Gravidute si mamici din Cluj - 61

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici..ce vreme urata....nu pot iesi afara cu edi..iar in casa imi sta mintea tot la papa...si va vad si pe voi discutand de mancare . abia astept sa pot iesi sa stau cat mai mult pe=afara sa mai slabesc. plimbarile sunt ptr mine cea mai buna cura de slabire...evident trebuie sa fiu atenta si ce pap.

sunt si eu curioasa de o treaba?? cum stati la capitolul romantism cu sotul??? mie imi e tare greu..sunt mereu cu gandul ca bebe se trezeste si nu ma pot relaxa suficient ...intelegeti..sa ma pot bucura deplin de momentul romantic. si imi e asa dor de noptile linistite....poate aveti ceva sfaturi cele cu experienta:)..sau poate trebuie sa astept sa fie bebe mai mare. noroc ca am un sot minunat si rabdator..si mai ales am noroc ca exista jocuri pe calculator:)

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani!!! Diana si Delia!!! Multe, multe bucurii si zimbete
Si voi sinteti pestoaice ... Vad ca tot cite 2 sarbatorite sint intr-o zi in luna martie

AncaB foarte dragut Stefan> sa-l pap tot O sa te descuric singura cu sotul si eu am facut-o, nu am simtit deloc lipsa mamei sau a soacrei(nefiind din Cluj nici una si nesolicitind-o pe nici una).

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Delia si Diana!

noi pe la casuca, cu nervii legat de tata, e tot mai nasolala situatia lui si nu stiu ce sa ma fac cu el.toata lumea se asteapta din partea mea sa rezolv situatia,de parca nu eu as avea copil mic.asta e.rudele la nevoie se cunosc mai bine,ca si prietenii de fapt.
in rest toate-s ok,piti doarme,astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape.va pupic pe toate si mai pove mai incolo.

Anca.b-si eu sunt la fel cu mama si soacra, ce chestie,si sunt femei,parca voerba ta, nu ar fi crescut copii.oare si noi vom fi la fel?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by velenamaria

sunt si eu curioasa de o treaba?? cum stati la capitolul romantism cu sotul??? mie imi e tare greu..sunt mereu cu gandul ca bebe se trezeste si nu ma pot relaxa suficient ...intelegeti..sa ma pot bucura deplin de momentul romantic. si imi e asa dor de noptile linistite....poate aveti ceva sfaturi cele cu experienta:)..sau poate trebuie sa astept sa fie bebe mai mare. noroc ca am un sot minunat si rabdator..si mai ales am noroc ca exista jocuri pe calculator:)

mami si edi

----------------------

Jocuri pe calculator?Asta e si "norocul" meu.Si eu sunt stresata ca se trezeste si "strica" tot,inca ma deranjaza "taietura" de jos(dupa aproape 8 luni).Astept si eu raspunsurile.DUpa ce adorme David seara tarziu,si stiu ca nu se trezeste abia astept sa pun si eu capul pe perna.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor facem ce facem si tot la mancare ajungem :))
Am sunat la rest sa dau comanda Deliei si a lui Meli si mi au spus ca daca vrem altceva in afara de muzica ambientala sa ne aducem boxe si ce mai trebuie
ce ziceti ?
eu ma gandesc ca e ok pana la urma cu muzica lor ,oricum o sa avem noi muzicutze destule cu bebelashii
cum vreti si voi
si au spus ca aranjeaza mai multe mese la un loc
iuhuuuuuu de abea astept sa va vad

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO zici ca si tu papi seara ,vai ce n as da sa ma pot abtine ,ce sa facem oare
si eu sunt tot asa ,daca ma pus in pat si imi este foame nu pot dormi :((
CO serios ca azi ma dau la slaninutza cu ceapa
MELI Tiadris are gingia de sus umflata ,s ar putea sa i iasa dintisorii sus prima data ?
ANCA nu te supara ,lasa ca o sa inteleaga mamica ta ca tu esti cea care faci regulile si trebuie respectate
daca ar fii si dupa mamii mea cred ca numa in brate ar tine o pe piticutza ,o las so tina dar nu cat vrea ea :)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI DELIA!!!

LA MULTI ANI DIANA!!!

Si eu abia astept sa ne vedem la rest! Multumesc Alexutza ca te ocupi tu de toate

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by puisorul

O intrebare pentru mamicile cu mai multa experienta. Am o fetita de aproape sase saptamani pe care o alaptez exclusiv la san, cu cateva exceptii cand a trebuit sa ii dau lapte praf din cauza febrei pe care am facut-o. Intrebarea mea este daca fac rau ca ii dau ceiuc Baby drink din biberon. Nu ii dau mult dar de multe ori sughite dupa masa si atunci san nu mai vrea asa ca ii dau ceai. Oare se poate invata cu biberonul si sa nu mai vrea sanul? Deocamdata nu avem probleme dar as vrea sa alaptez cat se poate.
Va multumim ca ne ajutati si ne sprijiniti.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Acesta e ultimul mesaj care l-a postat Ani (puisorul) pe DC.Eu cred este mai bine.Poate e ocupata si nu poate intra.Acestas este din 2 martie,deci mult dupa ce nu a mai intrat la noi.

Edit:Am uitat sa spun ca este postat la alaptatu help line.aici

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Salut, fetelor!
Mai revin si eu din cand in cand.Incerc totusi sa va citesc.
ADRIANA - Eu mai fac si o prajitura cu fulgi de porumb.Noua ne place mult ca este cu cacao si este crocanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ghiciti ce am facut????Tortulet cu crema de zahar ars!!!!acuma e la racit.Sa vedem cum a iesit.Sunt tare curioasa.Si sa stiti ca dureaza foarte putin pana se face blatul.O sa fac poza cand il rastorn pe platou.Sa va fac pofta.Poate ma trezesc cu voi la usa.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput