Pangasius
Am cumparat niste file de Pangasius. Nu am mai luat pana acum dar am auzit ca este foarte bun. Stiti ceva retete speciale pentru acest pangasius ca parca nu l-as face pane?
Daniela
Raspunsuri
ilenutza spune:
da, intradevar, e f bun. noua ne place la cuptor, doar cu sare, un pic de apa si lamaie...yammi
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Alina spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
da, intradevar, e f bun. noua ne place la cuptor, doar cu sare, un pic de apa si lamaie...yammi
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Aproximativ la fel fac si eu:mai pun in vasul de jena si o frunza de dafin,citeva boabe de piper,2-3 feliute de lamiie si citiva stropi de ulei de masline.
Alina
Boo spune:
Si eu tot la cuptor l-am facut, in folie de aluminiu, cu un pic de ulei de masline, capere, sare, condimente .. Foooarte bun !!
Buburuza
asa creste Buburuza
martisor spune:
Tot la cuptor ti-l recomand si eu. Eu i-am pus si niste rondele de morcov, condimente pt. peste si ulei de masline.Pofta buuuna
TOMALAVINIA spune:
quote:Am lau si eu ptr Anul Nou.SI l-am facut pane, dar fiind ff gras. a iesit gretos, nu la mancat nimeni
Initial creeata de dani33
Am cumparat niste file de Pangasius. Nu am mai luat pana acum dar am auzit ca este foarte bun. Stiti ceva retete speciale pentru acest pangasius ca parca nu l-as face pane?
Daniela
Si a doua oara l-am facut la cuptor si a iesit ff bun , fetele mele au mancat cu pofta din el.Si nici nu avea gust intens de peste.
Morgano spune:
Lavinia, chiar nu e un peste gras.... nu pricep ce s-o fi intamplat, insa eu iau frecvent din Cora pt ca e fte proaspat si niciodata nu a fost gras. Ba chiar il dau cu incredere fetitei mele mai mari de cand avea vreo 8 luni. La inceput il fierbeam pt ea putin, cu mirodenii si apoi lamaie.
Acum pur si simplu il condimentez, il dau prin putina faina, incing bine uleiul si il prajesc (asa fac si cu pastravul), apoil il pun la scurs pe servetel, si iese fte bun. Noi il mancam si gol cu lamaie.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Anuska spune:
Sau inabusi nitel legume intr-o craticioara pe aragaz apoi le asezi peste file in tava si bagi la cuptor. Poti pune ce fel de legume vrei si in orice combinatie si chiar si niste catei de usturoi. Iese super!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
TOMALAVINIA spune:
quote:Nu stiu ce s-a intimlat, asa l-am nimerit.A fost ptr prima data cind am cumparat, dar era ff gras se observa grasimea peste file de peste.Si era congelat, de aceea nu mi-am dat se,a.
Originally posted by Ripley
Lavinia, chiar nu e un peste gras.... nu pricep ce s-o fi intamplat, insa eu iau frecvent din Cora pt ca e fte proaspat si niciodata nu a fost gras. Ba chiar il dau cu incredere fetitei mele mai mari de cand avea vreo 8 luni. La inceput il fierbeam pt ea putin, cu mirodenii si apoi lamaie.
Acum pur si simplu il condimentez, il dau prin putina faina, incing bine uleiul si il prajesc (asa fac si cu pastravul), apoil il pun la scurs pe servetel, si iese fte bun. Noi il mancam si gol cu lamaie.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
dani33 spune:
Multumesc pentru retete. L-am facut la cuptor cu ulei, condimente, lamaie si putina apa. A iesit foarte bun.
Daniela
roxicucu spune:
Eu am facut pentru baietelul meu de 4 ani pe gratar, apoi i-am picurat lamaie si cu garnitura de cartofi natur .... o bunatate. Pentru cel mic il fac cu legume la cuptor sau la steamer. Poti incerca varianta pe gratar, sigur iti va placea.
Pofta buna!