Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (13)
Raspunsuri - Pagina 15
ramyteo spune:
Da imi plac. Sotul meu are ochii verzi si cand am fost gravida ziceam ca daca e fata sa aibe ochii lui dar...nu sunt nici ochii lui nici ai mei
seamana cu soramea mai mica Mirela![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
katiapam spune:
Ramy-ce figura mai e
scumpa tarede poezie nici n-a vrut sa auda,de muscat a muscat-o pe Mirela dar e simpatica tare ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Kati mersi mult ,cand a muscato pe Mire avea cam doua luni si jumatate ca zicea Mire ca musca cu doi dinti si dupa un an si doua luni i-au dat dintisorii. Cand a zis poezia cam un an jumate. Da ai vazut si faza cu baia? Si acum e disperata dupa apa de abia o scot din apa ca face un scandal....cat casa scanteii
si la spalatul pe cap se lasa numai baie sa faca![]()
VA 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Kati mersi mult ,cand a muscato pe Mire avea cam doua luni si jumatate ca zicea Mire ca musca cu doi dinti si dupa un an si doua luni i-au dat dintisorii. Cand a zis poezia cam un an jumate. Da ai vazut si faza cu baia? Si acum e disperata dupa apa de abia o scot din apa ca face un scandal....cat casa scanteiisi la spalatul pe cap se lasa numai baie sa faca
VA
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
Ce prosti am scris. SCuze, am vrut sa zic ca avea un an si doua luni dar totusi cred ca avea intre un an si doua luni si un an si jumatate, cam pe aici ca inca a avut pempi la cur
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu putin, ca am fost foarte prinsa cu treburile, dar vad ce pe-aici cam bate vantul.
La multi ani, Lia! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! 

Ramona, mersi pentru
. 

Sa mai citesc ce-ati mai scris si revin.
Pupam toate fetele, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
neata si de la mine.aceeasi poveste si in dimineata asta.canu vrea la copii , ca el mai face nani.aseara am avut show.a luat-o la fund ca nu ne mai intelegeam cu el si ca sa vedeti cat e de rau si de incapatanat, a urlat pana a vomitat.nu e prima oara cand face asa.o sa incerc sa-l culc mai devreme poate nu mai cere dimineata sa faca nani.am sunat la dna si a zis ca il pusese in patut si statea acolo.ma gandesc ca ceva ceva nu-i convine.o sa vad ce e de facut.azi am zi de curatenie generala ca parca a cazut bomba.noroc ca am sters geamurile cand a fot soare ca azi iar e innorat la cta.va pup pe toate si mai revin.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Of, Adriana, si al meu abia astepta sa se duca la cresa. Ieri cand a intrat in clasa, au sarit toti copiii pe el si el era asa fericit, ca nici nu s-a mai uitat in urma, dupa noi.
Probabil ca ceva nu-i place acolo, l-o fi lovit vreun copil sau cine stie...

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Da Dodo ,eu iti zic asa ca sa te fac sa iti fie ciuda si tu iar, iar razi ,mei fetelor nu se mai poate mei aseara m-a lasat vb singura si nu numia cand am contactato pe mes imi raspunde sotul ,nu e prima oara...mei da mi-e o rusine de mor ...si Dodo nu intelege ,ce ma fac mei fete cu fata asta, e teroarea ,terorilor....
Nastasie chiar ar trebuie sa iei masuri , ceva sigur nu ii convine, nu poti sa il chinui asa...daca il bat copiii tie iti convine? Si crezi ca educatoarea iti spune ceva? Cu siguranta ca nu, mei vezi ca scotla tine si rezolva problema cu Razvanel ca iti dai seama? A stat in patut numai sa nu se joace cu copiii...e grav!
![]()
![]()
Perlute
Pai asa iti trebuie, daca nu lasi lumea sa doarma! Ma refer la Dodo...
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

katiapam spune:
Ramy-am vazut-o si la baita cum sta cu dusul
comica
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
gina_butnaru spune:
quote:
Noapte buna la toate fetele si la pruncuti, ne auzim maine. Gina te astept dupa tablou de nu ...ramai si cu banii dati si il scot la alta licitatie
Vape toate si pe pruncutii vostrii.
![]()
![]()
Perlute
He, he, he, ai vrea tu!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
kati--ni se face dor de tine ca ...chiar ca nu mai ti pasul cu noi...rar ne mai zici si tu ceva.
Dar fete eu sunt acum si mai necajita....nepotelul meu, Andrei a fost operat de 8 ori la ochi, are glaucom cu unghi inchis, are 4 operatii in Bucuresti si restul in Germania cu laserul si restul cu anestezii generale ,acum i-au dat termen de la ultima operatie ca va avea intre 10-20 de ani si acum a recidivat boala si speram ca nu va ramane fara vedere.
![]()
![]()
Perlute
Of, imi pare tare rau ca aud asa ceva! Sanatate multa nepotelului! Sper sa fie bine! Dar cati ani are?

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

la tine si rezolva problema cu Razvanel ca iti dai seama? A stat in patut numai sa nu se joace cu copiii...e grav!