Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

He, he... Luny, cu colul beton, o incurajeaza pe Lyvy, ce-i pasa, ea naste pe 14...ha, ha, ha!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Yuhuuuuuuuuuuu am inviat si io ca pasarea Phoenix din propria cenusa. Am sa va spui toate numa imediat. Ca va tot minunaratii ce caut io acasa cu dilatare 2cm. Chestia e ca sistemul asta americanesc spune clar: Membrane rupte, sangerari(rosii), contractii la 5 minute. Altfel te consulta te pun la aparate si te taxeaza la insurance sau la buzunar, depinde...si te trimit pachet acasa cu zambetul pe buze cu 20 de hartii dupa tine ca aici asta primeaza, adica sa aibe ei curu' acoperit. Eu cand imi facea testul de stres atunci cand nu a mai miscat bebe eram pe pat conectata la masinarii si cred ca au venit vre-o 4 fete de astea de la OFFICEEEEEEE sa le tot semnez tot felul de hartii. Aici se tem de datul in judecata si au tot felul de formulare pe care trebuie sa e semnezi tu, insotitorul.... etc.
Oricum dr.ul meu mi-a zis ca a avut paciente cu dilatare 3 care au stat asa cate 3-4 saptamani si nu au stat numai in pat. Depinde de organism. Bebe e pozitionat bine, este mai jos decat data trecuta, bataile inimii sunt fff bune....ce sa faca omu' M-a intrebat din nou daca vrem inducere dar a zis ca de sambata in colo e musai indusa. Este si din cauza organismului pentru ca eu mereu am fost o fire activa si osoasa...he heee...desi acum parca-s depozitul carne-x S.A.
Cristina ma intreba ce a zis dr. A zambit si s-a amuzat si el si ia zis la sotul..."I like her" ca cica are paciente care tremura,plang...si nu se simte confortabil deloc.
Oricum sa stiti ca m-a durut putin cand m-a consultat si in timp ce eu faceam auchhhhhh el spunea ca e normal acum deoarece colul este ...bla bla... Deci concluzia...ultimele controale la pasa or sa doara putin. A mai fost o faza fana...ha ha ca atunci cand a inceput sa ma consulte a zis imediat. OOOO uite bebele... e mai jos de data asta si dilatare avem 2 . La care io...greeeeeaaattt dr Lee. Get him out....:)))))))))))
Buuuuunnnn si dupa faza dr. de ieri urmeaza concertul de dupa amiaza. Cand dr-ul a iesit din cabinet si eu ma imbracam am simtit o durere de-mi venea sa ma urc pe pereti. Asistenta a zis ca e normal sa ma doara...dupa control si sa am mici contractii.Asta o stiam si eu dar nu erau defel mici contractiile si senzatia era exact asta: sa ma urc pe pereti. Ne-am dus sa ma linistesc la o cafea (sotul) si o cioco (eu). Mai...la un moment dat oscilam sa ma duc inapoi la dr. si apoi la spital sau sa ma intorc acasa. Oricum eu nu ma misc niciunde (exceptand cumparaturile asa...prin vecini) fara bagaj...hahaha... Deci aveam totul pregatit. De vre-o 3 saptamani bagajul ma insoteste pretutindeni. Ca nu-i greu si sta varat intre scaune in spate si nu ne incomodeaza defel.
Dupa o perioada s-au mai linistit si am plecat spre casa. Acasa au inceput din nou...si mai ales spatele. Parca ma lovea cu ceva ascutit in spate...pe la 6 am mancat ceva si m-am intins in pat dar de la 12ziua pana la 6 dupa amiaza in continuu...Apoi a cazut fecioru' lat de oboseala si am dormit amandoi pana azi dimineata la 8. Acu' a inceput sa misune nitel. A mai misunat el si azi noapte putin dar... asa sa ma sperie doar:)))
Ariel am tot citit despre secretia ta gen lapte Doina. Cu cat te apropii mai mult cu atat secretiile se intensifica si si ale mele au fost ba laptoase ba mucioase. De ieri am observat ca se maroneste. Meduza aia... cred poate fi cand dormim si se acumuleaza acolo mai mult si iese tot gramada... Oricum daca nu te doare spatele nu te dilati. Daca nu ti s-a rupt apa poate intra bacilul la bebe???? M-am tot gandit la asta dar nu stiu exact.
Luny asa si eu tot as fi amanat ca tot mai gaseam ceva de facut. Sa nu va speriati caci depinde de organism si la primul nascut media este 3-4 zile mai mult in cuptor. Nu te impacienta ca dr-ii au experienta si vad sute...mii de coluri si bebei.
He he ...Luny esti norocoasa daca ai asa un sotz intelegator. Al meu nici sa-l pici cu ceara nu ...citez"deranjeaza sanctuarul lui bebe" :)))))))).
mstela ..tot in asteptare numai acum mai linistita si curioasa ce mai coace asta mic.
pucca uite eu iti zic desi nu stiu daca o sa gasesti si acasa produsele BABY de la AVALON sunt organice si eu am luat tot numai din gama asta. Mai am ceva aveeno. Important este sa te ferestide multe chimicale si mirosuri puternice. Restul depinde de bebe daca ii prieste sau nu mai poti schimba pe parcurs. Am incercat sa iti spun ce stiu eu despre astea, oricum fetele te pot ajuta mai mult.
claudia99 wowwwwwwwwww felicitari mamico!!!! Apar bebeii ca si iepurasii din palaria magicianului. Bine ai venit! Bogdan Alexandru, sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa. AAA si vesnica urare... SA FII PAPACIOS SI SOMNOROS.
Gecko :))))) am ras la faza cu defrisatu'de numa. Eu tot cu oglinda ma descurc si traiasca lama GILETTE VENUS. Are nu stiu cate cauciuculete din acelea pe ea si nu ma taie. Sincer cred ca daca as folosi o lama obisnuita as arata ca Rambo dar asa...dau si...dau...si pana la urma...se duce tot. Eu dau peste TOT....hi hi hi ... so...imagineaza-ti. Deci nu uita ...Venus o face moale...si...ne-pufoasa :))))))))
Clau, Naty am vazut pozici cu fete frumoase. Sa va traiasca minunile ca asa sunt de dulci si gingase. Iulia devine din ce in ce mai puternica si mai razacioasa.
Ccris_ccris se apropie si la tine... Vad ca ai intrat in perioada de nesting (aia de pregatire a cuibului) si ai trecut peste cea de shopping.
mamicare papatot bine ca ai reaparut ca te dadeam la disparuti:))) Sa ai grija ca de acum incepe perioada mai greutza si o saai nevoie de mai multa odihna. Ca te stiu ca tu esti albinutza harnicuta dar... mai cu grija. te pupic.
Lyvy !!!!!!!!!!!!! relaxeaza-teee ca stresul ingreuneaza nasterea si mareste durerile. Bucura-te de ultimile zile cu burtica si sa stii ca durerile de spate sunt doar inceptul. Continuarea... e mai placuta ;) si sfarsitul spun fetele...SUBLIM.
Simo27 pai se pare ca urarile papcios si somnoros chiar is bune.... yupiiii ce bine de tine ca doarme si papa. Si tu cosi goblen???? OAAAAAAAA ... Eu mi-am luat acum cateva zile o perina babana speciala pentru cusut in pat ...dupa eveniment, ca prevedeam ca o sa ma doara poponeata.
DIANA IMI PARE IMENS DE RAU PENTRU TINE. NU STIU CUM SA TE CONTACTEZ PE PM NU AI DECI DACA CITESTI: TINE POSTUL SFANTULUI ANTON!!!!!!! INCEARCA ASTA SI SA STII CA FETITA DESPRE CARE ITI MA POVESTEAM EU (NU STIU DACA AI PRINS CEVA DIN POSTARI) A STAT TOT ASA... CAM 2 SAPTAMANI. MA ROG LA DUMNEZEU SA ITI DEA PUTERE SA TRECETI PESTE TOT SI...ROAGA-TE LA SF.ANTON DE LA PADOVA. PLSSSSSSS!!!
kYA felicitari pentru vestile bune. Despre col intreab-o pe Simo ca la ea se lungise colul nu gluma dupa repaosul la pat.
Eu nu cred ca in cazul tau tre'sa stai numai in pat. Dar oricum...fara ridicat, impins, eforturi...
Ursuleato ai un adevarat ursuletz acolo in burtica. Felicitari !!!
Acum suntem bine, tata-su a fugit la scoala ca are o lucrare si un curs de predat si il asteptam sa se intoarca. :)
Si despre barza aia...he he IO CRED CA IOANA A CHILARIT-O
ca ori de drag ca a venit ori de ciuda ca a intarziat. Atata a tot asteptat-o s-acu... ii trebe o perioada de refacere. I-am promis ca aici e soare si frumos si o las la SPA dar... nothing.
Gusuita de Ioana, cocsata de bebele lui Siomo... vaaaai de penele ei...
Va pup si ma duc sa fac o baie si sa mai calc ceva...habar n-am...da poate...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Mda m-am uitat la Prima la emisiunea "respectiva"...inca nu imi gasesc cuvintele.Mai eu acum vad bebe are pampersul pe-afara???

