Sa stiti ca de cand am vazut subiectul asta m-am uitat expres pe strada s avad martisoare in piept. Credeti-ma ca nu am vazut nici unul. Poate nici nu mai era 1 martie dar stiu ca se poarta toata luna sau macar pana pe 8. Aproape ca ma simt ca o proasta singura pe strada cu martisor in piept, totusi am sa-l port toata saptamana.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
cele doua colege de birou au martisoare in piept.
eu port in fiecare an snurul la mana stanga cu tot cu martisorul de la sot (care e oricum dintotdeauna o inimioara). il port toata luna.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Eu am avut o surpriza foarte placuta de 1 Martie. Am iesit cu familia mea plus o alta familie de prieteni la un restaurant cu specific rusesc. Atmosfera placuta, mancare "aproape ca la mama acasa"... dar cel mai mult m-a incantat doua doamne de la o masa de alaturi, care purtau snururi mai grosute de martisor, facute frumos fundita si agatate pe bluze. Si ele ne-au remarcat martisoarele (mai intai pe al fii-mi, care se tot plimba printre mese pana sa fim serviti). Am intrat in vorba si am aflat ca sunt din Bulgaria.
Asadar, de 1 Martie, cel putin 5 fete au purtat martisoare si in China! Si parca m-am simtit mai aproape de casa.
O primavara minunata tuturor!
Da Tisina, asa este martisorul la bulgari: numai snurul ! Si e un pic mai gros ca al nostru. Am si eu acasa cateva specimene pe care mi le-a adus sotul de la bulgari anul acesta!