Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 20
try spune:
Gata, merge photobucket-ul si-am vazut fetele din montreal. Hai ca incet incet va invat si eu.
Nelia, si cu ochii deschisi de ieseai tot te eclipsa fi-tu. Are o mutrita scumpa cu limbuta scoasa, o sa rupa multe inimi flacaul asta al tau.
Da' vreau sa vad si pozele noastre. Mai puneti o data linkul ala.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
mi_ro spune:
TRY ti-am trimis un PM. Din motive tehnice am sters pozele de la intalneala noastra. Incerc sa-mi pun gandurile in ordine dar nu pot ca ascult melodia preferata a lui fie-miu. Daca va place puteti si voi sa o ascultati si voi aici http://www.youtube.com/watch?v=8qTFqnDpuvE . M-a asasinat cu ea. Cand i se pune de o melodie e jale. Acum cand nu mai e melodia ma apostrofeaza....ma-ma-ma-ma-ma.
As vrea sa vine primavara odata sa iesim la o intalneala la iarba verde impreuna cu copkii. Da' al meu copkil o sa plece in mai in Romania cu mama. Ei se face el mare.
Tre' sa vorbesc cu ministrul zapezilor sa fac o plangere ca nu mai pot sa ma uit pe geam.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
ange spune:
salutare,salutare doamnelor.va amintiti de mine?
am trecut sa va salut si sa va urez o luna martie superba ca sa nu zic o primavara insorita
As fi venit si eu la intalnire daca cineva-si aducea aminte de mine...simona,nelia,dana,nico un telefon,un mesaj ceva?!
merg sa rasfoiesc putin sezatoarea ca ma simt tare aiurea sa va scriu dupa luni bune de lipsa fara sa am habar de ce se intampla pe aici...
numai bine si sper sa-mi intru repede in mana ca parca,parca m-as "reintegra" printre voi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
pitilache spune:
Hey, Ange!
Fii deschizatoare de drumuri la noul capitol 86!
aprilie11 spune:
quote:
Originally posted by melanies
Buna
La sfarsitul lunii martie imi parasesc jobul pentru a ma muta la Ottawa si suntem in cautarea unei persoane care sa ma inlocuiasca.
Este vorba de Accounts Receivable Clerk intr-o companie micuta care se ocupa de Property Management. Biroul se afla in Brampton in zona 407/ Airport Rd. Transport public exista dar se ajunge destul de greu aici, deci e de preferat sa aveti masina. Cautam pe cineva care are ceva experienta in Receivables.
Daca este cineva interesat, puteti trimite resume la nr de fax: 905-790-3898 iar pentru alte detalii ma puteti contacta pe email la siella_01@yahoo.com
Simona