Sezatoarea canadiana (85)
Raspunsuri - Pagina 11
sofronica spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am ajuns dar cu vreamea asta nu ne-am incumetat. Sper ca v-ati simtit foarte bine si sper ca ne intalnim data viitoare, poate totusi vine si in Canada vreme mai buna.
La Multi Ani de 8 Martie!!!!!
Cami
Donia spune:
Aripa Ontario inca petrece...
Alooo, vedeti ca la 10,30 se inchide, mai plecati si pe la cashile voastre!
Sper ca toata lumea a ajuns cu bine pe acasa, nu uitati de Trifermente si Colebile. (Cricor, asta era secretul, 1-2 bucati din fiecare si digestia e asigurata, remuscarile inexistente).
Quebec wing, sa va fie de bine!
Asteptam si poze cu doamne vesele.
clau si Simona, felicitari pentru posturile noi, sa va aduca multe bucurii! La fel si Anda Panda... dar tu unde te pregatesti de plecare?
Diana, felicitari pentru Mama, fain cadou!
Ma arunc in pat la un somn binemeritat, ceea ce va doresc si voua!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aska spune:
Urez si eu tuturor mamicilor La multi ani de 8 martie.
La Marathon a fost super si m-am bucurat ca am putut fi alaturi de voi. Imi pare rau doar ca nu am putut sta mai mult si sa fi vorbit cu fiecare in parte. Asa as fi aflat si eu de noul job al Simonei (despre care am citit de abia acum) - felicitari Simona!- sau as fi putut visa la taramurile insorite de unde tocmai s-a intors Oanagabriela.
Toate cele bune tuturor!
cge spune:
Si eu am ajuns acasa, multumesc Oana.
M-am simtit tare bine la Marathon (ai impresia ca am alergat), am vorbit de parca ne stiam de cativa ani.
Deja ma gandesc la urmatoarea intalnire care va fi la iarba verde in formatii complete: copchii, soti.
"La Multi Ani" de 8 Martie si un weekend placut !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Cricor spune:
Ce onoare, prima care scrie de la Mandarin...eu acum am ajuns...dar eu si Magdone stam cel mai departe din ultima tura. Am ajuns in ture, am plecat la fel...asa ca nu ne-am intersectat chiar cat am fi vrut...Denisa a plecat prima, abia am vazut-o...eu am mai vrut sa te intreb, cati ani ai my dear ..19??? Is invidioasa... eu cu batraneata, am si insomnii, ce de-aia scriu acum in loc sa dorm ca oamenii normali.
A fost frumos, din pacate foarte scurt, noi tura cu mini-van am ajuns la ora 8 (parca) din cauza mea si a lui Magdone care am facut pana la mqqm 1.5 ore (din cauza de combinatie zapada & rush hour)si am dat planurile tuturor peste cap.
Am trancanit noi acolo ca fetele si ne-am hlizit, cred ca ne urasc chinezii aia...ca nu ne mai dadeam du-se (doamnele profesoare e cu liniuta???)
Khristin a fost cea mai cea, a stat cu toate turele....si asa-i de calma cum nu va puteti inchipui...lucrul cu copii ...creaza oameni din astia netulburati.
Mqqm multumim de ride...Magdone eterna recunostinta ca m-ai luat cu tine :).
Au facut fetele poze, banuiesc ca le-or posta pe un site...try era cam nemultumita de modele...
Donia, sa stii ca parca nici n-am mancat prea mult..dar am amigdalita - asta tre' sa fie cauza.
Noapte buna
Corina
CriPOD spune:
Cricor, copilot, io-s batraneatza de care vorbesti?
Am ajuns noi la 8 fara un sfert, da-napoi acasa am ajuns abia la unshpe si ceva, eh? All in all, io zic c-a fost excelent. Vazut-am fetele frumoase si vesele, mancat-am mandarinele, flecarit-am galagios toate deodata, stresaram personalu'... ca de aventura cu 7 cucuietze-n "Hummer" pe autostrada nici nu mai zic, mai bine las copilotul sa zica daca vrea, mie mi-a fost suficienta adrenalina!
Esential este ca daca-m vazut ca e tarziu si traficul e dezastru am sunat la Mandarin sa tatonez daca e cineva si sa anulez daca nu e, dar cand mi-a zis aia ca sunt deja prezentze (bashca de pe la 6 unele), nu m-a lasat corazonul sa mai zic nika si-am incalecat, ca "Ana lui Manole" (cum ziceam), pe noapte si furtuna, la 7 cand ar fi trebuit deja sa fim acolo de-o juma de ora. Ei, dar in final ne-am intalnit si a fost "well, well worth"... Si-alta data!!! nu mai zic nimic acu', mai las si pe altele sa vorbeasca, ca pe mine sincer ma doare foalele de toate alea ingurgitate (ori burtica, sa fie mai in sync cu site-ul). Nah, cred ca asta-i prima data cand imi scot io parleala la un "all u can eat", ca pe cand am ajuns acolo deja vedeam stele verzi, bietul copilot doar asta a auzit: mi-e foame de cinjdemii de ori. Prima tura jumate care a plecat acasa, scuzele de rigoare ca nu m-am prea conversat, da glicemia mea era la negativ si trebuia sa "feed the monster".
In concluzie, a doua intalnire Ontario a fost un succes rasunator: aproape am trecut unele pe langa celelalte! Sincer, cochetam cu gandul ca cel mai inteligent ar fi sa tragem la prima crashma care ne iese in drum, ca deh, eram 7, ultra intarziate, si deja ningea, radio cobea, dar nu ne-am lasat.
Din pacate a trecut timpul mult mai repede decat ai fi crezut... imi pare tare bine ca v-am cunoscut pe cele necunoscute si ca v-am revazut pe cele cunoscute. Culmea sentimentului a fost ca va stiam de mult pe toate si ca doar ne revedeam casual.
My pleasure, fete faine!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Magdone spune:
Buna dimineata si La multi ani de 8 Martie!
Corina, am ajuns cu bine cred ca am fost ultima care am intrat in casa la ora 12 fix.
Super a fost intalnirea, ma bucur ca v-am cunoscut pe toate! Astept si eu poze de la fete, ca eu ca desteapta mi-am lasat aparatul in masina si nici macar nu am avut cu ce sa dovedesc acasa pe unde am umblat
Cristina, multumesc si eu de ride, esti o super draguta, sa mai zic si eu ca celelalte fete ca mi se pare ca te stiu de undeva dar nu stiu de unde dar sincer asta e sentimentul pe care il am
va pup si un weekend placut!
Magdone 28+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
DanaMario spune:
Wow !!! cit de multe ati reusit sa ajungeti.
Eu ma incumetasem la drum plcasem de acasa la 6 dar am facut 45 min pina la 401 care normal imi ia 4 minute asa ca am renuntat m-am gindit ca ajung cind voi plecati.
Dupa aia imi parea rau ca ma uitam la tv si am vazut ca la intoarcere n-ar fi fost asa rau se oprise ninsoarea plus autostrazile aratau bine.
Imi pare bine ca v-ati simtit bine si va zic si eu La multi ani de 8 martie.