Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Doduletule cred ca Pastele ma prinde ori in spital ori cu burta la purtator
Important e sa fie bb sanatos, pacat ca n-avem Pastele in aceasi zi in fiecare an.

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dodo esti teroare nu te contrazice nimeni nu?

kitzy asa ai vrut tu? Sa nasti de pasti ca sa scapi de cheltuiala si de facut curat?

si cate o

Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

fugiti de mine ...... iara vb singura.....

si cate o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Imi trebuie cantecele simple cu ceva miscare daca se poate.
Aia cu batistuta o stiu acum.
Orice cantecele simple in care sa ii pun pe copii sa faca ceva miscare sa nu se plictiseasca.
Cine are, sa-mi mai de-ie, ca-i dau o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Imi trebuie cantecele simple cu ceva miscare daca se poate.
Aia cu batistuta o stiu acum.
Orice cantecele simple in care sa ii pun pe copii sa faca ceva miscare sa nu se plictiseasca.
Cine are, sa-mi mai de-ie, ca-i dau o

Adriana o sa-ti scriu maine dimineata ,caut in seara asta selectez si scriu per PM e ok?

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Dodo esti teroare nu te contrazice nimeni nu?

kitzy asa ai vrut tu? Sa nasti de pasti ca sa scapi de cheltuiala si de facut curat?

si cate o

Teo
Perlute

Si mai ma fac

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Doduletule cred ca Pastele ma prinde ori in spital ori cu burta la purtator
Important e sa fie bb sanatos, pacat ca n-avem Pastele in aceasi zi in fiecare an.

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Da asta e cel mai important BB sanatos;cat despre cand pica ziu de paste simplu poti sarbatorii ziua puiului de 2 iro o data dat si a doua ziua de paste(daca se naste in ziua de paste)

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Fugiti mise clatina neuronul.

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

"Daca vesel se traieste bate asa: (si tre sa bati in palme de doua ori), daca vesel se traieste bate asa:[si tot in palme tot de doua ori), daca vesel se traieste unul altuia zambeste,daca vesel se traieste bate asa:(bati de doua ori in palme)
Daca vesel se traieste fa asa(pocnesti de doua ori din deste), daca vesel se traieste fa asa:(tot de doua ori pocnesti din degete) ,daca vesel se traieste unul altuia zambeste, daca vesel se traieste fa asa:(tot de doua ori pocnesti din degete)
Daca vesel se traieste bate asa: (bati pe genunchi de doua ori) daca vesel se traieste bate asa(tot pe genunchi de doua ori), daca vesel se traieste unul altuia zambeste ,daca vesel se traieste bate asa: (tot pe genunchi de doua ori)
Daca vesel se trieste bate asa:(bati cu picioarele pe podea) daca vesel se trieste bate asa:9tot asa) ,daca vesel se trieste unul altuia zambeste, daca vesel se trieste bate asa:9tot din picioare)
Daca vesel se trieste fa asa (bati din palme, pocnesti din deste, te bati pe genunchi si dai din picioare),daca vesel se trieste fa asa: (aceeasi chestie) ,daca vesel se trieste unul altuia zambeste ,daca vesel se traieste fa asa(aceeasi chestie)

Pentru o pupa ce nu fac eu sper ca ti-am scris bine sa intelegi

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

1 si 2 si 3 tabloul a fost vandut . 120lei pentru tablou, a fost cumparat de Gina. Gina sa vi dupa tablou

'Neata fetelor, Lena te-am asteptat la o cafea ca asa ai zis.
Kati faina pusca. Numai sa nu o indrepti spere mine ca nu ti-am facut nik si nici nu am fecior asa ca....PS:uita-te mai in stanga si-n dreapta ca sunt multi feciori ia in dreata pusca aia spre mamici sa-si educe copiii sa nu iti fure munca ta.

Fetelor m-am trezit de dimineata si cand m-am uitat pe geam ce credeti....a nins ,nu imi vine sa cred, afara ploua si pe jos e zapada. Kati ne primesti la tine? vreau soare.

si cate o

Teo
Perlute

Pai sa stii ca o sa vin dupa tablou!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput