Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Zuzilici, subiectul sanatate este foarte delicat in Olanda. de fapt in multe locuri, in unele mai mult ca-n altele.
in Olanda, dc sarcina e fara probleme majore, nu te vad la fata decit moasele dintr-o echipa care urmareste sarcina. esti incurajat sa nasti acasa, evetula cu familia in jurul tau, sunt aratate la tv tot felul de tanti care nasc asa si vai ce fericire mare. nu ti se impune, din fericire, sa nasti acasa. la spital nasti tot cu moasa, insa esxista si doctor ptr situatii complicate. nu pupi epidurala. eu chiar am primit in scris ca voi avea apidurala , am fost dusa cu vorba in timpul nasterii si apoi a fost pra tirziu sa mi-o mai puna. in fine, d'astea ...
eu cred ca Marilena are nevoie de sfaturi dar dc ea a decis sa nu mai scrie/intrebe alegerea ei este respectata.
pe de alta parte habar n-am ce s-a scris la subiectul olanda despre asta, cuvintul asta polemica este folosit cu sens peoretiv aici pe forum. dc nu suntem de acord cu ce spune x, dc nu dam flori, pupici intram in polemica. dar o polemica (dc e polemica intr-adevar) poate fi interesanta. cred eu. in fine, eu sper ca din ceea ce am scris macar un firicel sa-i fie de folos fetei asteia care sufera atit ptr copilul ei.
Marilena, un sfat final si te las in pace: exagereaza simptomele. in Ro acum citiva ani un laborator mi-a spus ca am giardia ...hm... ciesc eu repede cume cu giardia,un simptom comun era diareea. la putin timp ma intorc in Olanda, sun la medic, merg, spun ca s-ar putea, asa mi-au zis in Ro, sa am giardia. el ma intreaa: ai diaree. stiam ca dc spun nu o sa spuna direct pai atunci nu are cum sa fie giardia. dar ... am facut ceea ce faceam uneori in Olanda. am spus, da... am diaree ... ho-ho, si inca cita (vorba aia la mine e veselie mare cind sunt deranjata la stomac o data la 3 ani asa)in rest dulcolaxul sa traiasca. deci, am repetat analiza la spital si in fine mai departe nu e impotrtant. laboratorul din ro gresise, obviously.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Numai pot scriu eu ma jur si nu cred ca trebuie sa zic ca ma jur va spun cu sufletul curat ce mi se intampla si nu mie ci unui copil de 2 ani si 9 luni care iti spune ca re pijn(dureri) si plange si tu ca om matur iti vine sa iti dai numai in gura.Am scris si v-am mai zis nu am cui sa spun ai mei sunt si ei innebuniti de ce mi se intampla si tot asa.V-am zis o vorba buna imi alinta sufletul si ma face sa trec peste noapte mai usor.Copilul asta avea 18kg acuma are 16,5 kg asta in 20 de zile .Nu e semn de intrebare de ce slabeste ,nu e semn de intrebare cum au gasit analiza la sange.

Liris ca sa iti raspund ma lupt cu nebuneala asta din decembrie dar acuma e mai grav,i-au scos si polipi si degeaba,are de 4 ori dat antibiotic,acuma ultima data mi-au dat aerosol si dupa asta mi-a facut febra 40 si respira super sacadat.

Anky si ma doare ca sa iti zic de ce eu spun ce patesc si tu imi raspunzi rece ca tu iti rezolvi problemele cum stii in Olanda pai ce cred alti si ce e in inima mea inseamna ca sunt o proasta si nu stiu sa rezolv sanatatea copilului.

Nu ma mai cert cu nimeni numai zic nimic credeti-ma o sa imi spuneti esti nervoasa da sunt si sunt la capatul puterilor dar stiu ca la noapte o pasez si de maine o iau de la capat pana o sa se sature de mine si o sa ma ajute.Maine ii duc urina din nou la control ma dau afara eu am sa intru inauntru nu va doresc sa vedeti cum iti rad in fata si tie iti vine sa le dai in gura.Nu sunt de mult in olanda numai de 4 ani dar pot spune multe.

Numai imi cereti sa scriu ca numai pot,sincer ma doare sufletul dar i-au o pauza si oi vedea eu unde apuc .Azi i-am zis la olandez ca daca se deschide pamantul sa intru si sa ii fie bine Marei intru numai pot sa o vad asa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mai fetele , lipseste omul putin si cand se intoarce ce vede?Ce inseamna asta?
Marilena, nu pune la suflet, esti prea obosita si tracasata, sunt sigura ca nici una dintre fete nu a avut intentii rele, e greu si te inteleg, efectiv iti vezi copilul cum sufera si esti legata de maini si de picioare datorita dr care te tot plimba.Daca ai antibiotic in casa, da-i Marei, rau nu-i poate face mai ales daca este infectie.Eu ca adult in iarna cand am fost racita dupa 2 saptamani de dus pe picioare boala, am reusit sa inving(zic eu virusul) abia dupa o saptamana de tratament cu antibiotic.Si acum doi ani am fost tot asa racita in vara, daca m-as fi dus la un dr neamt nu mi-ar fi dat antibiotic, dar norocul nostru ca pe vremea aia aveam dr de familie o romanca si mi-a preschis antibiotic.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by tumpi

??????? ce anume? eu chiar nu inteleg ce si pe cine a deranjat? da' o fi problema mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

uff, sa vedem ce putem face....

Marilena, ne rugam si suntem alaturi de tine. e tot ce putem face. Am citit din urma si mi se pare c-ai luat prea personal postarea lui Anky.
Ft. bine ca esti insistenta si te duci maine iar sa duci proba de urina.
O imbratisare stransa, suntem alaturi de tine si de Mara. Toate fetele, fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Draga mea Marilena sa stii ca suntem alaturi de tine si daca te-am putea ajuta cu ceva am face-o cu draga imina. Singurul lucru pe care-l putem face, asa cum ai zis si tu, e sa te-ascultam si sa fim alaturi de tine c-o vorba buna. Te cred ca te-ai saturat de tot si de toate. Speram si ne sa-i fie Marei mai bine si sa scape de boala asta care nu numai ca nu i se da de cap dar te mai termina si pe tine psihic si fizic. Poate ai noroc maine, asa cum am mai zis si reusesti sa afli ceva si chiar sa primesti tratament dupa analiza urinei. Ai grija de tine ca daca te imbolnavesti si tu chiar nu mai poti face nimic.
Va si-o noapte linistita va doresc.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by tumpi

??????? ce anume? eu chiar nu inteleg ce si pe cine a deranjat? da' o fi problema mea.

ei, ce nu intelegi?
Marilena a fost deranjata de "ironia" lui Anky.
.....
ne-am obisnuit sa gasim numai voie buna, imbratisari si pupaturi (cum zici tu, ) si de aici incep toate.
Trebuie sa acceptam ca viatza inseamna si probleme/griji/necazuri, moduri diferite de abordare a situatiilor. Ca preferam sa le tinem pentru noi, asta e altceva....si nu toate reusim s-o facem.

Mergi la inceput

imi termin ciorba radauteana si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

imi termin ciorba radauteana si revin.

Mmmmm! Da cum o faci? Mama mea e din Radauti. Si gateste asa de bine, yummy!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara fetelor....dar stiu ca avti o viteza la scris...de nici daca as sta non-stop la calc nu as putea tine pasul cu voi...

Zuzilici...asa cred si eu ca si bb mic vrea sa va vb ca...asa tare se agita candsunt la PC....

Sanatate multa tuturor copilasilor si mamicilor lor.!

Va poop si noapte buna!

Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput