Colectia de toamna-iarna 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Am vazut ca a trimis poza de panou si bbalinush!! Alina, sper ca ne mai si citesti
. Si poate ne mai dai un semn si pe forum!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dordia2000 spune:
BUna fetelor....
Am si eu o intrebare adresata celor care au avut pompe de muls....de care ati folosit si care e mai ok? Adica....De care m-ati sfatui sa imi iau? Sunt hotarata sa alptez cat mai mult...si ma pregatesc deja.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!!!
Diana
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
miri__b spune:
DORDIA iq manuala de la avent.e ok.nu se fierbe, so dezinfectant de la chico. E DE DAT DC ITI TREBE.
ioana_77 spune:
anda, astept poza:)PANA LA PRANZ CEL TARZIU, DA DUPA AIA CICA NU SE MAI POATE!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
joy04 spune:
DORDIA, nu stiu cum e aia manuala de la avent, dar cea electrica este f buna.
manuala de la AVENT are LAVI si CORAP si au fost multumite.
so, votez AVENT.
(eu ma chinui de ma gasesc damblalele cu cea de la Chicco, dar numai bag bani in alta pompa - daca gasesc second iau cred)
MIRI ce facusi cu intretinerea aia asa mare??? ai repartitoare de caldura??? cum draq de a venit asa mult? cui i-am zis de tine, s-a mirat si ma intreba daca platesti sau faci vreo contestatie ceva?
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
joy04 spune:
hai ca mai bag unul scurt:
sa ma ingrijorez ca Vlad este ffff iubitor cu Alex si inca nu l-a pocnit???
adica are inca momente cand imi cere sa-l las jos pe Alex sa-l iau numai pe el in brate, sau daca se intinde Alex dupa vrea jucarie cateodata nu i-o da, chiar i-o zmulge imediat.
dar in 90% din timp, este "calare" pe el, il pupa, il mangaie, ii da suzi sau jucarii...
acum de ex sta pe olita si l-a cerut pe Alex langa el.
si alta problema: de 2 zile l-am trecut pe Alex pe supt la tatza. NU SUGE decat daca este adormit!!! si-s cu ochii disperata pe ceas macar 5 minute de supt sa apuce si el, ca daca suge 2-3 minute.
dar m-am saturat de jegul ala de pompa si de muls, ce naiba as putea sa fac?
IOANA, tu ce ai facut cu Stefan? ca face si Alex cam tot asa. se trage inapoi, ia o gura apoi vorbeste, apoi iara se arunca aupra titzei si mai ia o gura....
ma cheama datoria.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
ioana_77 spune:
joy, al meu face asa cand il doare burta, ca il aud cum se partaie, saracu Eu am zis ca dau de baut cand o sa-i treaca burta, mi-e asa de mila de el.
Nici maria nu e geloasa vizibil, numai mai cere si ea sa o iubesc, cand il tin pe stef in brate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Simina, pozele le poti vedea daca intri in contul comun de mail (mail.yahoo.com).
Si pentru maine faceti gata panoul? Chiar ca va fi un cadou frumos, de-abia astept! Mii de multumiri ca v-ati ocupat de asta, Ioana si Cristina H
Eu imi storc creierii sa le facem impreuna cu Cristi o surpriza bunicilor de 8 martie, anul trecut le pictasem cu degetelul felicitari, anul asta vad ca nu suntem mai departe cu skillurile .
ioana_77 spune:
AVETI INVITATIE LA PANOU PE MAILUL COMUN!!
Decembrie
Botez Stefan