Colectia de toamna-iarna 2005 (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Inaaaaaa am ramas cu gura cascata.Ma tot intrebam io despre ce stare precara de sanatate vorbesti de ti-ai dat jos extensiile...Iaca.Starea era cuibarta in burtica.Sa-ti traiasca feciorul si sa-l aduci cu bine-n lume.Renunta la temeri si nu,nu te-ndoi nici o clipa ca baietelul tau ingeras ti-a simtit marea tristete si se-ntoarce acum sa te aline.Sa nu-ti mai dea drumul,sa te aiba mereu.
Azi a fost ziua mamicilor de ingeri la noi.Poate stii.Bianca Brad a initiat asta.Am fost si eu la noi in parc si,alaturi de Rita,am intilnit mamici cu suflete amputate.Si-am ascultat povesti cutremuratoare.Majoritatea copilasilor au murit la nastere din cauza nesimtirii si incompetentei medicilor.Am aprins luminari,am dus flori si am inaltat baloane pentru ingerasi.M-am gindit si la al tau si l-am pomenit in gind.I-am trimis un balon si lui.Si acum vin si citesc ca o noua viata creste in tine.Ce frumos.Si ce neasteptat...si ce ...nu stiu.Te pup.

Miri,Joy o sa ma interesez de adresa mamicii aleia.Dar m-as mira sa asi aiba numar la casa.Caci aia nu-i casa.Va anunt.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ina!!! Ce bucurie! Ce surpriza!!! Mi-au dat lacrimile citind!!! Sa dea Domnul sa fie totul cum trebuie mai bine si mai usor! Ma bucur nespus de mult pentru tine, pentru voi!

Legat de trompe: exista fie doar ligaturarea lor, care evident ca nu e sigura, si mai exista rezectia si apoi ligaturarea capetelor ramase. Aia e sigura 100% si absolut ireversibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multumiri pentru panou Cristina si Ioana. Maine il duc la printat. Mii de

Ina draga, ma bucur din inima pentru voi si pentru (re)intregirea familiei frumoase pe care ti-ai dorit-o intotdeauna atat de mult! Sa dea Dzeu sa fie totul bine in continuare si sa ai un bebe sanatos si mult-iubit de Rachie.

Cat despre ligatura de trompe: sunt total impotriva. Si ca principiu ireversibil cum zicea Simina, si ca procedura medicala. Ambii medici ai mei mi-au sugerat sa renunt, desi eu clar am zis ca nu vreau dupa ce i-am ascultat. Niciodata nu stii ce si cum se intampla, un astfel de proces mi se pare, Gandacico - scuze dc te supar - contra firii si probabil m-as simti mai putin femeie. Votez pt sterilet, pe care eu, surpriza, il tolerez fte bine.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu sint pentru ligaturarea trompelor! Mai ales cind exista riscuri mari la o noua eventuala sarcina! Eu asa am vrut, dar din cauza unor asistoante (ca e plin si aici, sa nu credeti ca nu) care nu au scris exact in foaia care era inainte de cezariana, am ajuns sa nu mi se faca. Asa ca acum facem si noi prostioare din an in paste (stressul de a da gres e prea mare), iar in curind cred ca sotul meu isi va face vasectomie. Pe aici multi barbati isi fac, asa ca s-a obisnuit si el cu ideea. Ca eu oricum nu ma mai aventurez la vreo interventie din asta, fie ea si laparoscopica. Riscurile sint prea mari cu orice fel de medicatie (anestezie, etc) si ca stress suportat de organism, asa ca... la el e speranta.

Am uitat sa spun: mama mea a avut probleme de sanatate mari si la nasterea fratelui meu (prin cezariana) i s-au sectionat si ligaturat trompele si apoi viata intima a parintilor mei a revenit la normal.

Edit ca am mai uitat ceva: sint cazuri cind nu se pot folosi nici sterilet, nici pilule (eu, de ex). Deci ce mai ramine sint metodele contraceptive locale, care se stie cit de sigure sint. Votez pentru ligaturarea trompelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Simina, ai dreptate de fapt. E o solutie clara si ireversibila. Simpla si comoda.

Cred ca eu nu am facut-o din considerente pur sentimentale. Pentru ca in sinea mea mai vreau un baietel.... Si poate pt ca mama a fost "obligata" de imprejurari sa faca ligatura, desi nu s-a plans, din contra, perceptia mea este eronata mai ales medical.

Cat despre stres... eu in ian, acum 1 an am decis sa iau contraceptie de urgenta (horror pt ficat) pt ca facusem prostioare la o sampanie in ziua total nepotrivita. Luna urmatoare am conceput-o pe Iris, dar calculat la fix dupa ovulatie.

Pt. mine steriletul normal e o placuta surpriza, nu credeam ca il suport, eu am avut intodeauna un CM cu hemoragii imense, acum mi-e efectiv fte bine, dar cred ca pur si simplu am avut noroc.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina... sunt fara cuvinte! Sunt atat de bucuroasa, iti trimit o imbatisare virtuala si iti doresc sa ai parte doar de fericire alaturi de puiutii tai!

Aveti aici poze din weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza dupa un week-end epuizant petrecut la scoala, cu cursuri infernale. Sunt tare necajita, Sarah mea e bolnavioara, sambata mi-a racit, a facut un 38,4, ieri a fost ok, iar azi de dimineata ardea toata. Astept sa ma sune bona sa vedem daca mai are febra sau nu si in functie de asta sa mai stau sau nu la serviciu. Doctorul e prima data ac nu mi-a raspuns in week-end, sa vad daca dau azi de el.

Totusi, bucuria vestii date de Ina, mi-a dat speranta si mi-a umplut sufletul de o stare de bine. Inutza draga, iti doresc din suflet sa coci in burtica pana la termen micutul ingeras, sa ai o nastere usoara si un baietel de vis! Asa de mult ma bucur pentru tine...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mariei i s-a rupt apa. E la reanimare, asteapta sa intre in cezariana.

Ina asta era proiectul pe care nu voiai sa-l dezvaluiti parintilor?
Ai grija de tine si incearca sa dormi cat mai mult!

Noki, sanatate Sarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria tinem pumnii!! Nastere usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa sa ai !!!

Noki, sanatate multa Saralinei!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria nastere usoara, tinem pumnii!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput