herbalife?
Poate s-a mai discutat dar nu am reusit sa aflu unde. Am rugamintea daca ati folosit Herbalife sa-mi imparatasiti si mie din experienta. Pe scurt... slabesti daca folosesti produsele astea????
Multumesc.
Ioana
Raspunsuri
kokiy spune:
Iti trimit eu un link,dar mai intai trebuie sa-ti spun ca eu am folosit produsele si la mine au avut succes.Culmea este ca acum am invatat multe despre alimntatie si am slabit fara sa mai folosesc produsele, cu toate ca eram convinsa ca tot la ele voi ajunge.
Sper sa-ti foloseasca link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86303 ,iar fetele de aici sigur iti vor sari in ajutor cu sfaturi despre slabit
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
oanaiasi spune:
Referitor la slabit ...am discutat cu un medic internist care mi-a spus foarte clar ca pastilele de orice fel (pentru slabit), lazative chiar si ceaiul verde sau negru baut in exces pot da niste dezechilibre metabolice majore ...asa ca m-a "incurajat" spunandu-mi ca mai bine imi pastrez kg in plus decat sa slabesc asa.
Asta a fost momentul cand am inceput sa ma interesez , sa citesc despre alimentatie si ce ii trebuie organismului; despre ce ii dauneaza si este de evitat; cum as putea sa slabesc corect, fara sa ma infometez sau sa cad pe jos pe strada .
Si asa am reusit sa slabesc 7.5 kg , ma simt foarte bine , nu am inghitit nici un fel de pastila; am mancat corect am baut 2 litri de apa pe zi si nici macar nu am facut sport!
Sfatul meu sincer: slabeste fara pastile si fara sa te infometezi ! Calculeaza-ti caloriile si aportul de vitamine si minerale zilnic! Succes!
Oana
Eterna optimista!
sibip spune:
Fetelor multumesc pentru link si pentru sfaturi. Sincera nici eu nu cred in pastile si ceaiuri DAR ma streseaza barbata-miu sa incep cu Herbalife ca-mi da el banii, numai sa slabesc. Dar deja intram in alt topic...
In orice caz eram interesata daca a functionat la cineva, ca asa mai bine imi iau ceai instant si de restul banilor imi cumpar ceva frumos, sau fac impachetari cu parafango
Va pup
Ioana
oanaiasi spune:
Exact ...mai bine faci masaj si impachetari decat sa dai banii pe prostii !!! Te ajuta sa te relaxezi si iti formeaza declicul de care ai nevoie pentru a incepe sa dai jos! Eu fac masaj si acum ma gandesc ca e cea mai buna chestie de care am putut sa ma apuc; si in plus regret ca nu am facut-o mai devreme!
succes !
Oana
Eterna optimista!
rory76 spune:
Nu mai crede in toate prostiile de genul asta. Maica-mea a luat herbalife, tot asa, tata i-a zis ca ii da el banii numai sa nu o mai auda ca e grasa, ca bla bla. A slabit 2 kile si a pus inapoi 15! E normal, slabesti ca in loc de masa iei prostia aia de bautura! Da' si dupa aia ce faci? Bagi in tine tot ce n-ai bagat 3 sapatamani! Mare prostie! Cheia spre o silueta normala e simpla si la indemana oricui, dar nimeni nu iti va spune asa. de ce sa iti spuna, daca pot sa te pacaleasca sa cumperi ceva? Nu au nevoie si ei de masini noi, de case noi? Parca imi vine sa inventez si eu un ceai din asta sa fraieresc niste oameni sa imi fac casa aia mai repede!Zau, tine dieta si fa cat de putina miscare, iti garantez ca vei slabi fara parafangi si alte herbashituri! Daca alergi putin prin parc sau iesi cu copiii/catelu'/pisica la plimbare, sau faci nu stiu orice fel de miscare, o sa vezi ce bine te vei simti si nu o sa mai vrei tu sa bagi in tine toate prostiile. Toate stim ce mancaruri ingrasha, ce ar trebui sa evitam daca vrem sa slabim, dar greu de tot aplicam! Stiu ca o sa se supere lumea pe mine, dar slabitul e SIMPLU! Vrem sa credem ca e ceva greu, ca sa nu mai avem sentimentul esecului: daca e simplu, eu de ce nu slabesc???Pentru ca nu faci ceea ce trebuie, de aia! Nu ca ai metabolism incet, nu ca ai oase grele, nu ca ai probleme cu glanda...!!!Lasa scuzele si treci la treaba!
Succes!!!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Giova spune:
eu am slabit 4 kg si 20 cm de peste tot, cu Hl in 4 luni. Am bagat o groaza de bani in ele. dupa ce am terminat am inceput cu Heritage...am renunta rapid si la asta, dupa alte 3 kg date jos rapid.
acum vreau sa incerc sa mananc normal si moderat, sa nu fac exces de dulce si alte tampenii.
as vrea sa incep chiar o dieta, ca sa scap de cele 4 kg pe care le mai am in plus.
sincer, nu iti recomand HL. mai bine o mancare echilibrata si sport.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)