Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
andy_galro spune:
Neata si de la mine si multi, multi
teomaria multumim de cafeluta....esti o scumpa ca ne servesti in fiecare dimineata

ilia este super exemplul care il dai si care ne imbarbateaza pe toate. Felicitari pentru incredere si optimism
ignatica imi pare sincer rau si nu pot sa-ti zic decat sa te rogi si sa ai incredere in DD
nushulica e foarte frumoasa listutza . Va d ca esti destul de optimista in general si asta este foarte bine
alinush sa stii ca starea de oboseala e ceva normal la toate gravidutzele
delphinash sa stii ca nu pe toate ecografele se detecteaza la fel sarcina. Daca ecograful nu este prea performant atunci toate se vad mai tarziu din pacate(am o prietena care a patit la fel) si s-a dus si a schimbat doctorul.
voicu-bebi mult succes azi la eco. Tinem pumnii stransi sa fie bine
10+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
preety spune:
Voiam sa va intreb... voi ce mancati? Eu as manca branza toata ziua (de fapt lactate) in schimb carne nici nu-mi doresc sa vad!!! Si incerc sa ma chinui cu fructele desi nu am fost niciodata o mare mancatoare de fructe!
Ufff... si cu bautul apa la fel
... dar ptr bebe mic merita orice!
Pupici la toate!
digeka spune:
Neata albinute dragi!
Ma servesc si eu cu o
cu lapte, mercik
Ignatica, draga, imi pare sincer rau pentru ce se intampla si sa-ti dea DD puteri sa treci peste si forte pentru un nou inceput

Felicic - super buna noutatea
Bebi - bafta la eco, tinem pumnii
8+
teomaria spune:
voicu_bebi, pt. masele nu stiu ce e bun in sarcina, dar ar trebui sa-l intrebi pe nenea dr. azi , sigur stie el ceva .Bafta!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
sanziana27 spune:
Alinush e de la sarcina oboseala, sa vezi in luni mai mari, ai impresia ca pur si simplu cazi jos daca nu te asezi pe un scaun. Dar nu tot timpul!
Nushu si eu stau tot la casa, dar am doar 17 scari,
dar un bebe 1 care inca nu stie sa urce singur scarile si-l duc in brate!
Bebi bafta la eco si astept noutatile!
Oana cum te simti dupa bazin?
July stai linistita in pat, daca asta e recomnadarea, chiar daca tu nu simti simptome!
fetelor deja am inceput sa visez ca nasc 
in prima noapte mi-a deschis vechea operatie si m-a lasat sa astept pana termina o alta urgenta
, azi noapte eram pe la controale si dr era tare ocupat si nu mi-a facut eco, ci a folosit alt aparat sa-l vada pe bebe 

Ce ma fac daca o tin tot asa pana in toamna!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+
preety spune:
Fetelor, parerea mea este ca tre sa fim cat mai optimiste. Sa ne rugam
si sa ne lasam in voia Domnului ca are el grija de noi si de bebeii nostrii.
Si mie imi mai trec trasnai prin cap ... si mai citesc cate ceva... si ma mai ingrijorez si apoi ma gandesc ca daca am fost in stare sa raman graviduta inseamna ca sunt sanatoasa si daca eu sunt sanatoasa si bebe va fi sanatos! Asa tre sa intampinam fiecare noua zi din odiseea noastra!
Va doresc la toate sa fiti optimiste, deoarece optimismul atrage numai lucruri bune! (sper sa vedeti in timp util mesajul asta).
Va pup pe toate 
Bebe de 6+
beatrice001 spune:
buna dimineata fetelor, ce ati mai scris .........frumoasa prima pagina , imi place si mie , bravo
Ignatica imi pare rau , nici nu mai am cuvinte , dar dumnezeu stie de ce se intampla aceste lucruri ,iti doresc sa ai putere sa treci peste si sa ramai din nou gravida cat mai repede si de data asta sa fie bine.

9+
nushulica spune:
voicu bebi eu stiu doar de gargara cu ceai de musetel...deci sa nu-l inghiti...si nu stiu sigur daca trece dar poti incerca...stiu ca ma mai chinuia mama pe mine cand eram mai mica cu din astea

julymorning stai cumintica in pat!ce daca n-ai niciun simptom??pai nu e mai bine fara??
lasa ca vine ea si amnio si o sa vezi ca bebe e ok sanatos si doar te-a speriat un pic asa ca sa mai creasca adrenalina
(de parca asta ne-ar lipsi noua acum
)
cu dormitul ce sa zic...pe burta si cu un picior agatat de sotz este pozitia mea preferata ever
asa ca eu tot asa dorm cat oi mai pute'
andy_galro deocamdata mai sunt optimista ca doar l-am vazut acum 2 zile pe bebe
mai vedem noi sapt viitoare
sa ma tragi de ureche daca o sa ma vezi ca dau in extrema cealalta![]()
digeka noroc cu tine si canitza ta de laptic ca mi-am adus aminte sa mai beau si eu lichidul magic
offf..si eu inainte beam lapte de rupeam zilnic si acum aproape ca nu ma ating de el
edit ca pana scrie baba din mine voi mai trimiteti cateva mesaje
sanziana imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie cu bebe mic in brate pe scari...eu abia sunt in stare sa-mi car un bol cu niste fructe
beatrice 
bebelushul
onutzu81 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Sunt si eu alaturi de Ignatica... cuvinte in zadar... imi pare rau... ![]()
9+
atat mai avem
JulyMorning spune:
maaaaaai, nu ma certati, ca stau in pat cuminte !!
doar comentam si eu, ma vaitam, deh... ![]()
si o astept pe o tanti sa-mi faca curat, ca daca io nici macar o cana nu am voie sa misc.... abia astept, e ca la porci la mine in casa!
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+