Gravidute si mamici din Cluj - 61
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Cine vroia carucior tip umbrela.
Este acum oferta la cora cu 2 mil jumate de la Chicco.Peste tot e 4 mil jumate.Maine merg sa imi cumpar unul.
edit.Nu e cel de la 4 mil.E ste unul care in general e 3mil si ceva.
era considerat recllamaDavid
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iko spune:
singura nu ma-m dus nici eu ma duceam daca mai veneacareva
vai tu fetelor ce sa fac sta Szende cu minutele in gura si plinge de numai ,suzeta nu ii trebe ,sa nu mai steiecu minuta in gura am puso la sin asa ma doare ca musca dar macar nu mai plinge
geanina-nica spune:
alex -asa e sunt slaba dar acum 5 asni aveam 68-70kg.
cand m-a cunoscut sotul,asa-i placea plinuta ,acum ma indoapa sa ma ingras.
Aici sunt la moda plinutele.
Normal sa le iasa DINTI jos dar nu-i regula,uite al meu cu 1 an si 5 luni are 2 sus si 3 jos si acum a inceput sa-i iasa o maseluta,cand normal ar fi sa-i creasca dintii.CAND alti copilasi la varsta lui au toti dinti.
ELENA-eu faceam in storcator si ce ramanea il papam eu si acum defapt,ii fac lui si mie.I-mi plac foarte mult sucurile naturale.
REDAY-gracias de SITE l-am si pus la favorite,sper sa fac ceva retete de pe acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Ramo... . O sa o sun pe mama sa imi faca si sa imi trimita!!!
Tu fetelor, sotii nostri trebe sa isi deschida un subiect aici pe forum "Ce sa ma mai joc de cind am bebe?"
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
geanina-nica spune:
iko-incerca sa ii scoti sanul din gurita si bagai repede suzeta,vezi poate merge.
EU nu am facut draga-draga linistita doar dupa vreo 10luni,eram atenta la fiecare miscare de ALVARO,si cum dorm ca un iepure ma trezeam la fiecare miscare,eram obo.tot timpul.Eu asa si am slabit mai mult.ca nu ma odihneam suficient.
anamica spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani sarbatoritelor Diana si Delia !!!!
A venit mami la mine, mami care e o scumpa si o dragutza si pt noi (toti 3)e o mare bucurie cand vine mami la noi, din pacate nu poate sta mult :(
Si daca tot e mama la noi, am profitat si am fost prin oras sa rezolv diverse si cand m-am intors si m-a vazut, Ana chiuia de fericire, se arunca spre mine, ma pupa cu gurita deschisa, tipa strident...ioiiii m-am cutremurat toata
Pupilici,
DIana si Ana (13.09.2007)
velenamaria spune:
REDAI- avem 4 luni si 2 saptamani ..nu as vrea sa incep diversificarea dar ma gandesc ca poate sucul de morcov o sa-l ajute in legatura cu kki. avem probleme cu asta....o perioada a facut zilnic ( lua debridat, duphalac si baby biotics) acum ia doar debridat si duphalac si au trecut 2 zile fara sa faca kk. este agitat cand nu face zilnic si atat se agita pana vomita.
RAMONELLA- venim la petit:)
GEANINA- si noua ne plac sucurile fresh...asa ca ..o sa fac la storcator.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
soanso spune:
eu sunt suparata,azi mi-am facut ECO TIROIDIAN si am un nodul tiroidian de diam 8,2/4 mm ,GUSA GRADUL II,maine merg sa-mi fac analize de sange respectiv TSH,FT4,TPO, in functie de rezultate tb sa incep tratament.
sunt speriata nu stiu nimik despre acesti noduli iar ce am citit azi pe internet m-a ingrozit!!!
Sorana este bine acum,am avut pb cu ia a durut-o burtica a avut crampe...,am facut mari progrese cu olita ,ii mai pun Pamp doar noaptea si la somnicul de la amiaz .
nu prea sunt intr-o forma buna de ceva vreme ,motiv pt care mi-am si facut aceste analize pe care recunosc le-am neglijat ...adica de vreo doi ani ,practic tb sa merg la control dupa ce am nascut ,poate daca mergeam din timp...
VA PUPIC ....SPER SA-MI REVIN-ACU SUNT SUPARATA RAUUUUUUU!!!!
SOSO (20 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
ANCA draga de tine ,nu te agita prea tare ,stai sa vezi prima data rezultatele
OF tu GEANY draga acu cativa anisori asa ma ridica barbatelu meu si ma invartea de zici ca eram titirez dar s au dus vremurile alea ,cam greu sa se joace cu 68 de kg
IOANA stii ceva ia lasa le pe fete sa pape si sa se ingrase ,noi vrem sa slabim
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007