Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

oana, hai la mine ca-ti pun eu masa, dar fara tutun. sper ca nu mi-o luati in nume de rau, io's anti fumat, da' rau de tot, fac propaganda printre rude si prieteni.
ginye, eu zic ca-s normale durerile de o anumita intensitate. stai linistita, trec de la sine. cu no spa ai incercat? binenteles cu acordul medicului.
eu merg la gine abia la inceputul lui mai, pe la vreo 12-13 sapt.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

bag in mine de juma' de ora si parca nu ma satur

cat despre fumat, am zis ca ma las cand raman insarcinata, dar parca nu-mi vine sa cred acum, pana nu il vad pe bebe la echo si cum nu am greturi...mai fumez inca, dar nu la fel de mult!

gyne si pe mine ma doare burtica, insa nu e tocmai durere, e ca un discomfort mai mult, care vine si trece

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alexa si mami gandurile negre imi vin mai mult din cauza medicului care nu prea a vrut sa-mi spuna ce a vazut. Stiu ca daca exista sange in uter, acesta se poate resorbi, iar de cele mai multe ori, si chisturile scad. Dar ce sa fac daca dr. mea a fost foarte sceptica. Nici nu mi-a dat sa fac analize, iar eu ma gandesc ca poate nu a vrut sa ma puna la cheltuiala, ca sarcina nu rezista. Nu mai pot sa stau cu strasul asta!

miruna22 da, mi-a facut ambele tipuri de echo (transvaginala si pe burtica). Am cam 4 saptamani de sarcina. Ce ma ingrijoreaza este ca nu prea am simptome, sanii ma dor mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata si de la noi....mai pe la pranz

eu sunt singurica acasa pentru ca sotul meu este plecat din tara, asta este....voi sarbatori singurica facand curat. Eu va doresc voua o zi minunata si cu multa voie buna, sa primiti multe floricele si sa fiti fericite.

anes, eu am inteles ca analizele se dau de facut dupa 7 saptamani ca sa fie dr. sigur ca bebita are activitate cardiaca. Asa ca te rog frumos, incearca sa nu mai gandesti negativ, pana marti nu mai e mult si daca nu-ti place dr. schimba-l. si fruntea sus !!!

si pe mine ma mai dor sanii si tot asa mai ales noaptea. si in burtica simt un disconfort, iar cateodata mai simt o mica durere, dar care trece repede. Ieri m-am simtit mai bine, sa vedem astazi, parca simt o foarte usoara stare de greata.

aaaaa.......si mi-am schimbat si semnatura

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

noaptea trecuta m-am trezit la un moment dat si incepusem sa ma gandesc daca oare bebele meu e bine ???....ooofff....e singura data cand mi-am pus intrebarea in sarcina asta si sper sa nu-mi mai pun astfel de intrebari....trebuie sa fie bine de data asta. nu-i asa ?

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Buna, burtici dragute!

Am intrat sa va urez O primavara minunata presarata cu flori si ciripit de pasarele si bucurii la tot pasul! La Multi Ani, burtici!

Olivia 4+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">Teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

8 Martie sa fie
Motiv de bucurie.
S-o tinem tot asa
Pana la anul ce-o urma!
La multi ani fericiti, dragi femei!Sa aveti parte de toata iubirea celor dragi voua si numai impliniri!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

la multi ani ,multa sanatate si sa ducem sarcina asta la bun sfarsit va doresc si imi doresc.

diana mami de andrei(19.10.2006)si6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna fetelor!Nici nu va inchipuiti cat mi-as dorii sa pot si eu sa fiu ca voi, adica insarcinata dar din pacate inca nu se poate!
Am ovare micropolichistice deci nu am ovulatie.de 4 ani tot incerc la tratamente dar fara rezultat.in ianuarie trebuia sa fac fiv dar la comisia de sterilitate mi sa spus ca inca nu e cazul de fiv deoarece ar fi sanse sa raman natural,dar parca nu mai cred nimic! Mai nou m-am dus la endocrinologie (medlife;dr Bajenaru)mi-a prescris melformin si mi-a zis ca trebuie neaparat sa slabesc.As vrea sa va intreb daca sa confruntat cineva de aici cu asa ceva ,si daca a si reusit sa ramana gravida pt ca trebuie sa ma credeti ca m-am saturat sa astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

elena, imi pare rau ca bbitza intirzie sa apara. sunt sigura ca intr-o zi soarele o sa rasara si pe strada te
burticoaselor, ce face? petreceti cumva?

alexa simami

Mergi la inceput