Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elara, si nu-ti irita stomacul? Sa il iei asa?
Vreau incerc si eu cu citrice, insa nu pe stomacul gol... hai ca vad eu.

Cris, iti doresc sa fie bune analizele!

Medicul meu mi-a zis ca voi face o cultura de col abia in saptamana 37. Pana atunci sper sa stea bine inchis, sa nu intre balauri mai sus de el... Oare rezist pana in saptamana 37 (sa nu nasc...)? Doamne-ajuta!

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am intrat sa felicit mamicile care au nascut deja si sa le urez nastere usoara celor care urmeaza sa nasca!! Tuturor va doresc bebei sanatosi si mancaciosi si sa va aduca numai bucurii!!
Va multumesc ca m-ati pastrat in lista cu prietene dragi , mi-a facut o reala bucurie sa citesc despre fetele care au nascut si sunt bine iar pozele cu copilasii m-au dat gata. Inca o data felicitari pentru minunile voastre!
Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu si ne asteptam (in sfarsit) comoara in septembrie!
Va pup!

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Pai bine fetelor, v-ati mutat deja pe noua crenguta si nu ziceti nimic...
Elara ti-am laudat cercelusii in capitolul trecut.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Felicitari Andreea !!!

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nicoleta,felicitari pt bebe mare!Eu iau Tardyferon de f mult timp si constipa la mine.E pericol cateodata..numai cu glicerina stau..dar poate la tine nu e cazul.
Mai revin,dar tot cu starea nasoala sunt... pe toate

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

elara draga, stai pe pace...o fi uitat neuronul tau de padurea mea...dar nici neuronul meu nu a priceput ca te-ai fi luat de mine....pana nu ai dat explicatii eu nici nu realizasem. dar si asa, ce conteaza, suntem gravide...ni se iarta.

sovi, zic eu sa te inprietenesti cu barza aia. ca la ce viteza baga bebe Iulia la recuperat kilograme, parca vad ca iti lasa flacaul cu buza in soare si fuge in lume cu voinicul de simonette. ce le dati fratilor? nutret?

zic eu ca la curs nu am pierdut nimic. ca ma invatau sa nu pun deasupra patutului copilului tablouri, pe motiv ca pot cadea...poate totusi saptamana viitoare vine si cheful de scolit.

ex a fost 3h1/2, pauza 1h si iar 3h1/2. pauza a fost suficienta cat sa hranesc bb-le cu un bidon de pepsi, motiv de topaiala continua in burta , pt 3 ore jumate.

spor la nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am venit, raportam: colul meu nu mai e cat nasturele,ca ultima data, s-a lungit si e inchis, bebe nu e coborat de tot, asa ca DPN ultimei eco se respecta, cica 14 martie!! asa ca mi-a zis dra ca nu se intampla nimic zilele astea, si ne revedem pe 11!...barza aia se duce clar la altcineva saptamana asta!
Naty, vazut zambet de Iulica frumoasa!
Nicoleta, si eu iau Tardyferon de vreo luna jumate,doua in loc de Elevit, si nu m-a constipat deloc, am zile cand merg si de 2 ori/zi...

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nico, eu parca in prospect am citit ca Tardiferon Fol se administreaza inainte ed micul dejun. Iar pe net am citit ca nu trebuie amestecat cu alte medicamente. Si cum in timpul micului dejun iau Elevitul..de aia las o pauza de juam de ora sau chiar ed o oara pana mananc. Eu nu am deloc probleme si deja iau de o luna. Nu ma irita deloc. Poate usnt eu mai norocoasa. Stela, imi pare rau as aud ca pe tien te constipa.

Clau, nu eu intrebasem de tacamuri ci cred ca Luny sau Criss, ca eu nu nasac la Medlife. Dar oricum... multumim de raspunsuri. Cuiva sigur ii vor prinde bine.

Varuna, ma bucur ca ti-au placut si tie cercelusii. Ce mai face fetitza ta? Ai ami fost la eco? S-a mai inchis orificiul acela? Doamne Ajuta sa fie bine pentru toata lumea!

Andreea, felicitari! Sarcina usoara in continuare.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, Ce frumos doarme Rebeccutza ta!!...hmmmm, tu papi floricele acolo? ochiometrul meu vede tot ce-i bun de papat!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,randunici!
in primul rand vreau sa le felicit pe mamici si sa le urez tot binele din lume,sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei.mititeilor le doresc un bun venit pe lume si sa fie sanatosi,cuminti si mancaciosi.
eu nu prea am vesti bune,incerc sa va povestesc putin din ceea ce s-a intamplat cu noi in ultimul timp.am nascut si eu pe 24.02.08,la ora 11:26,un baietel de 3,240kg,apgar 9.BOGDAN-MATTEO s-a nascut in urma unei cezariene la Policlinica Umberto I din Roma,dar a fost transferit imediat la Spitalul Pediatric Bambino Gesu,deoarece s-a confirmat ca sufera de o malformatie cardiopatica si trebuie operat.din pacate operatia nu are rezultate prea bune,deoarece copilul meu nu da semne de imbunatatire,stare lui e aceeasi de o saptamana nu se schimba nimic,fapt pentru care nu pot sa-l trezeasca,fiind in coma farmaceutica de o saptamana.
eu sunt disperata,nu stiu ce sa mai fac,cum trec zilele imi pierd si eu sperantele.ma simt asa de neputincioasa ca nu pot face nimic sa-mi ajut copilasul;nu pot decat sa ma rog Lui D-zeu sa-l ajute sa se faca bine si sa aiibe grija de el.
imi cer scuze daca v-am intristat.
va salut pe toate si va doresc numai bine.

diana_g 36+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput