pazi pe bunica sau a participa la activitati. Dupa care a urmat vreo luna cu statul mamei pe la usa sau cu ochii pe geam cand erau afara.
Ce sa zic, mie mi s-a parut f misto sistemul, asa ajungi sa vezi cum lucreaza educatoarele, cum se comporta cu copiii (ca nu poti sa te prefaci 2 luni de zile, sau 1...depinde cat ii ia copilului sa se adapteze).Le vezi pe educatoare si in zilele bune si in mai putin bune, vezi si de ce are copilul colectia de zgarieturi pe fata, cum se actioneaza in momentele de criza, ce si cum mananca...etc.
Iar pe langa asta, in fiecare joi sunt ateliere cu parinti si copii, de la 2.30 la 6.30. Toti gramada fac diverse lucruri impreuna cu educatoarele. Ei, asta iar mi se pare un lucru foarte bun si o experienta minunata. Dupa toate acestea, sincer, nu ma mai intereaseaza chiar ce i se intampla secunda de secunda pt ca am reusit sa cunosc educatoarele si mediu si sunt foarte linistita.
Daca va place ideea, puteti sa o propuneti la gradinitele copiilor vostri.
drag-drag
kinetica spune:
Spune-mi si mie te rog despre ce gradi este vorba? Mi se pare intr-adevar a treaba faina.
Criss mamica lui Victoras-iepuras