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, hai ca mai e putin, macar tu ai ceva semne!..

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, mi-e frica de consultul clinic, ca data trecuta m-a durut rau de tot, si de ce vesti voi primi!!!

Naty, rade ea radem, da parca nu-i rasul ei!

Adriuta, parca tot mai bun mi se pare sistemul asta bolnavicios de Romanica, eu de ex, am mers la doc si la eco, de cate ori am vrut (nu vorbesc de doc din sistem privat care e pe bani, aia e altceva).
Si sunt constienta ca stresul daunneaza grav travaliului si nasterii, but I can't help my self (nu stiu daca am scris bine), parca sunt nebuna.

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy, eu sunt norocoasa,pe mine nu m-a durut niciun consult pana acum...sa vedem saptamana viitoare!..

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

La ce ora ai maine consultatia Lyvy?Ca iar te dau disparuta si pusa pe surprize.

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by lyvy
Adriuta, parca tot mai bun mi se pare sistemul asta bolnavicios de Romanica, eu de ex, am mers la doc si la eco, de cate ori am vrut (nu vorbesc de doc din sistem privat care e pe bani, aia e altceva).

Aha...incepeti sa realizati si voi! Mie sistemul american imi pare absolut fioros.
Adriuta, se pare ca, gusuita si cocosata, barza tot spre tine vine, desi a avut tentatia sa mearga la Lyvy...
Varuna, cum adica pampersul e...pe afara?!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Naty serios la emisiunea aia de pe Prima, bebelusul avea pampersul pe afara...nu stiu daca mai era unul si sub costumas...e asta sa vad cine mi-o mai explica !!!

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ana, consultatia o am cam pe la 9.30-10.00, dupa aceea merg la vara-mea la maternitate la o monitorizare, si tot eu conduc!!!

Luny, nici pe mine nu m-a durut pana la ultimul consult niciodata!!

Mai fetelor, pentru cele care stiti, azi am avut burta ca pietroiul aproape toata ziua, nedureros dar deranjant, am luat si No-spa dar n-a trecut, oare ce-o fi, tre sa-mi fac probleme????

Livi +40Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput