Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 3
Amina_Marina spune:
Felicitari si Sanatate Claudia 99 , bun venit pe lume ingerasului Bogdan Alexandru! Cind vei avea timp si scapi de oboseala, sa ne spui si noua povestea nasterii.
Naty, fratele meu tot prematur a fost nascut, a stat o luna la incubator dar nu prea aluat in greutate asa ca Minuea Iulia, era pe vremea lu` Ceasca cind nu aveau conditii si nici macare lapte pentru prematuri, ii dadeau lapte praf de alimentara. Si, dupa aceea l-a luat mama acasa, bai caldute , laptic , rasfatat, gugulsit si acea caldura sufleteasca de care un copil are cea mai mare nevoie, in citeva luni s-a facut un grasan, intre el si cei nascuti la termen nu mai era nicio diferenta. Pe la 5, 6 luni l-a dus mama la control , s-a speriat doctora cind l-a vazut , zicind; -Asta e broasca aia care a scapat ca prin urechile acului? Fratele meu nu a fost asa de frumos ca Iulia , s-a nascut vanat, anemic si moarte clinica.Da, este adevarat ca Iulia a progresat de cind mami o rasfata -n brate ,ii arata cit de mult o iubeste , si cit de mult si-o doreste acasa.
Geckole, daca gorila are " zona crepusculara" ca-n palma , inseamana ca eu mis mai paroasa decit o gorila, aha...pina si-o gorila arata mai uman decit mine.Booon! Cu alte cuvinte eu sunt din filmele horror ale lu' stephen king , no..
un burtoi de 33+ cu Mademoiselle.
luny spune:
Doamne, Diana,cuvintele sunt de prisos, nu-mi vine sa cred ca citesc...noi toate ne vom ruga pt Bogdan, Naty o sa il treaca la rugaciunea noastra din prima pagina cu sioguranta!...iti doresc sa ai putere si.....sa nu iti pierzi credinta, bebele tau are nevoie de tine!
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Diana,nu-ti pierde speranta!!Roaga-te mult la Domnul,fiindca exista atatea minuni..Si trebuie sa crezi ca daca Dumnezeu v-a adus pana aici,ca si la Naty,trebuie sa va ajute in continuare,nu o sa va lase acum.Nu este totul pierdut.Trebuie doar sa speri si sa te rogi multt!!
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
varuna spune:
Diana curaj, eu una m-am gandit mai mereu la voi, si sunt sigura ca nu sunt singura, ma rog ca totul sa fie asa cum trebuie pentru voi.
Elara inca nu m-au sunat de la Diagnosis, dupa eco o sa vad daca s-a mai inchis sau nu orificiul, din cate am citit si inteles (Naty)este posibil ca orificiul sa se inchida la nastere sau in primele luni de viata.
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
sovietica spune:
Diana, nu iti mai cere scuze, esti binevenita sa deserti sacul aici oricand vrei! Noi ne-am tot intrebat ce o mai fi cu voi... Speranta moare ultima, si increderea in voia lui Dumnezeu n-ar trebui sa moara niciodata.
Va iubim, Doamne Ajuta-l pe BOGDAN-MATTEO...
sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
Diana Sovi are dreptate. Nu trebuie sa-ti ceri scuze fata de noi. Stii bine ca suntem toate alaturi de tine, si ne rugam pentru bebe Bogdan-Matteo.
Hai curaj, ca o sa fie bine. Dumnezeu e mare si stie el prin ce incercari ne trece!
Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raluk31 spune:
Diana,in primul rand,vreau sa te felicit pt noul tau statut de mamica.Si multa sanatate lui Bogdanel!..M-am tot intrebat ce faci,cum iti e,ce s-a mai intamplat.Important e ca sunteti in viata,te rog sa nu-ti pierzi increderea!Te pup si ma rog pt voi
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Kya spune:
Sa va zic si ce am facut la ecografie: Sanzienuca mea e o grasuna de 2 kg 600! E voinicuta si mai mare cu vreo saptamana decat varsta gestationala. I-am vazut si mutrita dulce, dar era bosumflita - cred ca i-am derajat somnul de frumusete si n-a avut chef sa stea la poze. A tras la un moment dat o strambatura de toata frumusetea - parca i-am dat lamaie... In rest toate masuratorile normale.
Doar colul meu nu face asa de bine Are el 3,55 cm, dar are si 0.8 cm deschis la orificiul intern. Mi-a spus ca daca nu am contractii, ajung la termen fara nici o problema.
Asa ca: zero efort, fara carat, fara ridicat, fara impins; cat mai multa odihna, cat mai mult in pat. Bine ca nu ma mai duc la servici, ca oricum nu m-ar mai fi lasat. Nu sunt consemnata la domiciliu, dar trebuie sa am mai multa grija de mine.
Intrebarea mea la voi este: se poate mai inchide daca stau in pat?
Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Am fost azi la morfo si totul este bine. Bebe are 2 kg si a miscat non-stop.
Placenta ok, lichid in cantitate normala. Cam atat.
Alina 32+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 8 SAPTAMANI!!!
lyvy spune:
Diana, trebuie sa continui sa fii puternica, intr-adevar povestea ta e foarte trista, sfaturile se dau usor, dar cel mai important este sa nu iti pierzi speranta, daca nu poti face nimic, asta poti, sa speri si sa te rogi in continuare la Dumnezeu.Noi suntem alaturi de tine, ai grija de tine si multa putere !!!
Livi +39+6 zileIris Miruna
Pozele mele