Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
Caprioara spune:
Mai fetelor, am uitat sa va spun ceva important.
Daca mai are cineva programare la eco la Medsana Primaverii- ecograful e "un pic" defect, are ceva la tastatura (cel putin) in sensul ca trebuie sai ii dea de mai multe ori comenzile ca sa le ia si eco dureaza mai mult; de aceea am intrat cu 40min-1ora intarziere; doctorul era suparat foc, ca se chinuia cu el si zicea ca i-au promis ca pana pe 14 Martie aduc alt ecograf (care in plus o sa fie cu cd, ca asta e cu caseta
); daca nu, a zis ca el nu mai vine acolo si gata; iar pana atunci, i-a zis asistentei sa comunice la receptie sa nu-i mai puna mai mult de 4 programari in tura, ca nu are cum sa le faca. Poate mai foloseste cuiva informatia asta...
A, si nu stiu cine spunea ca a durut ecografia. Pot spune ca si eu aveam 2 puncte pe burtik in care daca ma apasa ma durea destul de tare; banuiesc ca depinde de cum statea bb in momentul ala; pozitia era cu fata lui spre spatele meu, deci aveam sira spinarii pe burta mea si ma boxa la organe
. Din cauza pozitiei Dr. nu a putut vedea chiar bine inimioara, nu era multumit de cum sta bb, dar a zis ca atat cat vede pare ca e totul in regula.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Vb lu'Iosup"Artere cam mari...placenta gradul 2 ...esti obosita sau stresata?"
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
Cine, ioooo? Noooooo
Acu fara gluma, de aia ma bate pe mine gandul sa ma descurc de-un program de 6 ore macar de prin aprilie, de "linistita" ce sunt in general, si la job in special
. Numa' sa reusesc...Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mobriq spune:
Apropo de semnificatia numelor, recomand site-ul http://www.behindthename.com/ , de fapt am mai zis de el si inainte. Puteti cauta nume cu o anumita semnificatie. Mie Melania imi place, chiar daca initial insemna "dark". Oricum, mi se pare mai important cum "suna" un nume, decat ce inseamna intr-o limba straina si (evetual) demult apusa.
Pt carcei am citit si eu ca se recomanda magneziu si calciu. Surse mai bogate de magneziu : painea integrala si tarata de grau (de fapt despre tarata am citit ca are si zinc, care e important in travaliu), alune,nuci, migdale,ciocolata amara
si cacao, spanac, caise, curmale si smochise uscate,fasole, banane, si branzeturi de genul cheddar si parmezan. Sursa: http://www.mgwater.com/content.shtml .
Si io zic sa luati cu un pic de sare ce zice doctorul citat de Bujo.
Felcitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului
. Io nu stiu cum unii doctori pretind ca vad sexul copilului la 12 saptamani, cand io am vazut cu ochii mei ca nici degetele de la maini nu se distingeau ... si putza e cam de aceeasi lungime, nu ?
.
Ankalaura, m-am distrat la comentariul tau despre bebelushi si pampersi. De unde ai atata experientza ? la fete inteleg, dar la baieti ??
Monica
16+ si Eduard (05.04.04)
rontzy spune:
Buna!
Azi implinesc si eu 23 de saptamani!!!!!!!!
Maine am eco la 11 si nu stiu daca trebuie sau nu
sa beau lichide inainte........voi cum ati procedat?
Sun,vin si eu la intalnire,te rog sa ma treci si pe mine pe listuta!
Va
!
rontzy
23+
baby_r7 spune:
eu acum am reusit sa intru un pic.........
mirela (blueeyes2003) felicitarii pentru baietel..................

am citit acum la durere si iti trimit un
mare si de la domnisoara mea........![]()
![]()
![]()
![]()
am citit ceva de intalnire????????????????
vreau si eu cu voi..................![]()
![]()
![]()
![]()
ca si noi suntem tot in bucuresti.
intru acum pe mail sa pun si tel. mobil ca inca nu mi-am rezolvat netul acasa si nu o sa pot intra pe net decat abia luni................
cand va intalniti?
si unde?
vrem detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in rest noi suntem bine......
azi e o zi fara carcei...inca fara ei..........
asa ca sunt fericita 

va pup pe toate si sper sa pot tine pasul cu voi..............ca abia luni mai intru sa citesc............
LA MULTI ANI ASA IN AVANS SI DE LA NOI!!!!!!!!!!!!!!
PENTRU TOATE ACTUALELE SI VIITOARELE MAMICI!!!!!!!!!!!!!
ROXANA
+17 de
Bianca Daniela
dara_d spune:
Felicitari Caprioara pentru fetita ce bine de tine ca o sa ai pereche.
Fiind acasa nu a functionat internetul si abi acum am reusit sa va citesc.
Salutari Anca Dragoman din ce am mai citit eu tu parca ai nascut la municipal,poate imi scrii si mie mai multe ,eventual lista de bagaj , cu ce te lasa pentru bebe,ce tampoane te obliga sa folosesti ,cum sunt asitentele,poate imi dai un pm sa ma lamuresti te rog.Felicitari pentru bebe este un copil superb.
22+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
baby_r7 spune:
RONTZY EU NU POT SA NU BEAU APA INAINTE CA IMI ESTE FOARTE SETE................de fapt eu de fel beau multa apa...........![]()
![]()
ASA CA EU MA DUC MEREU CU VEZICA PLINA LA DR.....![]()
![]()
![]()
![]()
DIN CATE STIU EU E MAI BINE SA FIE VEZICA PLINA LA ECHO.
multa bafta si te astept cu vesti noi de la dr. 

ROXANA
+17 de
Bianca Daniela
M&M spune:
quote:
Originally posted by rontzyBuna!
Azi implinesc si eu 23 de saptamani!!!!!!!!
Maine am eco la 11 si nu stiu daca trebuie sau nu
sa beau lichide inainte........voi cum ati procedat?
Sun,vin si eu la intalnire,te rog sa ma treci si pe mine pe listuta!
Va!
rontzy23+
Rontzy, nu trebuie sa bei lichide. Lichidul amniotic ajuta la vizualizarea bebeului.
Cristina
16+ ,cu
Mihai Daniel" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Irda spune:
Sallutare, dragele mele!
Va multumesc de sustinere!
Hai ca din ce ma laudam ca e totul ok...ma puse ala rau sa fac cate ceva prin casa si iar dai si lupta cu contractii dureroase care nu aveau taine cu Noi Spa-ul pastile...nici nu-l bagau in seama!

Asa ca din ce trebuia sa iau 1 tableta de Gynipral pe zi ....seara...ca da niste stari de zici ca esti high tot timpul a mai trebuit sa iau una pe la 12 ca nu ma lasau amaratele de contractii!
Acuma sunt consemnata la pat si maxim 5 min pe zi la pc!
Am zis sa va dau de veste ca sa nu ma dati disparuta cumva!
Va urez o zi a mamei fericita si insorita si sa fiti alintate de tatici pana vin bebeii sa va alinte cu ocazia acestei zile speciale!

Noi am racit toti.....Dari e pe antibiotic , sotul la fel si eu tusesc ca magarul mitropoliei da-i dau cu Stodal...sper sa treaca!
pupicei dragele mele!

Sunteti minunate!

Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
baby_r7 spune:
irda offffffffff stai linistita te rog in pat si nu mai ridica nici macar un pai................
si sora mea are aceeasi problema.
daca sta mai mult de 2 ore in picioare incepe sa aiba probleme....si e abia in 12 sapt.
ai grija de tine 

caprioara felicitarii pentru printesica !!!!!!!!!!!!!!
ROXANA
+17 de
Bianca Daniela

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)