Simptome , din nou!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Madyna

Multumesc pentru info Moniland!
Dar nu a curs pur si simplu ci numai cand am apasat si e prima data cand se intampla.
Asociat si cu celelalte semne eu sper sa fie totusi bb!

Nu vreau sa te demoralizez,pt ca stiu cum e sa-ti doresti cu ardoare un bb, dar secretia lactata apare mai tirziu,nu doar la citeva zile de intirziere.Moniland ti-a raspuns corect,prolactina e raspunzatoare de asta si trebuie controlata atent.
Fa-ti si un test de sange,bhcg e edificatoare,ea nu-ti poate da false sperante cum se poate intimpla cu testele de urina.
Bafta multa si m-as bucura sa ma insel si sa fie bb!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Elly me : Iti tin pumnii!

Clau_lore : Abia astept sa stiu cum a iesit testul! Iti doresc sa iasa cu 2!!!

Idaira : Am sunat ieri si ginecologul si am sunat si la planificare familiala si mi-au spus ca e perfect normal sa am lapte pentru ca de asta se maresc sanii pentru ca secretia lactata incepe inca din primele saptamani de gestatie. Oricum o sa caut sa ma informez mai bine cu privire la subiect...

Am fost dezamagita sa vad ca testul e negativ mai ales ca toata lumea lauda testele ClearBlue si am inteles ca nu prea dau fals negativ... da' la mine a dat si nu eram in prima zi de lipsa a menstrei ci in a 3!

Mergi la inceput

"In mod normal poate apare pe perioada sarcinii o secretie de la nivelul mameloanelor, secretie care prevesteste secretia lactata reala, ce va apare odata cu nasterea."
Sursa www.reclamamascataatentie

"In timpul sarcinii, in primul trimestru, daca se exprima mameloanele (apasand usor pe ele) se poate observa secretia catorva picaturi de colostru. Dupa nastere, pana in ziua a 5-a este prezenta secretia de colostru."
Sursa: reclama

colostru = secre#355;ia din sān asem#259;n#259;toare laptelui dar de culoare g#259;lbuie care exist#259; din timpul sarcinii pān#259; la īnceputul secre#355;iei lactate propriu-zise.

"Dragelor, mie de la 4 saptamani de sarcina mi-a venit colostrul !I s-a mai intamplat cuiva la a doua sarcina ceva similar?"

"Eu sunt la a doua sarcina si se pare ca deja am colostru din a 4-5 saptamana !Semn bun, as zice !"
Sursa: forum.desprecopii.com

Deci...se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

[b]Madyna/b] i-ati un test de la COOP (nu mai stiu cum se cheama) la mine au fost sigure de fiecare data, au aratat rezultatul corect la cateva zile de intarziere....si nici scumpe nu sunt.

Iti doresc sa fie bebe!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

ooooops mi-au fost cenzurate sursele ... nu am stiut ca nu avem voie sa dam sursa... bizar!

Mergi la inceput

Miraklucker am facut deja testul Clearblue de la farmacie care este cel mai bun (e cel mai sensibil)dar a iesit negativ... nu e din cauza testului... mi-a spus ginecologul ca optim e sa il fac la o luna + 10 zile pentru ca nu toate femeile au norocul sa aiba mult hcg din primele zile de intarziere.

Eu sunt insa sigura ca sunt insarcinata pentru ca o simt cu tot corpul... sper sa nu o dau in bara pentru ca dezamagirea ar fi teribila

Oricum multumesc pentru sfat dar in testele de la supermarket nu am incredere mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

MAdyna eu iti doresc din tot sufletul ceea ce -mi doresc si eu
adica- un mic "viermisor"

Speranta moare ultima - stii cum se spune, dar ai mare grija cu "dezamagirea"- trece greu si lasa urme.

Mai asteapta o saptamana - dar nu te stresa- daca nu mai ai rabdare du-te la primul laborator si fa-ti Bhcg-ul.

Probabil asa este cum spui tu .

Te asteptam cu vesti bune- sa ne mai ridici si noua moralul.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Mira, ai niste copii superbi! felicitari! toti sunt f frumosi si haiosi, mai ales pentru fetite am o slabiciune. cred ca esti foarte fericita ca ai asa niste copii draguti,par si ascultatori.

pupici tuturor,

Mara

quote:
Originally posted by miraklucker

[b]Madyna/b] i-ati un test de la COOP (nu mai stiu cum se cheama) la mine au fost sigure de fiecare data, au aratat rezultatul corect la cateva zile de intarziere....si nici scumpe nu sunt.

Iti doresc sa fie bebe!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Madyna si eu iti tin pumnii !!! Hai bebe!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

Madyna

Mergi la inceput