Buna fetelor,
A fost cineva in Cipru, puteti sa-mi recomandati hoteluri sau apartamente de inchiriat ????
astept idei si multumesc !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Chiar nimeni nimeni nu a fost in Cipru ????
Sau nu e nimeni din Cipru sa-mi dea niste idei????? Recomandari???
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Am fost in urma cu cativa ani, in Larnaca (hotel 4* de care am fost multumiti). Noi am fost in iulie si mi s-a parut ingrozitor ca perioada! Caldura mare si muuulta umezeala, nu caldura uscata. Se lipeau hainele de tine, erai ca in sauna. Prima zi a fost ingrozitoare, dar apoi ne-am obisnuit cat de cat.Zona Pahos este f frumoasa, dar si Ayia Napa...Depinde unde ati vrea sa mergeti!
Multumesc mult Adema!
Vom ateriza la Larnaca si probabil tot acolo vom sta asa ca daca poti sa-mi dai numele hotelului sau un link ti-as fi recunoscatoare.
-------
marimar, am stat la Sun Hall, dar...atunci noi am fost fff multumit insa asta se intampla cu niste ani in urma. Acum vad ca e foarte prost cotat, asa ca din pacate nu ti-l pot recomanda.
La Ayia Napa te-ai uitat? Acolo sunt ceva resorturi cu allinclusive foarte bune!
Eu am fost în Cipru în urma cu 5-6 ani în cadrul unui proiect academic, asa ca nu prea stiu sa-ti povestesc despre vacanta. Am fost în noiembrie resp. aprilie si a fost cald si bine si vreme de plaja.
Am si o recomandare pt. cazare:
http://www.natura.com.cy/hotel&villas.html
Vacanta placuta!
E.