Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yaia, cam asa e. Cum zic hop, mai apare ceva. Sa speram ca in curand o sa zic hop dupa ce sar. Pupici

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, pupici, pupici peste pupici. Lasa ca trece perioada asta si Andreiutul o sa fie al mai smecher si mai frumos papanah!!!!

Betty si Dany, logodnica fratelui meu e blonda, slabuta si destul de bine proportionata (am mai pus eu poze cu ei la logodna, cand i-am facut si mirul lui Y de 8 zile). Chestia a ca domisoara vrea o rochita de printesa, foarte umflata in partea de jos, corset sus si la mansarda diadema. Acum, na, am cautat si eu ceva cam pe dorinta ei... Desigur ca decizia ii apartine. Oricum, am gasit in linkurile puse de Dany (sarut manusitele gagici!!!) o gramada de modele super. I le-am trimis si astept sa vad cam ce i-a placut de acolo.

Betty, ai castigat la tombola? Ei bravos! Avem echipa, avem valoare papanashii-i ce-i mai tare!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani MIRUNA, RARES FABIAN, MARIA TEODORA, ANA MARIA, MARIA DIANA,ANTONIA THEODORA, TUDOR PARASCHIV!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Melaniatud ai scris exact parerea mea. Ai un fan la mine aici!!!

Si ce-mi vad ochii???? Duamna Teo a facut o pasiune pentru mine??? HIhihihihihi... Acum ca a descoperit din ce familie fac parte, trebuie sa ma mut din tara....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Sabinescule, ce ma fac eu mami cu baiatul meu asta mic? E un haplea vere de nu se poate. De aseara zici ca a intrat in priza, vrea manacare si mancare si multa mancare. Plus ca ar sta non-stop la tzatzi. Am verificat si azi... De unde ziceam ca ziua nu vrea nici sa miroasa, acum e de rau. Cred ca m-a auzit si a vrut sa-mi dea peste nas. HIhihihi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor TEUTA va multumeste pentru urari,Alex m-a intrebat pana sa plece la scoala daca tot face sorusa juma de an ,fac si eu o juma de tort?
am pus si eu cateva pozici facute in februarie :
http://good-times.webshots.com/album/562692359fKwaaE
urez si eu un calduros LA MULTI ANI !
pentru cele 6 LUNI
MIRUNA de mami LAVINIA N
ANA MARIA de mami MAGDAZ
si fetei mele dragi MARIA TEODORA

pentru cele 5luni
MARIA DIANA
ANTONIA TEODORA
TUDOR PARASCHIV de MELANIATUD
sa cresteti mari ,frumosi si norocosi!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Maria e tare dulce micuta ta.ASa de bine ii sta in roz

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Fetelor de 2 zile intreb...cat piure de fructe ar tb sa pape un bb la 5 luni, ce gramaj sau cat fruct?
Tudor nu mananca mai mult de 60 grame si mi se pare cam putin.. pe langa faptul ca face mofturi si nu papa decat para.

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca v-a prins bine cafeluta de la mine, aveti spor... nu gluma.
Pe mine m-a lasat durerea de masea pe la 5(dimineata) am reusit sa dorm 2 ore, a binevoit sa se trezeasca printul sufletului meu, iar de vreo 2 ore m-a luat iar durerea....sunt zombi.Astept sa vina tati sa ma duca sa-mi fac radiograia si sa merg sa o dau afara......eu nu pot sa conduc in starea asta....am mai bagat maseluta la muiat in palinca ...., am luat si nurofen si tot degeaba.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Multumesc Maria sa ne traiasca ingerasii sau fluturasii sau printisorii sau floricelele sau ....spune-le cum vrei tu!!!!

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput