Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 8
kitzy spune:
Doduletule cred ca Pastele ma prinde ori in spital ori cu burta la purtator![]()
Important e sa fie bb sanatos, pacat ca n-avem Pastele in aceasi zi in fiecare an.
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
ramyteo spune:
Dodo esti teroare
nu te contrazice nimeni nu?
kitzy asa ai vrut tu? Sa nasti de pasti ca sa scapi de cheltuiala si de facut curat?![]()
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
fugiti de mine ......
iara vb singura.....
si cate o
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
Imi trebuie cantecele simple cu ceva miscare daca se poate.
Aia cu batistuta o stiu acum.
Orice cantecele simple in care sa ii pun pe copii sa faca ceva miscare sa nu se plictiseasca.
Cine are, sa-mi mai de-ie, ca-i dau o 
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Imi trebuie cantecele simple cu ceva miscare daca se poate.
Aia cu batistuta o stiu acum.
Orice cantecele simple in care sa ii pun pe copii sa faca ceva miscare sa nu se plictiseasca.
Cine are, sa-mi mai de-ie, ca-i dau o
Adriana o sa-ti scriu maine dimineata ,caut in seara asta selectez si scriu per PM e ok?
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Dodo esti teroarenu te contrazice nimeni nu?
kitzy asa ai vrut tu? Sa nasti de pasti ca sa scapi de cheltuiala si de facut curat?si cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute
Si mai ma fac
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Doduletule cred ca Pastele ma prinde ori in spital ori cu burta la purtator
Important e sa fie bb sanatos, pacat ca n-avem Pastele in aceasi zi in fiecare an.33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
Da asta e cel mai important BB sanatos;cat despre cand pica ziu de paste simplu poti sarbatorii ziua puiului de 2 iro o data dat si a doua ziua de paste(daca se naste in ziua de paste)
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Fugiti mise clatina neuronul
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
"Daca vesel se traieste bate asa: (si tre sa bati in palme de doua ori), daca vesel se traieste bate asa:[si tot in palme tot de doua ori), daca vesel se traieste unul altuia zambeste,daca vesel se traieste bate asa:(bati de doua ori in palme)
Daca vesel se traieste fa asa(pocnesti de doua ori din deste), daca vesel se traieste fa asa:(tot de doua ori pocnesti din degete) ,daca vesel se traieste unul altuia zambeste, daca vesel se traieste fa asa:(tot de doua ori pocnesti din degete)
Daca vesel se traieste bate asa: (bati pe genunchi de doua ori) daca vesel se traieste bate asa(tot pe genunchi de doua ori), daca vesel se traieste unul altuia zambeste ,daca vesel se traieste bate asa: (tot pe genunchi de doua ori)
Daca vesel se trieste bate asa:(bati cu picioarele pe podea) daca vesel se trieste bate asa:9tot asa) ,daca vesel se trieste unul altuia zambeste, daca vesel se trieste bate asa:9tot din picioare)
Daca vesel se trieste fa asa (bati din palme, pocnesti din deste, te bati pe genunchi si dai din picioare),daca vesel se trieste fa asa: (aceeasi chestie) ,daca vesel se trieste unul altuia zambeste ,daca vesel se traieste fa asa(aceeasi chestie)
Pentru o pupa ce nu fac eu
sper ca ti-am scris bine sa intelegi![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
1 si 2 si 3 tabloul a fost vandut . 120lei pentru tablou, a fost cumparat de Gina. Gina sa vi dupa tablou![]()
'Neata fetelor, Lena te-am asteptat la o cafea ca asa ai zis.
Kati faina pusca.Numai sa nu o indrepti spere mine ca nu ti-am facut nik si nici nu am fecior asa ca....PS:uita-te mai in stanga si-n dreapta ca sunt multi feciori ia in dreata pusca aia spre mamici sa-si educe copiii sa nu iti fure munca ta.
Fetelor m-am trezit de dimineata si cand m-am uitat pe geam ce credeti....a nins ,nu imi vine sa cred, afara ploua si pe jos e zapada. Kati ne primesti la tine?vreau soare.
si cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute
Pai sa stii ca o sa vin dupa tablou!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

vreau soare.