Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

V-am dat si eu un vot, ca nu ma pot abtine sa mai trec pe aici si sa mai retraiesc emotiile testului pozitiv si simptomele sarcinii

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am votat si eu cea mai tare odisee

santem bine,stari de greata f prezente azi,culmea coincid cu o perioada de maraiala a Crinutei,deci am avut o zi superbaeu as fi zacut c-o limonada-n mana,ea m-a calarea dandu-mi si mai tare senzatie de rau...
aseara am visat ca misca bb,nu stiu sigur daca a fost un vis sau o inchipuire...,cert e ca de dimineata ma gandeam ca ar fi posibil sa fiu gravi de mai mult timp si sa-mi fi venit cm peste...,aberam cu gratie...,dar atatea-mi trec prin cap,ca mor de nerabdare sa vad dr...

Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pai se poate, fete optimiste, pe pagina 2? Eu am fost plecata toata ziua, de-aia n-am putut sa intru azi...
Sper ca greturile sa ramana de data asta doar "de dimineata"... ca mi-a fost cam raut si azi, ca si ieri... Si la Sebi... am avut "placerea" de greturi de "dimineata-pranz-seara-noaptea"... cateva luni....
...Da' macar de-ar fi bb bine....

Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

almiona, mariaanna, imi pare rau ca nu stiu sa va ajut.... dar va tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci.....m-am cam umplut de spumisoare ca astia au pus pe garaje afise ca in 72h le ridica. Si uite ce calma stateam eu si maine astia cica vin sa ridice garajele. Sotul meu cum este plecat, masina lui statea bine mersi in garaj, noroc ca m-au anuntat niste vecini. Am scos masina din garaj, am mai carat ce mai era pe acolo la boxa (noroc ca m-a ajutat un vecin ca erau niste scule de-ale taticului meu in garaj) si uite cum am eliberat eu garajul in seara asta.

viorica esti pe listuta si tu si prichindica ta.

mariaana,nu stiu ce sa zic legat de intarzierea ta. La dr. nu mergi ? sau un beta hcg ar fi bine daca ai putea sa faci. Iti doresc mult noroc si poate curand te vei alatura la aceasta odisee.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai mai mai dar ce de voturi a primit aceasta frumoasa odisee....ce ma bucur...

eu ma duc in patut ca ma simt foarte obosita, am avut o zi agitata si vad ca acum ca m-am relaxat m-a luat somnul.

va pup si va urez noapte buna !!!

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetelor! Acum am reusit sa intru si eu si am vazut ca avem gravidute noi. Asa ca bun venit la odisee viorica avram si mariaanna tinem pumnii. Anunta-ne cand afli ceva.

Eu o tin lunga cu somnul. Nu ma pot concentra de atata somn. Dar am observat ca e "problema" generala.

Sper sa nu-mi mai apara mult timp mesajele nemoderate.

Pupicei tuturor gravidutelor!La cat mai putine greturi!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

eu nu am greturi si nici sanii parca nu ma mai dor....

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va salut pe inserat
scuzati absenta, azi am dormit 2 ore cu alexa, am fost la shoping, am bucatarit si acum ma certa fii'mea ca vrea sa se joace
bun venit noilor burticutze!
sper ca miine sa fiu mai activa.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pup alexa!!!!!!!!

e normal sa nu am niciun simptom??? vreau si eu greturi

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

Mergi la inceput