Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 2
gina_butnaru spune:
Gata, am venit si eu.
Mai stau un pic si pe urma ma duc sa-i fac baie piticului si sa-l culc.
Anca, e bun infarix-ul. 
Ramona, cum merge cu licitatia?
Mersi de
, dar la noapte vreau sa dorm, asa ca o sa iau putin. Si va dau si eu una buna, ca tot am fost la trainig pe tema "expert in cafea", am stat pana la pauza si m-a si luat aia in vizor, m-a pus sa fac degustare. ![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Mai am uitat sa-i spunem:
"La multi ani!" lui Ruxy a lui Mikiymihaela. Sa fie sanatoasa si sa le aduca numai bucurii parintilor ei. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 

ramyteo spune:
La multi ani!!!!!!!!!!! Ruxi
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Deocamdata am ajuns la 110 lei, inceputul e promitator. Daca nu mai intra fete in seara asta Anca va trebui sa imi dea banii adica sa mi bage in CAR![]()
si cate o
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Pai ce sa fac? Mai licitez eu, poate isi fac curaj si celelalte fete. Hai 120 lei!
A, am uitat sa va intreb, v-ati pus baba? Eu pe 8 martie o am. Sa vedem ce vreme o sa fie? ![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Bine Gina 120 lei. Cine da mai mult?
Da eu mi-am pus baba ieri adica in trei. Nici nu stiu cum a fost ca nu am iesit afara![]()
Mai acum va las poate mai revin mai tarziu.
Pupici la toate
si cate o
Teo
Perlute
nastasie spune:
eu intotdeauna am tinut baba pe cat sunt nascuta, adica pe 2 si aici a batut un vant turbat...
.
iar ati scris o tona, greu tin pasul cu voi,nici nu vreau sa ma gandesc daca plec mai mult de 1 zi cate pagini gasesc.
ramy, am avut si eu un filmulet cu razvan cand era mic si ii pusesem un leagan de tocul usii si a adormit acolo cu biberonul in gura si ii cadea capul dar mi s-a sters din calc
.
gina,cum mai e razvan?cand il duci la cresa?
ramy, am pus poze cu razvan.cred ca in capitolul trecut.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Bine.....
acu tre sa caut pozicile...
da cred ca am sa caut maine![]()

si cate o
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Bine Gina 120 lei. Cine da mai mult?
Da eu mi-am pus baba ieri adica in trei. Nici nu stiu cum a fost ca nu am iesit afara
Mai acum va las poate mai revin mai tarziu.
Pupici la toatesi cate o
![]()
![]()
Teo![]()
Perlute
Pai a fost frumos ieri, cel putin in Bucuresti!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
eu intotdeauna am tinut baba pe cat sunt nascuta, adica pe 2 si aici a batut un vant turbat....
iar ati scris o tona, greu tin pasul cu voi,nici nu vreau sa ma gandesc daca plec mai mult de 1 zi cate pagini gasesc.
ramy, am avut si eu un filmulet cu razvan cand era mic si ii pusesem un leagan de tocul usii si a adormit acolo cu biberonul in gura si ii cadea capul dar mi s-a sters din calc.
gina,cum mai e razvan?cand il duci la cresa?
ramy, am pus poze cu razvan.cred ca in capitolul trecut.
adriana&razvan 01.11.2004
Pai peste tot a batut vantul, dar a fost soare, deci frumos!

Maine mergem la dr. sa ne dea avizul sa-l duc la cresa, dar nu stiu daca mi-l da pentru maine sau pentru luni, desi i-a trecut, nu mai are nimic, sa vedem. De azi ne-a zis ca putem sa-i dam si lapte si a papat tot, credeam ca iar s-a dezvatat, ca abia il dadusem pe brazda. Cat am fost noi plecati nu a vrut lapte. Se chinuiau mama si la cresa doamnele cu lingurita sa-i dea si mi-a luat o saptamana sa-l fac sa manance lapte iar. Dar chiar si asa, maine tot il duc la cresa sa-i faca poze pentru 8 martie.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena