Sezatoarea canadiana (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Observ ca nu sint singura ca s-a saturat de iarna! Cind m-am trezit asta-noapte din cauza zgomotului de afara si m-am uitat pe geam, pur si simplu mi-a venit sa pling! Asa m-am saturat!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, 30 de kile Valei' ce vis frumos ...

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mi-ro si eu sper sa nu ninga vineri, ca sa ne vedem.
Pt piticii de sub 2ani,un Baby Einstein, construztii cu cuburile,deseneaza-i ceva,citeste-i sau arata-i animalele pe cartzi,fii-mea era inebunita,si acuma,nu se poate somn fara cel putzin 1poveste-infericitul caz,de o saptamina ne "streseaza"cu Hansel si Gretel si Nemo.
Revin!Ozibuna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Hai ca mai dau si eu un semn de viata, de aici de la job, ca acasa de abia am timp sa stau cu copiii, darmite la sezatoare…

Cineva ( adeca acu dooj de pagini) vorbea de sindromul pierderii memoriei pe scurta durata …Dory te cheama, bre, ca-n Nemo, ca tocmai l-am vizionat en familie duminik …e totala pestoaica, cum se da ea de ceasul mortii sa-l gaseasca pe Bingo-pongo-bruno-cum ziceai ca-l cheama???

Cu mare placere as veni la intalnire, da sambata am invitate la o ciorba de burta fostele colege de la serviciu, numa vreo 15 asa ca voi bucatarii la ciorba…si oricum , sunt sch2 si oricat am incercat sa bat din gene, nimeni nu s-a pacalit sa schimbe cu mine tura vineri.Dar mai incerc, poate reusesc ca tare as vrea sa va vad pe toate .
Da ganditi-va si la mine, fata imparatului cand veti ospata si discuta acolo la Mandarin, Donia, contez pe tine !!!

Nelia, superb colajul cu foto, esti o mami fericita…poate si eu, la 40 voi incerca bb3, dar pana atunci nu prea putem, il mai las pe David sa creasca si cine stie ???

Bai, se anunta aici o furtuna de zapada…25-30cm de zapada in 24 de ore…io m-am hotarat, imi cumpar tanc ( imi confectioneaza ceva sotu la job) a nu ma vad altfel razbind intre nameti…

Lorelaim, distractie placuta in Ro, sa mirosi si pt noi niste ghiocei…

Nelia, acum observ ce bine-ti seamana fetele… ce amintiri mi-au trezit fotografiile tale, parka ma vad si pe mine in foto de acasa cand aveam 2-3 ani…

Try, sfatul meu e sa-l lasi pe cel mic acasa, ca totusi si voi ca parinti aveti nevoie de o vacanta.

Io daca ma mai refac cu banii, visez sa o zbughesc prin oct-noi numa cu sotul o saptamana in Cuba, nu de alta , da maine poimaine vin americanii si-si revendica hotelurile si cresc preturile la cer…
Parerea mea e ca si parintii uneori au nevoie de o relaxare, ami o iesire , ceva, mai ales daca ai copii ca ai mei care numa pe scaun nu stau…

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Sa fim intelesi, dupa ca ce ne lasi iar cu ochii in soare...acu imi faci ciuda cu ciorba de burta?
sa stii ca i-am dat instructiuni precise Danielei sa vina cu o portie de ciorba de burta la pachet acasa, ca altfel o sterg din tel!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

ica, trimite-mi daca vrei adr ta de email si-ti trimt ambele carti cu explicatii cu tot. eu am slabit treijdakile in 10 luni ... parca. insa tinut dieta stricta. mincau "astia" in faza mea pizza... cola..etc. cu cit mincau vroiau "sa imi faca ciuda mai tare" cu atit ma indirjeam mai tare. acum nu stiu daca as mai putea sa o iau de la capat,.... insa cind vezi ca nu te mai poti lega la sireturi si gifii la orice pas...

acu' mi-ati facut pofta, dar daca merg in RO ... nu indraznesc sa spun in casa "punta cana" sau alte locuri asemenea.
Deocamdata...

K/W unde e? de fapt daca nu ma insel te-am mai intrebat o data m demult, acu' vreun an, insa de la un timp incep sa nu mai contez pe mine .

hai ca mai e putin si va intilniti cu toatele la distractie. sa beti si pt mine; da' nu mult, putin, ca "mambat" repede <- ia, deja imi ride fasolea si n-am baut nimic, vezi?

www.dropshots.com/panda" target="_blank">POZE + FILMULETE

slabit? ce si cum?
sunt ffffffffffffff interesata

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si eu sint foarte foarte interesata cu slabitu dar dupa ce mergem la Mandarin :)

Dana Podeanu la ce resort ai fost si zici ca ti-a placut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DanaMario

Si eu sint foarte foarte interesata cu slabitu dar dupa ce mergem la Mandarin :)

Dana Podeanu la ce resort ai fost si zici ca ti-a placut?

LA Grand Bahia Principe-e si in Mexic si in Dominicana si in Cuba.Si e o retzea super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Denisam daca tot te pricepi asa mult unde ti-a placut plaja mai mult in Domincana sau Mexic?
Si unde e mai bine pentru un pitic de 5 ani?

Ce bine e cu forumu asta ai o intrebare aici pe forum gasesti mereu detalii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, voi ati vazut pe Meteomedia ca se anunta iar vreo 15 cm de zapada pe sambata? . Eu sper numai sa fie asa si sa nu o mute pe vineri ... cum mai au obiceiul ... despre ce e afara, nu mai zic nimic, cred ca e cea mai nashpa iarna de cand am venit in Canada ... bleaah!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DanaMario

Denisam daca tot te pricepi asa mult unde ti-a placut plaja mai mult in Domincana sau Mexic?
Si unde e mai bine pentru un pitic de 5 ani?

Ce bine e cu forumu asta ai o intrebare aici pe forum gasesti mereu detalii ....

Pai amindoua sunt faine, si nu conteaza ca piticul are 1 an sau 5,sunt bine amindoua- depinde si ce pretz gasesti,uite noi acuma mergem in Mexic,e a3-a oara, si in Dominicana de 2ori si ne-a placut.
Deci bafta!

Mergi la inceput